Waarom eigenlijk?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb tot mijn 40e nooit gewandeld. Ben pas een paar jaar geleden begonnen. Tot die tijd een aantal lange relaties gehad en slechts een enkele keer vreemd gegaan.
Toen deed zich een situatie voor waarbij mijn toenmalige relatie door omstandigheden gedurende 2 jaar niet goed liep en ik verliefd werd op een ander. Dat liep toen op niets uit en toen was de behoefte aan wat zorgeloze sex erg groot omdat ik een beetje tussen twee vuren in zat.

In het begin was ik wat stuntelig en ws. nog wel een beetje, maar ik realiseerde me wel vrij snel dat ik een ideale doelgroep heb die amper veranderd naarmate ik ouder word. Dvp's tussen de 22 en 28.
Ik vind vrouwen in die leeftijd gewoon erg aantrekkelijk en naarmate je zelf ouder wordt komt dat in het echte leven verder van je weg te staan. Maar dat zijn wel de dames waar ik het liefst sex mee heb.

Die verliefdheid ging over en ik ging weer door met de relatie die 2 jaar stroef liep, niet omdat de vlam van het begin er weer helemaal was, maar wel omdat we erg op elkaar gesteld zijn. Het is nogal een gecompliceerde situatie en ik ben niet zo'n snelle beslisser, ik raak erg gehecht aan iemand dus beeindig iets niet makkelijk en dus schakel ik inmiddels al een jaartje of drie heen en weer tussen eea.

Het wandelen is echt een hobby en volstrekt iets anders dan het in een relatie zijn met iemand. Toen ik zelf 25 was had ik een vriendin van 22 met natuurlijke cup DD, knap koppie, indertijd enorm geile uitstraling, mijn ideaal plaatje zeg maar, dus is het ergens logisch dat ik toen geen dvp's bezocht. 2x daarna ook met iemand met die looks in een relatie geweest (die ook nog erg tof was als persoon).

Maar naarmate je zelf ouder wordt begeef je je wat dat betreft toch op een hellend vlak. Je smaak groeit niet mee met je eigen leeftijd. Dat gaat wringen.
 
Ik vraag mezelf toch best wel eens af waarom ik eigenlijk een wandelaar ben. Heb een hele lieve vrouw die er echt nooit mee zit om het mij naar de zin te maken op de momenten waarop ik daar behoefte aan heb. Dit ondanks 35 jaar huwelijk en gezamenlijke avonden met partnerruil, clubbezoek enz, enz.

Doch het "wild" stappen hou ik voor mezelf en ik weet dat ik haar er verdriet mee doe als ze erachter komt. Toch inmiddels al gewoon al die jaren aan de wandel en dat zal ook nooit stoppen. Maar de vraag waarom. . .. eigenlijk voldoet mijn schatje aan alles wat een man maar kan wensen, zal het dan alleen die drang zijn om iets te doen wat stiekem is?
Ben ik nou de enigste die dit zo ervaart, hoe zit dat bij jullie?

Het is gewoon een instinct. Evolutionair ook wel logisch, mannen die meer seks hebben verspreiden de genen beter, die genen voor een drang naar seks nemen dus toe in de populatie. We zijn een speelbal van onze genen, hormonen, neurotransmitters, etc. Het is hoe het is :) Je kunt je ertegen verzetten en ongelukkig zijn. Ik vind zelf dat het leven daar te kort voor is, pluk de dag nu het kan, zeker de corona ellende heeft me dat wel geleerd. Je geeft aan dat je je vrouw geen verdriet wilt doen en dat je bij haar blijft, houd dat zo zou ik zeggen, dan is er niets aan de hand. Misschien niet een perfecte situatie, maar ik zou het accepteren hoe het is. En wellicht vindt ze het nieteens erg als je er open over bent, je weet het niet?
 
Hier +10jr in een relatie. Partner heeft een chronische aandoening. Eerste 10 jaar van de relatie was zeer slecht. Amper seks, niet experimenteren ed.
Haar rond het 4de jaar bedrogen met een dvp. Intussen zitten we rond 100-150 dvp's verder + 1x bedrogen met een vrouw die zelf in een relatie zit. Deze laatste was mijn beste seks ooit: spannend, stiekem..het was ook "vuile seks" (dirty talk, ruw, hard stoten, zonder condoom,...) Wij maar seks hebbe terwijl onze partners aan het werk waren/thuis tv zaten te kijken. Heb ik er spijt van? Neen, ik vond dat ik het recht had te bedriegen als mijn partner zelf geen seks wou.
Sinds enige tijd gaan we in relatietherapie voor dat issue en is het al iets beter, maar nog niet 100%.
Na al die jaren zit mijn seks-standaard natuurlijk ook een pak hoger dan voorheen..en dat vind ik moeilijk in mijn eigen relatie. Mijn partner zit vele niveau's lager dan ikzelf op dat vlak.. ik word niet meer opgewonden van casual seks, maar ik word instant stijf van ruwere handelingen.
Het zit nu zelfs op een punt waarbij ik het problematisch begin te vinden voor mezelf
 
@Bart_90 Zou ik een partner hebben die geen seks wil en daar geen verandering in brengt, dan ben ik de beroerste niet om daar open over te zijn en te vertellen dat het kiezen of delen is. Of we komen elkaar ergens halverwege tegemoet, of ik zoek voor die primaire behoefte in mijn leven iets buitenshuis. Hou niet van stiekem doen en dingen op het spel zitten, want dat vreet alleen maar aan me. Ik weet dat dat heel makkelijk gezegd is, maar ondertussen weet ik ook dat ik er niet voor een ander kan zijn als ik mezelf ongelukkig voel. Dat klinkt heel egoistisch wellicht, maar ik heb mezelf "in mijn vorige leven" teveel weggecijferd en weet wat daarvan de gevolgen kunnen zijn. Dat is overigens een valkuil die nooit helemaal weg zal gaan. Ik ken andere mensen in soortgelijke situaties en ik persoonlijk snap niet wat iemand dan nog beweegt om bij een ander te blijven. Tuurlijk, seks is maar een deeltje van een relatie, maar wel iets wat voor mijzelf in orde zou moeten zijn om een relatie in stand te houden. Maar goed, ik besef dat ik simpel praten heb.
 
Ben zelf een jonge dertiger, relatie en seks zeker oké.
Ik ga al jaren wandelen omwille van de spanning, en de intensere beleving van erotiek.
Bepaalde handelingen zijn thuis ook niet mogelijk (CIM, gerimd worden, erotische massage,..)
Heel wat budget gaat naar wandelen. Rationeel gezien al veel willen stoppen maar kan het gewoon niet meer laten..
 
Niet te veel over nadenken. Iedereen worstelt er wel eens mee.
Als die benen openplooien ben je snel je twijfels kwijt.
Betaalde sex voel ik me minder goed bij. Maar vriendinnen hebben vind ik dan wel top. Voor mij is ook duidelijk waarom. Libido van haar en mij verschilt enorm. Zij wil 1 keer per 2 maand sinds de geboorte van onze zoon 7 j geleden. Ik wil bijna elke dag. 2 keer per dag als ik ontspannen ben tijdens vakanties.
 
Niet te veel over nadenken. Iedereen worstelt er wel eens mee.
Als die benen openplooien ben je snel je twijfels kwijt.
Betaalde sex voel ik me minder goed bij. Maar vriendinnen hebben vind ik dan wel top. Voor mij is ook duidelijk waarom. Libido van haar en mij verschilt enorm. Zij wil 1 keer per 2 maand sinds de geboorte van onze zoon 7 j geleden. Ik wil bijna elke dag. 2 keer per dag als ik ontspannen ben tijdens vakanties.
Een keer per twee maand ? Dan is het meer dan normaal dat er gewandeld word ! Wat is dat toch met die vrouwen eenmaal dat ze kinderen hebben is blijkbaar de lust bij velen weg ?
 
Voor mij geldt dat ik gewoon niet echt goed in de markt lig qua relaties aangaan. Te introvert, niet echt knap, geen zin teleurstellingen op Tinder of andere dating websites en zelf ook een beetje kritisch. Dus al lange tijd vrijgezel, maar heb natuurlijk ook wel behoefte aan sex en een stukje genegenheid of gewoon een lekker vrouwen lichaam tegen me aan.
Mede door corona een stuk minder gewandeld maar moet zeggen dat het mij is meegevallen.

Het alleen zijn is soms lastig, maar kennelijk minder erg dan een relatie aangaan puur om maar een relatie te hebben. Het wandelen is dan een handige uitkomst maar een Friends with benefits zou misschien wat leuker zijn. Maar ja, dat is lastig als je marktpositie niet echt goed is.
 
Voor mij geldt dat ik gewoon niet echt goed in de markt lig qua relaties aangaan. Te introvert, niet echt knap, geen zin [in] teleurstellingen op Tinder of andere dating websites en zelf ook een beetje kritisch.
Hey kijk, ik heb een zielsverwant! 😉 Zelf overigens wel op Tinder en andere apps/sites, maar ja, zoals voor de meeste mannen leidt dat inderdaad alleen maar tot teleurstellingen. De 'meisjes van plezier' geven mij een beetje ersatz-intimiteit. Had het ook liever anders gezien, maar het is beter dan niets.
 
@Deug-genietje Pff Tinder, praat me er niet van. Generaliserend, ik weet het, maar het trekt een bepaald soort vrouw dat platform. Je moet in werkelijk alles het perfecte plaatje zijn om een kans te maken. Absurd hoge eisen omdat de dames het voor het uitkiezen hebben aangezien de verhouding man - vrouw op dat soort platformen volledig zoek is.

Twee jaar geprobeerd, twee keer een eerste date gehad, twee keer op niks uitgelopen. Ik werd alleen maar gefrustreerder en gefrustreerder met de dag dat ik er op zat. Mijn beeld van het andere geslacht ging volledig naar de kloten.

Door te wandelen en meer te babbelen met andere dames om mij heen is dat beeld wel weer hersteld, maar mijn hemel, wat een typisch soort vrouwmens trekken de Tinders van deze wereld aan zeg! In den algemene he, er zitten ook vast leuke oprechte profielen tussen.

Edit: Oh en ik weet ook wel dat veel mannen nou ook niet uitblinken in een beetje beleefd over komen op Tinder. Ik probeer dat wel te zijn, maar bij deze excuses van mij daarvoor namens het mannelijke deel van de bevolking.
 
Hey kijk, ik heb een zielsverwant! 😉 Zelf overigens wel op Tinder en andere apps/sites, maar ja, zoals voor de meeste mannen leidt dat inderdaad alleen maar tot teleurstellingen. De 'meisjes van plezier' geven mij een beetje ersatz-intimiteit. Had het ook liever anders gezien, maar het is beter dan niets.
Het is zo dat de "meisjes van plezier" je erzats-intimiteit geven... Maar het "plezier", de geile, passionele sex is wél echt!
Precies wat je van de "meisjes van plezier" mag verwachten natuurlijk! Heerlijk!
 
@Deug-genietje Pff Tinder, praat me er niet van. Generaliserend, ik weet het, maar het trekt een bepaald soort vrouw dat platform. Je moet in werkelijk alles het perfecte plaatje zijn om een kans te maken. Absurd hoge eisen omdat de dames het voor het uitkiezen hebben aangezien de verhouding man - vrouw op dat soort platformen volledig zoek is.

Twee jaar geprobeerd, twee keer een eerste date gehad, twee keer op niks uitgelopen. Ik werd alleen maar gefrustreerder en gefrustreerder met de dag dat ik er op zat. Mijn beeld van het andere geslacht ging volledig naar de kloten.

Door te wandelen en meer te babbelen met andere dames om mij heen is dat beeld wel weer hersteld, maar mijn hemel, wat een typisch soort vrouwmens trekken de Tinders van deze wereld aan zeg! In den algemene he, er zitten ook vast leuke oprechte profielen tussen.

Edit: Oh en ik weet ook wel dat veel mannen nou ook niet uitblinken in een beetje beleefd over komen op Tinder. Ik probeer dat wel te zijn, maar bij deze excuses van mij daarvoor namens het mannelijke deel van de bevolking.

Dit vind ik echt onzin, ik ken meerdere mensen die er een relatie aan over hebben gehouden. Zelf ook een leuke tijd gehad en vrienden gemaakt. Is ook wat je er zelf van maakt, hoe kieskeurig je zelf bent. Natuurlijk je moet wel een beetje normaal verzorgd op de foto's staan. Maar heb echt niet iets bijzonders gedaan, toen ik aan vrienden mn profiel liet zien vonden ze dat ook dat het gewone foto's waren.
 
@NomenNescio12345
Dat mag, mijn ervaring is anders ondanks dat ik ook normale leuke foto's had, geen gekke dingen verlangde en oprecht was in mijn intenties.

Misschien dat leeftijd er mee te maken heeft, of regio, of de natuurlijke looks, maar ik heb echt dik twee jaar naar mijn weten mijn best gedaan en oprecht gezocht, maar het was een waterval aan rare eisen en onmogelijke wensen die voorbij kwamen.

Hoe dan ook, hartstikke mooi als het voor anderen wel heeft gewerkt, maar ik ben er alleen maar teleurgesteld uit gekomen en ook die ken ik er wel meer.
 
Dit vind ik echt onzin, ik ken meerdere mensen die er een relatie aan over hebben gehouden. Zelf ook een leuke tijd gehad en vrienden gemaakt. Is ook wat je er zelf van maakt, hoe kieskeurig je zelf bent. Natuurlijk je moet wel een beetje normaal verzorgd op de foto's staan. Maar heb echt niet iets bijzonders gedaan, toen ik aan vrienden mn profiel liet zien vonden ze dat ook dat het gewone foto's waren.
Wat voor profielfoto's en bio had je dan? Ik heb namelijk nog nooit een like ontvangen.
 
Wat voor profielfoto's en bio had je dan? Ik heb namelijk nog nooit een like ontvangen.
Ga es naar een Porsche garage. Zet u buiten op de parking aan een nieuwe en doe of je gaat instappen. Laat u ma een foto nemen en zet die op je profiel. Je zal wel likes krijgen.
Mijn vriend kreeg geen likes op Badoo of zoiets. Nam een paar foto's met zijn paarden op de achtergrond. Guess what?
Dvp of niet. 90 % is uit op "stabiliteit". Emancipatie is de eis, maar daten met "zekerheid" is geen obstakel hierin.
Godzijdank zijn ze niet allemaal zo.
Toen ik mijn vrouwtje juist kende ging ik failliet. Een zegen want ze maakte er geen probleem van dus ik wist wel zeker dat ik de goede keus gemaakt had. Tot op heden ben ik perfect gelukkig. Alleen qua libido is er een enorm verschil. Maar ook daar kwamen we tot een compromis. Doe je zin, geen details maar wel eerlijkheid en hou het veilig.
 
Laatst bewerkt:
Ik kan op zich best een babbeltje met een leuke dame maken als ik ergens in een bar sta, maar Tinder was, het jaartje dat ik er op zat, voor mij ook een desillusie.

Denk wel dat dat komt doordat ik 5-15 jaar jonger zocht en er wel met mijn echte leeftijd op stond. Er zijn gewoon weinig meiden van 31 die zoeken tot 45-50 zeg maar. Dus je valt automatisch buiten de boot als ik het me goed herinner.

En je moet een match hebben voordat je kan gaan ouwehoeren met ze bij Tinder dacht ik (bij andere datingsites was dat anders) en ik moet het van mijn babbel in combi met normale uiterlijk hebben, ben geen mooiboy, dus vaak kun je dan die eerste connectie al niet maken.

Je moet toch eerst een match hebben voordat je persoonlijk kunt gaan worden.....
 
Laatst bewerkt:
Ik kan op zich best een babbeltje met een leuke dame maken als ik ergens in een bar sta, maar Tinder was, het jaartje dat ik er op zat voor mij ook een desillusie.

Denk wel dat dat komt doordat ik 5-15 jaar jonger zocht en er wel met mijn echt leeftijd op stond. Er zijn gewoon weinig meiden van 31 die zoeken tot 45-50 zeg maar. Dus je valt automatisch buiten de boot als ik het me goed herinner.

En je moet een match hebben voordat je kan gaan ouwehoeren met ze bij Tinder dacht ik (bij andere datingsites was dat anders) en ik moet het van mijn babbel in combi met normale uiterlijk hebben, ben geen mooiboy, dus vaak kun je dan die eerste connectie al niet maken.

Je moet toch eerst een match hebben voordat je persoonlijk kunt gaan worden.....
Tinder is zo oppervlakkig. Alleen al het principe van swipen. Wil je met zo iemand iets opbouwen?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan