Algemeen Sexy World, Gent, Dendermondsesteenweg 13

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Vlaming

Wandelaar
Forumpionier
63
01/07/21
52
3
Een kleine 10 keer langs geweest in deze zaak verspreid over 5j. Het is zoals de meeste cinema's veel gay gedoe. Aangezien ik zelf geen bi ben heb ik hier weinig aan. Het enige wat me hier wel aantrok was dat er pre-coronatijd steeds om het uur een striptease optrad die 2 wekelijks wisselde. De ingang is 10 euro voor de cinema en voor de striptease privé is het vanaf 20 euro.
 
Deze cinema is nog open. Voor bioscoop momenteel 12 euro inkom. Ze maken in de shop reclame om voor 20 euro een dame te ontmoeten in een videocabine. Geen weet van striptease. Het is de ABC cinema aan de Brabantdam die gesloten is.
 
ABC gesloten? Was jarenlang een monument in Gent. Ooit werd er gevrijd dat het de spetters er af vlogen. Groepssex was meer er regel dan uitzondering. Ooit, en dan spreek ik van 25 jaar jaar geleden want ik ben intussen een jaartje ouder geworden, heb ik nog geweten dat een man zijn vrouw liet neuken door talloze mannen. Ze kwamen binnen, zij kort rokje, jaretels en donkerbruine kousen aan. Ga je gang pleitte hij. Zeker 25 kerels vlogen erop. Tongzoenen, NZC en slikken (jawel!), DP, zowat alles kon ze aan. Een tikkeltje decadent.

Nu, moet ik zeggen dat ik dit pas 3 keer heb meegemaakt. Want doorgaans was het een saaie boel met al even fletse films. Doch die drie (kostenloze) orgiën vergeet ik nimmer.

Later ben ik daar nog een paar keer geweest. Was een homozaaltje geworden. Bwakkkk. De mannen kwamen rond je zwermen om een "pijpje' te geven voor 10 euro. Heb ik nooit overwogen.
 
Hopelijk komt de strip show snel terug, want wanneer de "gestripte" dame in de zaal aan de eerste rij kwam lopen, werd er meestal wederzijds goed vastgepakt.. mijn ervaring toch
 
Ben éénmalig met een Spaanse in de privé cabine geweest, na goede afspraken wat wel wat niet, heeft ze me in 20 min een volledige sessie gegeven met alles erop en eraan. Ik had dat toch niet verwacht in die ongemakkelijke cabine omstandigheden. Ik kan me haar naam echter niet meer herinneren.
 
Dat was met een hoop extra's te betalen bovenop de 20€ voor te 'starten' veronderstel ik
Vroeger veel genoten in sexy Planet in Antwerpen,. een cinema met hetzelfde concept maar helaas gesloten
 
Voor 50€ bovenop de 20€ kom je al een heel eind hoor. Het hangt af van het meisje, maar meestal krijg je voor dat bedrag toch dezelfde service als in het Glazen Straatje. De sfeer is natuurlijk heel anders. Dat je kunt neuken met de vrouw die zonet nog stond te dansen in de zaal maakt het extra geil.
 
Ik had vooraf nadrukkelijk afspraken gemaakt, anders was ik weg. All in met facial voor 50€ (incl 20€ aan de toog), en dat is ze 100% nagekomen zonder gezaag of meer geld te vragen. Het is altijd afwachten of het loopt zoals verwacht, maar deze dame was top...
 
Ben beetje verrast, vorige week werd me daar nog verteld dat er nog geen sprake van was..
OK dus beter nieuws dan verwacht, vanaf 18 okt, zo te zien. Op de foto's van Leyla op de site is ze "goed gevuld" vanboven.
 
De inkomprijs is vanaf heropening 12 eur, "wegens alle cinema's duurder" verder niks opgesmukt, alles nog aftands zoals voorheen. Beeld op schermen nog altijd afgrijselijk slecht. Alleen in grote zaal achteraan een grote buis voor luchtverversing met lichtinval en meer vooraan grote "afzuig"ventilator aan plafond.
 
Meer betalen voor de zelfde service
Het brood wordt ook duurder zeggen ze dan
Al goed dat het ticket een dagticket is of is dit ook veranderd
Toch niet te veel tocht daar door die ventilatie hopelijk?
 
12 eur, monopolie op sexciné waarschijnlijk. Er is niks anders meer in Gent. Tocht geen probleem door de ventilatie. Weet niet of het ticket ganse dag geldig is. Er lopen er toch veel binnen en buiten...
 
Deze middag ben ik even in de sexbios geweest. De vrouw van een koppel werd er als amateurhoer aangeboden. Voor 10 euro mocht je 'alles' doen. Waren jullie dat JoskenArtois? Heerlijk geile belevenis! Spijtig genoeg kon ik maar even blijven, maar ben wel lekker klaargekomen op haar borsten.
 
Nee, zij zou zichzelf nooit voor zo'n laag bedrag weggeven, maar wel leuk dat je een leuke middag hebt gehad ;) wij zijn ff snel in de winkel gaan kijken en bij de eigenaar geïnformeerd over daar strippen, daarna terug doorgegaan want we hadden een lange nacht gehad en wouden de spits voor zijn.
 
Deze middag ben ik even in de sexbios geweest. De vrouw van een koppel werd er als amateurhoer aangeboden. Voor 10 euro mocht je 'alles' doen. Waren jullie dat JoskenArtois? Heerlijk geile belevenis! Spijtig genoeg kon ik maar even blijven, maar ben wel lekker klaargekomen op haar borsten.
Hey, waar speelde zich het gebeuren met ama-hoertje af? Op het podium? Waren er veel liefhebbers om mee te doen? Hoe zag ze er uit? Tnx
 
Terug
Bovenaan Onderaan