Screenshotten van add foto's.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Screenshots van advertentie foto's; okee of not done

  • Screenshots maken van foto's is prima

    Stemmen: 57 66,3%
  • Screenshots maken van foto's is not done

    Stemmen: 11 12,8%
  • Screenshots maken van foto's is alleen okee bij oplichting/fake

    Stemmen: 18 20,9%

  • Totaal aantal stemmers
    86
Even een vraagje aan jou als websiteknutselaar🤭😉.
Bij WhatsApp kan je tegenwoordig geen screenshot meer maken van een de profielfoto. Zou dat tegenwoordig ook mogelijk zijn met advertentie foto's?
Kan dan alleen nog met een 2e toestel, dat snap ik.

Makkelijkste manier is gewoon via web.whatsapp.com inloggen - hier heb je je telefoon voor nodig. Daar kan je profielfoto's bekijken en behandelen als web content ; dus ook gewoon rechtermuisklik foto opslaan.
 
Zo gek is dat toch niet? Ik kan me goed voorstellen dat er mannen rondlopen die graag een beeld hebben bij de mensen waar ze intiem mee geweest zijn. Een screenshot ter herinnering van een advertentie is echt zo vreemd niet als je het hebt over iets wat voor sommige mensen iets betekent. Mensen maken zelfs foto's van een broodje dat ze aan het eten zijn, laat staan dat ze even een screenshot willen bewaren van iemand waar ze kwetsbaar mee geweest zijn.

We hebben het hier over een screenshot van een advertentie, niet over een stiekem gemaakte foto tijdens de daad..
Mensen betalen ook stukken van mensen om naar een concert te gaan en door hun smartphone te kijken heel de avond...

naar mijn gevoel gaat het om een "vrouwen die ik geneukt heb" dagboek aan te leggen. Ik heb daar geen nood aan. Als jij dat wel hebt ok doe maar, maar zorg dan wel dat hij 100% prive blijft. Dat is het minste dat je kan doen voor de dames in kwestie.

De dames hier hebben duidelijk aangegeven dat ze zich eraan storen alhoewel ze beseffen er niets aan te kunnen doen. Komt er dus op neer doe het aub niet, maar als jij het echt nodig acht het zij zo....
 
Mensen betalen ook stukken van mensen om naar een concert te gaan en door hun smartphone te kijken heel de avond...

naar mijn gevoel gaat het om een "vrouwen die ik geneukt heb" dagboek aan te leggen. Ik heb daar geen nood aan. Als jij dat wel hebt ok doe maar, maar zorg dan wel dat hij 100% prive blijft. Dat is het minste dat je kan doen voor de dames in kwestie.

De dames hier hebben duidelijk aangegeven dat ze zich eraan storen alhoewel ze beseffen er niets aan te kunnen doen. Komt er dus op neer doe het aub niet, maar als jij het echt nodig acht het zij zo....

Als je de rest van het topic hebt gelezen, zou je ook hebben gezien dat ik er geen enkele behoefte aan heb. Je kan ook gewoon een intelligent gesprek voeren zonder het in de ad hominem sfeer te leggen.
Het feit blijft dat je niks zegt dat ik niet al eerder heb gezegd.

Nogmaals, die dames hebben geen enkel idee dat er een screenshot is gemaakt tot iemand daar dus iets mee doet. Precies hetgeen ik letterlijk al eerder heb gezegd. Er iets mee doen is kwalijk. Het screenshotje zelf maken is compleet irrelevant en dat willen afkeuren is volledige 'gedachtenmisdaad' willen instellen op basis van iets dat gewoon mag.

Jij gaf aan dat je niet zag waarom mensen dat überhaupt willen, en ik gaf je enkel een voorbeeld van waarom sommige mannen dat wel willen. Nogmaals, ik heb er geen behoefte aan, maar het behoeft niet zo veel inlevingsvermogen om te begrijpen dat andere mensen dat wel fijn vinden.
 
Makkelijkste manier is gewoon via web.whatsapp.com inloggen - hier heb je je telefoon voor nodig. Daar kan je profielfoto's bekijken en behandelen als web content ; dus ook gewoon rechtermuisklik foto opslaan.
Maar ik bedoel dus juist andersom. Zou de website het kunnen veranderen dat het niet meer mogelijk is?
 
Het is zoveel belangrijker om potentiele prooien te waarschuwen voor de gevolgen van het dragen van bepaalde kleding dan een discussie over ethiek van deze gevolgen.
Te vaak zie je onwetende prooien zich ondoordacht kleden met onomkeerbare gevolgen.

Hoe hard je dit ook respectloos vindt, de realiteit is nog harder.


We moeten meiden/vrouwen leren zich netter te kleden ipv jongens te leren zich te gedragen



DISCLAIMER: Dat is de logica die hier neerge**** word. De wijze waarop gedacht word is hetzelfde

Mee eens.
Alles wordt bij ons gelegd, terwijl ons niet gevraagd wordt wat wij dan zelf willen. En als dit wordt aangegeven wordt het beschimpt.

De grenzen werden altijd al opgezocht alleen nu zijn vrouwen mondiger.
Ik hoop dat meer vrouwen zich hierover en andere zaken zullen blijven uitspreken.

Nu wringen we ons veelal in zoveel bochten om sekswerk, werkbaar te houden en geestelijk niet uitgeput te raken.

Dame van plezier
Dame van 10001 wat kan ik nog meer verwachten 😅🤔

Erover uitspreken is gewoon belangrijk. Als iedereen de vrije hand krijgt, zijn er straks helemaal geen grenzen meer.

Hulde aan de mannen die wel begrijpen dat wederzijdse discretie belangrijk is en zelfs een randvoorwaarde betreft.

Omdat de meerderheid iets doet is het nog steeds niet ok.
Al denk je dat jij wellicht geen verschil maakt, je maakt zeker wel het verschil in het grotere plaatje. Want zwemmen tegen de stroom in, is pas echt lef tonen. En dit wordt zeker gewaardeerd 🫶🏼
Nu... er zijn vast wel DVP's die een 'mapje' bijhouden van bepaalde klanten.
Hoe kan het anders dat zij nog precies weet wat jij lekker vind? Ook al had je haar een langere tijd niet bezocht. Maar... daar zullen in wezen wel geen foto's bijzitten...

Ook dat onthoudt ik gewoon. Vooral als het extreme dingen zijn die bijna niemand afneemt zoals jij, dat is makkelijk te onthouden.

Enige dat ik zelf bij hou is als er een condoom geknapt is en met wie. Als ik dan mogelijk iets heb opgelopen, kan ik die persoon discreet op de hoogte brengen.

Wandelnaam, datum en hoe ik de persoon kan bereiken.

Ik ken ook geen dvps die dingen gaan bijhouden 😅 alleen wanneer het gaat om een nare gebeurtenis.
 
Laatst bewerkt:
Maar ik bedoel dus juist andersom. Zou de website het kunnen veranderen dat het niet meer mogelijk is?

Nee,

Je kunt het niet 100% foolproof maken.

Ik bouw websites met standaard een select of rechtermuisklik functionaliteit die uitgeschakeld staat. Maar met een simpele CTRL-U in Chrome zie je direct de broncode al. Als sites CTRL-U hebben uitgeschakeld kan je voor de URL bijv view-source:https://websiteadres.xyz plaatsen en dan zie je het alsnog.

Als ik een detail van iets wil hebben tik ik CTRL-Windowstoets-S en ik selecteer het vakje waar ik een screenshot van wil. 100% beveiliging bestaat niet - je download het immers. En je kunt gemakkelijk een schermafdruk maken.

Zelfs op mobiel kan je je scherm opnemen. Nou dan surf je naar de pagina, neem je de foto op, bewerk je de video vervolgens, en snij je dat stukje uit. Heb je toch de foto.

Vooral met deze job moet je gewoon jezelf afschermen uit privacy of discretie.
 
Kan… maar de resolutie zal dan veel lager zijn dan het origineel. Als je de originele foto download heb je veel meer pixels.
Nee. Stel de foto is 1920 x 1080. Je camera op je telefoon heeft een stuk meer pixels dan dat. De foto wordt er niet scherper van en omdat je van een scherm fotografeert verlies je details. De resolutie en pixels is hoger, maar de foto slechter.

On topic: ik kan nog altijd niet blind de straat oversteken. Dus ik let op het verkeer en hopelijk houden zij ook rekening met mij. Zodra alle voertuigen zo intelligent zijn geworden dat wij als mens niet meer hoeven op te letten, kan ik blind oversteken, maar voor nu houden we rekening met elkaar. Soms gaat dat helaas fout en gebeurt er een ongeluk. Vaak niet expres, soms wel.

Hetzelfde geldt wat mij betreft rondom dit onderwerp. Probeer rekening met elkaar te houden, hou iedereen bewust van de gevaren, weet dat beide kanten verantwoordelijkheden hebben om het goed te laten gaan, maar besef dat er ongelukken zullen gebeuren totdat er een intelligent systeem komt waardoor wij niet meer hoeven op te letten.

Ik zie dat in het verkeer eerder gebeuren dan op het internet.
 
Die normen en waarden die we met elkaar of op straat hebben is toch heel anders op Internet. Op internet wordt zonder opgaaf van reden veel sekswerkers neergekwakt, gedoxeerd of brieven naar familie, werkgever en dergelijk gestuurd met daarin een heel dossier van de sekswerker, puur om zoveel mogelijk schade te verrichten.

Ik heb het intussen ook gezien; en het zijn regelrecht psygopaten van klanten of mannen die zich ermee bezig houden. Vroeg of laat komt er iets waarmee we dit soort mafkezen eens gaan ontmaskeren. Ergste van de ergste soort omdat een dame ff niet verliefd geworden was. Ik onderschrijf ook altijd; mischien heb je er nu geen moeite mee met gezicht op internet te staan (ook zo in de pornowereld) maar mischien over een paar jaar kan je van spijs veranderen.
 
Die normen en waarden die we met elkaar of op straat hebben is toch heel anders op Internet.
Weet ik, maar een betere wereld begint bij jezelf en zal nooit in een paar grote stappen zijn, maar in heel veel kleine.

Ongelukken zullen om de reden die ik aangaf blijven gebeuren, maar als jij en ik er bewuster over nadenken, dan zijn het al twee mensen die geen ongeluk meer zullen veroorzaken.

Tuurlijk, bij zoiets obvious als doxxen weten wij zonder extra bewustwording ook wel dat het fout is, maar misschien was het niet voor iedereen duidelijk hoe (sommige) dames over dit specifieke onderwerp dachten.

Alle beetjes helpen. Ik heb nooit de behoefte aan screenshots gehad, maar er ook nog nooit bij stilgestaan wat het voor een dame kan betekenen. Voor mij weer een klein stapje en wellicht ook voor anderen.

Lost dat het probleem op? Nee, maar toch helpt het wel denk ik.
 
Ik bouw websites met standaard een select of rechtermuisklik functionaliteit die uitgeschakeld staat. Maar met een simpele CTRL-U in Chrome zie je direct de broncode al. Als sites CTRL-U hebben uitgeschakeld kan je voor de URL bijv view-source:https://websiteadres.xyz plaatsen en dan zie je het alsnog.

Er bestaan tegenwoordig ook gewoon add-ons waarmee je rechtermuisknop weer aan kan zetten...
 
Die normen en waarden die we met elkaar of op straat hebben is toch heel anders op Internet. Op internet wordt zonder opgaaf van reden veel sekswerkers neergekwakt, gedoxeerd of brieven naar familie, werkgever en dergelijk gestuurd met daarin een heel dossier van de sekswerker, puur om zoveel mogelijk schade te verrichten.

Ik heb het intussen ook gezien; en het zijn regelrecht psygopaten van klanten of mannen die zich ermee bezig houden. Vroeg of laat komt er iets waarmee we dit soort mafkezen eens gaan ontmaskeren. Ergste van de ergste soort omdat een dame ff niet verliefd geworden was. Ik onderschrijf ook altijd; mischien heb je er nu geen moeite mee met gezicht op internet te staan (ook zo in de pornowereld) maar mischien over een paar jaar kan je van spijs veranderen.
Ik heb de tijd nog meegemaakt van een zoekertje in het AD, mobiele telefoon bestond nog niet, het internet moest nog worden uitgevonden. Toen had je deze gekkigheid niet.
Al zullen er ook toen al types rond hebben gelopen die weinig goeds in de zin hadden. Maar het wordt ze nu wel heel makkelijk gemaakt.

Ik hoop dat alle DVP,s zich ervan bewust zijn dat alle info die gedeeld wordt tegen ze kan worden gebruikt, zeker als je dat op openbare sites post. En dat er altijd types zijn die om wat voor reden dan ook die info zullen proberen te misbruiken. Maar dat maakt dit gedrag nog niet normaal of te tolereren.
We leven in een wereld die overspoelt wordt door aan sex en verleiding rakende zaken en zijn tegelijkertijd preutser en behoudender dan 40 jaar geleden. In vele opzichten ook zeer patriarchaal. Toen ik studeerde waren vrouwen in vele opzichten vrijer en werden ze meer gerespecteerd dan nu. Te vaak worden DVP's die een nuttige en legale rol in de samenleving vervullen op een negatieve manier weggezet. Dat stigma lijkt wel groter dan 40 jaar terug. Het maakt ze kwetsbaar, dat is natuurlijk van de zotte.
Erover uitspreken is gewoon belangrijk. Als iedereen de vrije hand krijgt, zijn er straks helemaal geen grenzen meer.
Precies dit dus. Als deze info gedeeld wordt, spreek de verzender er op aan.
Als het over prostitutie gaat, spreek uit dat dit een normaal en nuttig beroep is.
Als DVP's (vrouwen in het algemeen) worden betiteld als minderwaardig, spreek je er tegen uit. Doe niet mee en neem afstand, wie zwijgt stemt toe.
Ik hoor serieus weer dingen als "tis niet goed wat er gebeurt is, maar ze vroeg er natuurlijk wel een beetje om".
Tis echt van de zotte, dat dit soort denkbeelden weer meer worden geuit, zonder dat ze krachtig worden tegen gesproken.
 
My 2 cents over dit onderwerp: volgens mij gaat het uiteindelijk over respect en consent. Dat zou overal aanwezig moeten zijn, ook in de wereld van het wandelen. Ik begrijp dus heel goed dat @Noortjexx dit topic start; als DVP geef je veel van jezelf bloot, en dat is enorm kwetsbaar. Juist in dit beroep is het dus belangrijk dat de klanten hier respect voor hebben. Als je bv per se de foto van een DVP wilt opslaan voor je eigen archief of herinnering oid, hoe moeilijk is het dan om het de DVP even te vragen als je haar bezocht hebt ? En als ze dan 'nee, liever niet' zegt, om dat gewoon te respecteren?

Voor mij is dit een simpele waarheid omdat ik nou eenmaal zo in het leven sta. Het wandelen is een heel spannende maar ook heel kwetsbare activiteit, dus daarbij hoort extra veel respect en consent. En bij twijfel gewoon even vragen. En als alles oké is, kunnen alle remmen samen lekker los 😀

Maar ik weet ook donders goed dat er veel mensen rondlopen in deze wereld die niet zoveel geven om respect en consent, dus als DVP is het helaas nodig om je bewust te zijn van deze harde realiteit, maar dat zijn de DVP's hier vast en zeker. Maar dat geeft in mijn bescheiden mening dus geen excuus aan welke man dan ook om 'het dan ook maar zonder respect en consent' te doen.

... en nu weer lekker door naar het mooie spel van verleiden en samen genieten... !
 
Ik heb zeker respect voor de dames, maar ik zie niet in waarom je toestemming zou moeten vragen als je er verder niets mee doet.
Maar dat is het hele punt. Wij geven aan iets niet fijn te vinden en zelfs tegen het respectloze aan maar omdat jij (jullie) het probleem niet zien, is er geen probleem.

En daar ligt het probleem bij dit soort issues. Wij geven aan dat we ergens mee zitten en dat wordt eigenlijk bijna belachelijk gemaakt. Zelfs tot op het punt dat ik allemaal pbtjes krijg met de meest verschrikkelijke dingen.
 
Als je bv per se de foto van een DVP wilt opslaan voor je eigen archief of herinnering oid, hoe moeilijk is het dan om het de DVP even te vragen als je haar bezocht hebt ?
ok, dit

Je presenteert dit als iets vanzelfsprekends, en in de context van dit topic is dat logisch. Maar had je ook voordat je dit topic las gedacht dat het opslaan van een online foto, iets was waarvoor je consent zou moeten vragen?

gewoon uit interesse
 
van normale online foto's niet, maar die van een DVP wel. Want soms stopt een DVP na een tijdje met haar werk, en dan kan ik me heel goed voorstellen dat ze het geen fijn idee vindt als haar foto's, naakt of in lingerie, op allerlei plekken zijn opgeslagen. Als ze offline is, is ze niet beschikbaar, dus waarom een foto opslaan?
 
van normale online foto's niet, maar die van een DVP wel. Want soms stopt een DVP na een tijdje met haar werk, en dan kan ik me heel goed voorstellen dat ze het geen fijn idee vindt als haar foto's, naakt of in lingerie, op allerlei plekken zijn opgeslagen. Als ze offline is, is ze niet beschikbaar, dus waarom een foto opslaan?
Leuk...
En... van welke dame is dan wel de foto die je gebruikt in je avatar?
(uiteraard met haar consent mag ik verwachten. En ze is nu ook online?)
 
van normale online foto's niet, maar die van een DVP wel. Want soms stopt een DVP na een tijdje met haar werk, en dan kan ik me heel goed voorstellen dat ze het geen fijn idee vindt als haar foto's, naakt of in lingerie, op allerlei plekken zijn opgeslagen. Als ze offline is, is ze niet beschikbaar, dus waarom een foto opslaan?
ja ok, maar waar trek je de grens?

ik kan me ook voorstellen dat verschillende pornosterren of zelfs lingeriemodellen op een gegeven moment hun carrière bewust stopzetten en het daarna een vervelend idee vinden dat hun foto's nog jaren blijven hangen in garages of op zolders.

Ik bedoel, ik zie nota bene een erotisch getinte foto in JOUW avatar @adventureseek , heb je consent van die mevrouw? Zelfs als zij vandaag nog al haar online materiaal offline haalt leeft haar beeltenis voort in jouw schermafbeelding.
 
Alle begrip voor het feit dat dames het ongemakkelijk vinden dat hun foto ergens opgeslagen blijft na hun carrière. Maar als je er zo van wakker ligt dat een foto van jou ergens opgeslagen blijft, dan moet je mss gewoon niet aan dit werk beginnen of op z'n minst adverteren zonder (gezichts)foto.

Sommigen lijken het moeilijk te vinden dat bepaalde acties nu eenmaal reacties van anderen oproepen. Je kan niet enerzijds jouw rechten/voordelen heel groot maken en een ander z'n rechten/voordelen extreem inkrimpen. Het moet proportioneel blijven. Al weten we allemaal welke beweging wel die kant probeert op te gaan.
 
ja ok, maar waar trek je de grens?

ik kan me ook voorstellen dat verschillende pornosterren of zelfs lingeriemodellen op een gegeven moment hun carrière bewust stopzetten en het daarna een vervelend idee vinden dat hun foto's nog jaren blijven hangen in garages of op zolders.

Ik bedoel, ik zie nota bene een erotisch getinte foto in JOUW avatar @adventureseek , heb je consent van die mevrouw? Zelfs als zij vandaag nog al haar online materiaal offline haalt leeft haar beeltenis voort in jouw schermafbeelding.
point taken, goed punt is: waar trek je de grens?
Mijn avatar lijkt me met de beste wil van de wereld niet terug te herleiden naar een bestaand persoon (geen idee eigenlijk, gebruik hem al zolang dat hij part of me is.. 😀 ). Het gaat dan ook denk ik om foto's die terug te herleiden zijn naar een persoon, dmv gezicht of als onderdeel van een duidelijke serie foto's? Ben wel benieuwd hoe de dames hierover denken...
 
Terug
Bovenaan Onderaan