Voeten fetish

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Tegenwoordig kan een dame dat aanvinken bij mogelijkheden. Maar eigenlijk heeft niemand daar problemen mee tenzij de dvp heel gevoelig is dan kan ze er niet tegen dat je haar voeten streelt en zo.
 
Zalig, ik vraag het altijd en toch zijn er dames die er niets van moeten hebben. Goed om te zien dat hier dames zijn die het wel lekker vinden.
Vragen? Veruit de meeste DVP's adverteren dit trouwens niet! Misschien bang dat er 'rare kerels' op af komen of zoiets. Dus... bij een vraag krijg je vast een standaard 'neen' (al helemaal als de dame je niet kent)

Maar... vele vrouwen hebben een sterke pussy-voeten connectie. (ook al weten ze het soms zelf niet) Dus... als je een langere date boekt... en je doet je best om het haar ook naar haar zin te maken. Nou, als ze eenmaal geil staat... Masseer haar voetzolen, lik net onder haar tenen... en neem één-voor-één haar tenen in je mond. Je zal haar reactie zien! Enjoy!
 
Nog nooit meegemaakt jammer genoeg. Denk dat ik zou ontploffen van geilheid.
Werkelijk? Waar zitten al die geile kerels?
Ik hoor trouwens van meerdere DVP's dat er wel meer mannen zijn die wat hebben met voeten...

Nu... voor vrouwen blijkt het vooral lekker te zijn... als je dat dan combineren met een krachtige, lang volgehouden erectie... Energiek likken & zuigen... terwijl je diep in haar bent!
 
Denk het wel, maar heb je gezien waar Marco vandaan komt? Zover ik begrepen heb van hem, heeft hij geen auto. Denk dat vanuit België naar Alkmaar best wel wat uurtjes zitten. Voor mij is Gent al 2.5u rijden met de auto, enkele reis. Ov duurt meestal langer dan dat...
Nah als ik echt ergens naartoe wil dan huur ik me wel een auto voor een dag of zo. Heb altijd auto's gehad. De laatste auto die ik heb gehad heeft 3 jaar lang in de garage gestaan omdat ik hem niet meer gebruikte. Heb hem uiteindelijk maar weg gedaan.
 
Om het verhaal compleet te maken, uit de advertentie van Luna Alkmaar:

"Ik doe uitsluitend escort in Noord-Holland en het begin van Zuid-Holland naar jouw huis (of vakantiehuis / airbnb) en val alleen op blanke Hollandse mannen. Geen hoteldates.".
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan