Algemeen Vlaams Brabant en Brussel Algemeen 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Iemand ervaring met Maria?

Kon haar foto's nergens anders vinden, maar lijkt wel wat te mooi om waar te zijn.

Deze? staat ook al een tijdje op mijn radar :)

Gek dat uw Link een error geeft , RL doet raar laatste tijd .
 
Als het Brusselsestraat is ben je gezien.
Zijn meerdere had laatst ziekte verlof en mij is geamuseerd met berichtje, zijn steeds andere nummers, maar vraag je iets van de lijst of dat klopt, krijg je blok erop.
 
Anna is terug !!!

ik denk dat het toch 5jaar geleden is ... heb toen bijna een date gehad maar door verkeersproblemen is het net niet kunnen doorgaan :-(
Heeft iemand haar al eens bezocht ?
 
Kwestie Chloe meen ik mij te herinneren dat vroegere recensies nogal uiteenlopend waren en zelden zo fantastisch als ze zichzelf voordoet.
Ze heeft ook ne ganse tijd deel uitgemaakt van de dames van de Redlights chat.
Dat is meestal ook al veelzeggend.
Dat en het feit dat ze er soms nogal arrogant/golddigger uitziet op haar foto's heeft mij toch altijd tegengehouden van er langs te gaan terwijl ze er op zich wel lekker uitziet.
Qua lijf dan toch, gezicht weet ik niet...

Achteraf toegevoegd: 'k Heb net eens gegoogled naar Chloe van Temptation Island. Voor dat programma en vooral de types die daaraan mee doen ben ik zwaar allergisch en dus wist ik niet wie ze was. Er is dus blijkbaar ook een filmke waarin ze zegt dat een van de grootste roddels is dat ze een escorte is of was.

Ooit was haar gezicht iets zichtbaarder op een foto en dat herkende ik nu plots wel bij het zien van dat filmpje.
Dat plus de manier waarop ze "is of was" zei in dat filmpje hebben mij er van overtuigd dat het zij wel degelijk is en dat ik daar dus best zo ver mogelijk van weg blijf.

Ben benieuwd of het zij effectief is...
 
Laatst bewerkt:
Ik heb al meermaals van meisjes moeten horen hoe moeilijk het is om in Leuven een goede en betaalbare kamer te vinden waardoor veel toppertjes onze provincie hoofdstad links laten liggen. Slechte evolutie voor ons. Als er iemand een kamer te veel heeft 😉
 
Waar zijn die foto's dan nog te vinden? De ad. staat niet online en die ene foto in dit topic bedekt haar gezicht en mond.
Botox/fillers zijn trouwens alomtegenwoordig bij dit type vrouwen.
Anyway, Ik ga er geen afspraak mee maken om het te checken. Tenzij ze een actie doet waarbij de klant het geld ontvangt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan