Algemeen Singapore

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ja, bij de klassieke Orchard en Geylang hoef je het niet meer te zoeken.
Geylang is er nog wel maar enorm ingekakt, ben ik de laatste keer (dit voorjaar) niet eens meer naartoe gegaan. Brix en wat andere tenten zijn het laatste houvast. Heb daar wel wat goeie bars, restaurants en zo gezien, maar je da's toch wat anders dan good old Orchard van vroeger.
 
orchard dicht. Geylang schoon. Singapore is zo zuiver als ze willen. Jammer voor ons. Hong Kong gaat ook die kant op maar dat is nu nog wel leuk als tussenstop. Vergeet singapore.
 
Ik was in de jaren 2005-2008 regelmatig in Singapore en bezocht Geylang en de Orchard Towers.
Geylang is de Chinese wijk waar na zonsondergang letterlijk honderden jonge dames aan de straat stonden om een klant te lokken.
Het leek een ere haag waar je doorheen liep.
In Orchard Towers was het goed uitgaan in de diverse vooral Filipijnse barretjes, waar de filipijnse, thaise, cambodiaanse "domestic helper" op hun vrije avond graag een beetje bijverdienden.
Singapore is met een "grote schoonmaakaktie" bezig geweest.
Is er nog IETS over van het geluk van toen ? Iemand recent geweest?
 
Orchard Towers heeft geen nachtclubs meer, en in Geylang stonden in 2019 dat ik er voor het laatst was al geen dames meer op straat. Wel zijn de vele "privehuizen" in Geylang nog open.
Waar de actie zich nu bevindt is mij ook niet duidelijk. Er was altijd een bar in Hyatt maar de website daarvan meld ook dat ze gesloten zijn. Het zal zich allemaal naar online verplaatst hebben.
Gelukkig zijn er in Zuid Oost Azie nog genoeg leuke plekken over voor ons wandelaars.
 
Ze werken tegenwoordig via telegram kanalen waarop de dames worden gepromoot. Vervolgens kan je via whatsapp afspraak maken met de pooier. Hij geeft je het adres door. Je moet wel bereid zijn om een eigen foto te sturen voor validatie.
 
In het shopping center naast Holiday inn atrium vind je nog een aantal massagesalons waar bij een beetje onderhandelen wel wat meer kan dan alleen massage. Zijn wel maar tot 21.00u open. Vanaf 21.00u heb je de bars ( uitzuipkroegen in feite) waar je mits wat geluk wel een Filipijnse dame kan vinden die voor of na haar uren met je wil afspreken
 
Ze werken tegenwoordig via telegram kanalen waarop de dames worden gepromoot. Vervolgens kan je via whatsapp afspraak maken met de pooier. Hij geeft je het adres door. Je moet wel bereid zijn om een eigen foto te sturen voor validatie.
Ik ga volgende week een paar dagen naar Singapore.

Ben op zoek naar massage met wat extra of mogelijk wat gezelschap op mijn kamer (zit in IHG indigo Katong).

Op basis van de laatste situatie, enige tips waar wel en niet naartoe te gaan?

@Gstring85 ,kan je mij helpen aan de telegram groupen?

Thanks!
 
Terug
Bovenaan Onderaan