Algemeen Pattaya

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat ik niet leuk vind aan Pattaya is dat het eigenlijk een "grote" stad is, en niet echt een badplaats zoals bv Chaweng op Koh Samui of Patong op Phuket.
Dan heb je als alternatief natuurlijk Jomtien nog. Dan heeft meer de "beach vibe" en na 10 minuutjes rijden met de bahtbus ben je al in Pattaya.
 
Intimate hotel! 10min lopen...
Mee eens , vorige week geweest, momenteel biedt men geen ontbijt aan, maar dat is op nog geen 100 meter lopen prima te verkrijgen voor 90BHT op Second road bij " Kiss food & drinks" (American breakfast incl koffie). Geen "joiner fee", je mag Max. 1 persoon per dag gratis mee nemen naar hotelkamer.
 
"gratis" als dat het hotel girlfriendly is. De dame moet je natuurlijk WEL betalen @voorburg hahaha

Vorige week geweest? Hoe beviel het qua Pattaya en drukte? Welke areas ben je geweest?
Ik denk dat alle lezers op dit forum wel begrijpen dat de dames niet gratis zijn (jouw humor). Maar een vrouw versieren is makkelijk, en dan hoef je niet te betalen. Was er paar dagen, er is genoeg te lezen op internet/YouTube what's happening. Ik ben alleen in Beach road Area Soi 3 t/m 13/1 geweest, daar was voldoende te doen iig. Was 1e keer dus geen vergelijkingsmateriaal. Vervelen hoef je je volgens mij nooit in Phattaya.
 
De stad is dood. Dus vandaar dat ik rond 1u vaak wel hotel was. En tja dan logisch dat je rond 10 ofzo wel wakker kan zijn.
Myst (nieuwe club zelfde eigenaar als iBar) is teveel techno gestamp en bij iBar hou ik het nu niet uit vanwege de vele 40+ freelancers..
andere kroegen (bv rond TreeTown) zijn rond 1-2u wel dicht ook. Dus nachtwerk is nu een stuk lastiger..

Ik hou echt van de stad. Maar ik zou adviseren om NIET voor hoog seizoen 2023/2024 die kant op te gaan. Natuurlijk kan je er nog steeds goedkoop overnachten, eten, drinken en neuken alleen de keus qua dames is nu gewoon fors minder.

Daarnaast is een zorgelijke ontwikkeling dat de 10-day tag voor de dames lijkt te verdwijnen. Door gebrek aan dames werken bars/gogos nu met 1 dag contracten. Dat betekend dat er geen peil op te trekken is wie waar wanneer werkt. Die ene dame gespot in bar X? Grote kans dat ze dus na 1 dag vertrokken is naar elders... ga je nooit terug vinden.
Het lijkt erop alsof veel dames nu echt per dag kijken hoe/wat ze gaan doen. En dat kan dus echt verschillen tussen gogobar, beerbar, freelance..
Ik ben vorige maand nog ruim 2 weken in Pattaya geweest, en ik ben het absoluut NIET eens met je. Ten eerste is de stad alles behalve dood, dat was ie vorig jaar. Natuurlijk is er nog niet net zoveel open als pre-covid, maar er is echt genoeg te doen. In Soi 6 zijn zo'n 60-70% van de bars gewoon geopend. Kwaliteit is wat minder, maar er is nog steeds voldoende keus. En dat zeg ik als begin dertiger, met selectieve criteria qua dames. Ik heb een dame uit Soi 6 bijv 3 dagen mee naar Koh Samet gehad, was een toppertje. Slank, lekker kontje, sprak uitstekend Engels, en ze had leuke humor ook nog. 3x per dag klom ze bovenop kleine Vale, moest haar ooit zelfs afremmen, en heb haar uiteindelijk dan ook 3k per dag gegeven vanwege uitstekende service.

Soi Pothole zitten een paar leuke bars, ga eens kijken bij Dive Bar bijv. Werken echt veel knappe dames, ik heb daar Tip 2x ST gehad. Een jongedame van 24 met cup F/G, helaas had ze een klein buikje gekregen in de laatste maanden, maar alsnog een unieke set échte borsten.

Op Walking Street zijn veel Gogo's nog dicht, maar ik heb alsnog toppers gehad uit Fahrenheit en Pin-Up. Laatstgenoemde is overduidelijk de nr 1 op dit moment. Heel veel dames en het is er ook elke avond vrij druk. Ik ga altijd op jacht naar slanke dames met grote echte borsten, en ben daar ook deze vakantie veelvuldig in geslaagd. Ook in Soi Boomerang bij de GC's lopen talentjes rond.

En als ik een dame had gevonden voor de avond, gingen we vaak nog naar iBar en vooral de nieuwe club Myst om te feesten tot 4u in de ochtend. Myst is na 1u gewoon helemaal packed. Overigens wordt er in Myst helemaal geen techno gespeeld, maar dat zal een generatiekloof zijn. De muziek is er niet zoveel anders dan in iBar. Ik ben wel alleen maar in Myst geweest als ik al een dame bij me had, maar er liepen genoeg freelancers rond kon ik wel zien.

In treetown zijn de kroegen rond 1u-2u dicht ja. Maar dat is toch ook prima. In een pre-covid Pattaya waren ook niet alle bars open tot 4u. De sluitingstijden in Soi 6 zijn ook weer normaal; meeste is tot 2u open. Of moet zijn dat er geen klanten zijn, dan sluiten de meeste bars om 1u.

De kleinere en minder bekende Soi's hebben het meeste geleden. Soi 7 beginnen weer wat meer bars te openen maar verwacht er niet teveel van. Soi 8 is wel echt dood.

Thaifriendly werkte voor mij prima. Zolang je maar meteen aangeeft dat je NU in Pattaya bent dan happen de meeste dames al snel. Prijzen tussen 1k en 1.5k ST.

In LK Metro is het meeste gewoon open. Deze straat heeft qua klandizie misschien wel het minst geleden.

Als er geen nieuwe covid wave/variant komt aan het einde van dit jaar, dan wordt het zonder twijfel een top high season voor 22/23. En dan hoef je echt niet nog 1,5 jaar te wachten.
 
Grappig om te zien hoe mensen dus iets verschillend kunnen ervaren. Mogelijke verklaring? Normaal KEN Ik echt mega veel mensen in de stad en van die groep zijn er nu nog veel thuis. Zoveel mogelijk neuken is nooit mijn missie echt in Pattaya.. hoe raar dat ook klinkt ;)
 
voor corona
hoe er geraken?
vanaf de luchthaven vertrekt er elk uur zeker een bus ,ook minibussen vertrekken er meerdere per uur(dit is sneller en tot aan je hotel, maar iets duurder dacht 300 bhat),snelste optie is taxi maar ook duurste optie 1200 bhat.
vanaf bangkok busstation ekkamai of mochit(minder bussen),minibus online boeken vanaf hotel tot hotel of prive taxi

hotels tussen soi buakhao en het strand zijn aan te raden als je op wandelafstand van het nachtleven wilt zitten en je kan makkelijk gebruik maken van de bhatbus(10 bhat per rit).

vervoer
apps zoals uber,bolt,grab werken er redelijk goed en goedkoop, zowel voor taxi als moterbike

nachtleven speelt zich momenteel (2022)vooral af op soi buakhao en zijstraten hiervan(soi honey,tree town,lk metro,....),ook soi 6 zijn er vele bars en mooie dames(meer gericht op short time rond 2000bhat incl kamer),de zij straten van beach road vanaf soi 6 richting walking street(minder actie wel).
vroeger pre corona was er ook walking street dit is op heden wel wat minder maar er is wel een beetje vooral disco en Russische vrouwen.
je kan beter de skytrain vanaf het vliegveld nemen !
 
Grappig om te zien hoe mensen dus iets verschillend kunnen ervaren. Mogelijke verklaring? Normaal KEN Ik echt mega veel mensen in de stad en van die groep zijn er nu nog veel thuis. Zoveel mogelijk neuken is nooit mijn missie echt in Pattaya.. hoe raar dat ook klinkt ;)
er valt meer te doen dan alleen maar je lul achterna lopen . chock dee !!:)
 
Zou mooi zijn als iedereen gewoon weer heen kan en niet alleen de gevaccineerden.
Blijft toch een risico.
Ongevaccineerde moeten toch te testen.
Verstandigste is wat mij betreft...testen, wachten op groen licht dan pas vliegtuig en hotel boeken.
Blijft toch raar allemaal omdat gevaccineerden ook gewoon corona kunnen hebben en die dus besmet het land binnen kunnen lopen.
 
De stad is dood
Het einde van Pattaya, Soi 6, Walking Street, Beach Road, e.d.m. wordt vaker aangekondigd dan dat het einde van de wereld wordt voorspeld door bijbel-neukende fundamentalistische christenen. En met evenveel (of even weinig) succes! Ik zou me er echt geen zorgen over maken.
 
Het einde van Pattaya, Soi 6, Walking Street, Beach Road, e.d.m. wordt vaker aangekondigd dan dat het einde van de wereld wordt voorspeld door bijbel-neukende fundamentalistische christenen. En met evenveel (of even weinig) succes! Ik zou me er echt geen zorgen over maken.
Je merkt wel dat de sex-scene zich verplaats. Nu vooral rond LK Metro/Bakou... WS is 50% gogos dicht. Vraag is hoeveel er op termijn weer open gaan natuurlijk...
 
Hebben ze die al doorgetrokken dan ?
Pas als het nieuwe station op luchthaven U-Tapao klaar is. Overigens reed er in 2018 kortstondig een weekend-dienst naar Satuhip.
optie is taxi maar ook duurste optie 1200 bhat.
vanaf bangkok busstation ekkamai of mochit(minder bussen),minibus online boeken vanaf hotel tot hotel of prive taxi
Dat is dus wel Mo Chit 2, hè! Hou daar rekening mee, anders sta je mooi voor Jan Lul, op je bus naar Pattaya te wachten.
 
Laatst bewerkt:
Staat ergens anders ook een discussie over wise.com hier.
Simpel. Wise kan je ook met KAART nemen. Dus dan scheelt het je helemaal in kosten. Anyway als je bankpas kwijt bent dan is WU handig want dat kan je CASH ophalen. En snel. Eens

De WISE kaart schijnt trouwens NIET te werken in Thailand. Puntje van aandacht.
Afgelopen trip dus alles via mijn Bangkok Bank gedaan (wel geld via Wise naar BKK Bank gestuurd)
 
Pas als het nieuwe station op luchthaven U-Tapao klaar is. Overigens reed er in 2018 kortstondig een weekend-dienst naar Satuhip.

Dat is dus wel Mo Chit 2, hè! Hou daar rekening mee, anders sta je mooi voor Jan Lul, op je bus naar Pattaya te wachten.
komt er een skytrein van bangkok tot in U Tapao ?
 
komt er een skytrein van bangkok tot in U Tapao ?
Volgens de planning, moet die operationeel zijn in 2026 en de luchthavens Don Muang, Suvarnabhumi en U-Tapao, met elkaar verbinden.
Er komt in het politieke droomscenario, zelfs een eigen SkyTrain in Pattaya.
https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1997727/pattaya-light-railway-plans-take-shape

Beijing zal heeft ook wel een stevige vinger in de pap hebben. Zoek new silk road maar op en je zal zien, dat niet alle wegen naar Rome leiden.
 
ach valt mee. Een antigenen test stelt niets voor (tov PCR test) en je hoeft in praktijk dan alleen de QR code te laten zien (bij inchecken en mogelijk in BKK). Als je eenmaal in Thailand bent... ? Hooguit handig om een mondkapje bij te hebben. SOMMIGE 7/11s zeuren.. maar in praktijk draagt geen enkele toerist er ergens eentje ..
 
Terug
Bovenaan Onderaan