WHEM Samantha, t Landhuisje, Overloon

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben er afgelopen zaterdag geweest. Ze heeft voorheen in Geleen gewerkt. Haar lichaam is uitstekend, maar helaas heeft ze echt een afgeleefd gezicht. Dat was een flinke tegenvaller. De seks was overigens prima hoor, maar haar gezicht is echt niet mooi. Wel een erg vriendelijke dame.
 
Samantha is reuze vriendelijk, een goed lichaam, wat ouder gezicht, pijpt fantastisch en kust lekker. Ze is denk ik niet de beste als je van SM houdt, maar misschien heeft ze een donkere kant…
Voor mij een dame voor als je een gezellige tijd wilt hebben.
Dat klinkt goed, bedankt voor de info! Wil dinsdag of woensdag daar eens langsgaan en Samantha boeken. De foto's maken me al behoorlijk geil. Ben al een tijd niet meer geweest wegens drukte helaas dus word wel eens tijd om daar naartoe te gaan hehe. En heb Samantha helaas nog niet gezien in real life dus ben heel nieuwsgierig! Als ik geweest ben zal ik een review posten
 
Kwam binnen en de dames kwamen zich voorstellen, paar lekkere dames kwamen voorbij maar geen Samantha helaas. De gastvrouw gaf aan dat ze wat later kwam en dat ze al voor 1.5 uur was geboekt dus dat ging hem helaas niet worden :(. Volgende keer zal ik toch even bellen om haar te reserveren, had niet verwacht dat het zo druk daar zou zijn op de middag haha.
 
Wilde een hele recensie maken maar kan het gedeelte niet openen waarbij je de sterren kunt geven enzo. Dan schrijf ik wel even zo een recensie:

Ben paar uurtjes geleden bij Samantha geweest, deze keer toch maar gebeld en gereserveerd. Eenmaal aangekomen in de wachtkamer gewacht tot Samantha eraankwam. Jeetjemina wat een prachtige vrolijke vrouw! Haar dikke tieten springen er zeker uit, naar de kamer toe en kreeg een kus. Eerst even opgefrist onder de douche en even kennisgemaakt, daarna op bed gaan liggen en heerlijk voorspel gehad. Vaak ben ik zenuwachtig maar Samantha stelt je echt op je gemak, tevens wat ik ook fijn vond is dat ze Limburgs spreekt (maakt het toch net iets fijner dan een Spaanse dame).

Na wat voorspel begon ze te pijpen... en dat is iets waar ze belachelijk goed in is. Ze zoog hem helemaal naar binnen, de beste pijpbeurt die ik ooit gehad heb tot nu toe! Moest mijn best doen om niet meteen al te komen.

Daarna kwam ze bovenop me zitten en nog geneukt, haar lichaam is super sexy en ze is ook echt een vrouw waar ik op val. Het landhuisje heeft met Samantha echt een parel en moeten ze echt koesteren en zuinig op zijn.

In tegenstelling tot andere dames die voor alles extra geld vragen doet Samantha dit niet. Zij is echt een topvrouw.

Al met al: mooie vriendelijke en spontane dame, voelt goed aan wat je wilt en lekker vind, bezorgt je een geile tijd en zeker je geld waard.

Lieve Samantha, mij ga je zeker nog vaker zien! 😊
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan