Wat vinden jullie van dames die bare seks aanbieden?

  • Onderwerp starter Voormalig lid 1573
  • Startdatum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zo zie je maar er zijn altijd voor en tegenstander.
Zelf vraag ik me af waar de eigenwaarde van deze dames is om haar door Jan en alleman te laten volspuiten voor een paar tientjes meer🤷‍♂️
En ja ik weet het ze staan ervoor in de rij.
Ik pas mijn gezondheid gaat voor!
Maar dan kun je ook niet pijpen zonder. Of beffen. Alles is risico. Daar kun je tot je dood over discuseren.
 
Maar dan kun je ook niet pijpen zonder. Of beffen. Alles is risico. Daar kun je tot je dood over discuseren.
Tis denk ik niet de vraag of je risico wil lopen of niet, maar hoeveel risico. Bij pijpen zonder ligt het grootste risico bij de dame en bij beffen is de kans op een soa klein en op hiv nul volgens soaaids.nl. Ikzelf ben altijd wat terughoudend met zo'n definitieve stelling, maar vergeleken met nzc zijn beiden vele malen veiliger. Dus niet of je risico loopt, maar hoeveel risico je wilt lopen.
 
Tuurlijk niet,koop je 1 staatslot heb je ook niet meteen de hoofdprijs.
Kijk, dat is nou het beste voorbeeld waaruit blijkt dat het merendeel van de mensen geen iota van kansberekening snapt.

Je hebt exact evenveel kans om de hoofdprijs van de Staatsloterij te winnen bij de aankoop van je eerste lotje, als bij de aankoop van je duizendste lotje. Dat zijn allemaal onafhankelijke kansen.
 
100.000% zeker dat er dames zijn die bekend staan alles veilig te doen maar voor sommige klanten uitzonderingen maken zonder daarvoor extra geld te vragen.
1e bezoek 150€ Voor een uurtje. Ging helemaal veilig maar was duidelijk dat ze me graag mocht. 2e bezoek €100 ook bijna een uur maar nu werd in de hitte van het spel de condoom vergeten (?).
3e keer hetzelfde.
4e keer kwam er niet van omdat mijn hersens toch wat beter gingen werken, ik het risico te groot vond en ze nu gelukkig naar haar thuisland is voor onbepaalde tijd.
Zal moeilijk zijn de verleiding te weerstaan mocht ze eerdaags terug komen.
 
In het engels is er een mooi woord voor. Zij moet een 'crush on you' hebben en jij wat extra centen te besteden. Dan komt het goed. Helaas schiet ik wat betreft het eerste met het klimmen der jaren tekort 🥲😜
 
Terug
Bovenaan Onderaan