Algemeen TS & Shemale Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zit al een paar dagen met dr te kletsen op Grindr maar het komt niet echt verder dan dat, ze houdt de boot een beetje af.

Als ik dr direct om een date vraag gaat ze waarschijnlijk om geld vragen, dus vandaar nogmaals de vraag: iemand ervaring met haar? Gezien dr uiterlijk moet dat toch wel 😍

Thank me later!

 
Freya op kinky en iamredkitty op Onlyfans
ontvangt momenteel in belgie, maar de uitvalsbasis zou Amsterdam zijn.
Iemand ervaring en of ze echt iamredkitty is? Wel heel knap anders..
Heb haar ontmoet in Antwerpen. Uiterlijk komt overeen met de foto's. Je moet wel houden van lange meiden. Communicatie liep wat stroef in het begin bij mij maar tegen het einde kwam ze helemaal los.
 
Iemand van jullie een goude tip voor een bottom zeer vrouwelijke trans die het niet erg vindt om een behaarde reet te rimmen?

Bruna, Sofia zijn een beetje de types waar ik op val (echter Bruna te ver, Sofia door prijs en beetje arrogante uitstraling).
 
harde tik op het raam, deur open: "you go free!... gratis!... serieus!"

iemand dit wel eens gehad? krijg dit gister te horen van de shemale (denk ik) in bloedstraat 3-1 (benieuwd of iemand haar naam weet, het was laat op een woensdagmiddag). Ik ging ervan uit dat het een scam is en dus waarschijnlijk niet "serieus gratis" zou zijn dus ik liep verder maar ik ben wel benieuwd. Is dit een scam? of ben ik dom geweest?
 
@zizek misschien een gemiste kans, misschien niet. Je zal het nooit weten. Tenzij je er weer voorbij wandelt en het haar expliciet vraagt. You mean last time you go free... gratis? Of zoiets.

Ik heb 2x gratis sex gehad met een shemale op de Wallen.
  1. Een jaar of 25/30 geleden, met een Argentijnse, in de St. Annenbuurt. Daar zaten ze toen ook, zei het sporadisch. Het begon met "you want free blowjob"? Dat sloeg ik dus niet af dus ik naar binnen, zij op de knietjes en blijkbaar wist ik haar zo op te geilen, dat het ook tot een gratis, wederzijdse neukbeurt is gekomen.
  2. Ik werd, een jaar of 10 geleden, op de ozab 89 door een latina shemale geneukt, toen ik een andere shemale op de gang hoorde schreeuwen: "the next one, I do for free"! Ik had dus nog voldoende kruit over voor de volgende shemale, dus die kans, hoewel deze niet echt mijn type (was een erg donkere Afro Latina), maar wel met beide handen aangegrepen.
Beide keren absoluut 💯% gratis en zonder upsel, of alsnog om geld vragen. Ik werd wel snel afgewerkt, maar dat vind ik voor gratis geen probleem. De volgende betalende klant staat immers te wachten. 😁

PS Onze wandelvriend @Fredje020 rijgt zowat de ene gratis beurt, aan de andere.
 
Laatst bewerkt:
Heeft iemand nieuwe entry Barbie Chanel al geprobeerd?

Top fotos en video, lijk het 200/eur ward.

Ook erg benieuwd! Wat een apparaat, bij die video dat ze die pikken op elkaar leggen zie je pas wat voor monster het echt is. En ze neukt die gast ook echt het zweet op zijn rug
 
Dit is op de Wallen al een tijdje niet meer zo helaas.. 😂
Ik heb, eind vorig jaar, wél een gratis beurt op de Wallen gekregen. Tot mijn eigen verbazing, eigenlijk. Met Victoria. in de Bloedstraat. Wallen mochten toen maar tot 18.00 uur open en ik was eerder al bij haar geweest, voor 50 euro. Bleef nog ff rondlopen en toen haalde ze me weer naar binnen. Ze wilde klaarkomen en neukte me kort wéér lekker door. Uiteindelijk spoot ze een redelijke lading sperma over mijn gezicht. :p
 
Iemand ervaring met Jennifer die nu in Almere is?


Deze gister ontmoet via Grindr, zag dr eergister online en redelijk lang en intens mee gechat.

Ik zag al meteen dat ze niet de lekkerste is, maar bij aankomst kwam ik er wel meteen achter dat t 1 van de geilste is, jezus….

Gelijk tongen als een gek, ondertussen mn paal hard masseren, schuren/twerken tegen mn ontblote paal aan, stringetje uit en met mn eikel langs dr kontgaatje al dansend en twerkend. Hij floepte er (gelukkig) nog net niet in.

Pijpen deed ze zonder condoom en vol overgave, lekker diep nat maar wel ietwat te wild want af en toe wat tandjes. Haar neuken ging in t begin lastig in dat nauwe gaatje, geen idee waarom want volgens mij is ze 100% bottom, maar eenmaal los ging het er echt kei en kei hard aan toe. Echte porno seks

Na een behoorlijk lange tijd zij on top met dr hele lichaam naar achter, zij rukkend en ineens kwam ze heftig klaar. Voor velen het geilste wat er is, voor mij altijd jammer want dan is meestal de pret voorbij, en dat was hier ook 😂 Baalde er flink van want had een paar dagen thuis gezeten met behoorlijke griep dus ik stond op knappen

Ik denk niet dat ze iedereen zn type is, ze is vrij naturel nog en tegen het ietjes forsere aan. Mooie maar harde tieten, redelijk mooie zachte kont die behoorlijk naturel aanvoelt (ik denk bbl), wel mooi koppie met een enorme lading make up. Voor 80€ (vluggertje prijs) is ze echt wel het testen waard, want als ze ook maar voor de helft zo geil was als bij mij heb je voor dat geld een heerlijke date. Maar dan moet je wel gaan als echte top.

Enige echte nadeel: ze spreekt echt geen woord Engels. Maar dan ook echt geen woord

Deze kan weer in mn zoveelste gratis Grindr app date - boekje 🥵

Ze is overigens nu opweg naar Den Haag
 
Laatst bewerkt:
@Fredje020 mijn gevoel zegt dat je haar wél kent dus even check😊

Haar ken ik wel ja! Heb op Hookers wat over dr geschreven destijds. Het viel allemaal een tikkeltje tegen maar toen zag ze er nog niet zo getransformeerd uit als nu, toen had ze alleen borsten en nog een mannelijk hoofd. Op dr fotos ziet ze er een stuk beter uit nu. Die zwart wit/sepia foto is van die tijd die andere allemaal nieuw.

Maar dr service was toen niet zo geweldig, beetje tegen afwerkseks aan. Ze bood sloppy deepthroat en throatfuck aan maar dat kon ze helemaal niet aan. Neuken was, wat ik er nog van weet, wel ok.

120/170€ is het zeker niet waard imo

Beter wachten tot Pia er weer is man
 
Maar dr service was toen niet zo geweldig, beetje tegen afwerkseks aan. Ze bood sloppy deepthroat en throatfuck aan maar dat kon ze helemaal niet aan. Neuken was, wat ik er nog van weet, wel ok.

120/170€ is het zeker niet waard imo

Beter wachten tot Pia er weer is man
Thanks man! Zag op Kinky een enorm positieve review van ene Steven volgens mij (heeft er 19 op zijn naam staan) en die had het ook over een trio. Wacht Pia nog even af, zou rond de 19e naar Amsterdam komen maar zit nog in andere contreien.

Belen heeft niet meer gereageerd.
 
Heeft iemand ervaring met Megan die op dit moment ontvangt in Den Bosch?


Heb de afgelopen tijd denk ik al 9x geprobeerd een bezoek te fixen via WhatsApp maar steeds geen wederhoor.
 
Heeft iemand ervaring met Megan die op dit moment ontvangt in Den Bosch?


Heb de afgelopen tijd denk ik al 9x geprobeerd een bezoek te fixen via WhatsApp maar steeds geen wederhoor.


Ik heb haar ook geprobeerd te contacten maar ze reageert nooit.
Tsja dan maar lekker niet.
Heb overigens ondanks dat ze al jaren adverteert nog nooit een recensie over haar gelezen.
 
Heeft iemand ervaring met Megan die op dit moment ontvangt in Den Bosch?


Heb de afgelopen tijd denk ik al 9x geprobeerd een bezoek te fixen via WhatsApp maar steeds geen wederhoor.

 
Heette idd voorheen Camila/Camilla dacht ik.
Ja klopt man, toen was het ook een ander persoon op de foto als ik me goed herinner. Ik had 1x bijna een afspraak met diegene, alleen toen ik het adres had ging ik kijken op google maps en toen vragen ter bevestiging via WhatsApp van 'is het dit gebouw?' Daarna was het meteen van 'oh nee sorry ik kan niet' en afgelopen. Misschien schrikte die vraag van mij af, ik had toen ook nog niet zoveel ervaring met privéontvangst dus wel van geleerd.
 
Vandaag nog eens geprobeerd contact te leggen, mijn berichten werden wel gelezen maar na het tweede bericht block. Wel echt balen want de foto's zijn dus geil én de recensies ook nog eens vrij positief 🤣 Achja geen ramp verder.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan