Welke nationaliteit heeft jouw voorkeur.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Mijn beste ervaring heb ik toch met Poolse dames van rond de 30 jaar en 30+ met een lekkere grote boezem. ???
Alhoewel ik in een ver verleden ook een drietal Nederlandse dames heb gehad die ook niet te versmaden waren. Die (Michelle en Anita) waren toen tussen de 23 en 25 jaar schat ik. En een (Amy) was begin 30. Maar dat zijn vervlogen tijden. En inmiddels ben ik er zelf ook niet jonger op geworden. Eerder een jaar of 30 ouder. ??
 
Laatst bewerkt:
Latinas zijn de beste ben de hele wereld rond gereisd, Oekraïne ook goede ervaringen mee, Westerse vrouwen Ned, Belg, Duits zijn voor mij de slechtste koude koelkasten zonder temperament op een uitzondering na, Latinas zijn er voor gemaakt altijd passie in het spel
 
Heel opvallend dat Marokko zo vaak genoemd wordt. Een keer een super lange kamergang gehad met een Marokkaaanse dame, en die was idd geweldig, en behoord tot de absolute top van van deze wandelaar. Daarna Pools, Venezuelaans, Colombiaans, en sluit de vaak gewillige Roemeentjes ook niet uit.
Dit zo lezende toch maar een uitkijken naar een Marokkaanse :)
 
Roemeens, Pools, Moldavië, Oekraïne.. Liefst tot max 30 jaar en atletisch..
Geen biggetjes.. Dat is mijn favoriete groep meiden..
Dikwijls leuk in de omgang, niet dom, en mooi ook nog..
Latin kan ook nog, maar ligt een beetje aan hoe ze overkomt en het uiterlijk
Er zwerft een Valentina rond..
Toen die de deur opendeed, zei ik onbewust 'oh my gaawd'..
Die kan zo op de FHM..
Maar 'Joe kam naw beebie', na 20 seconden pijpen 'Joe fok naw, fok naw joe'.. Nee dank je
 
Ik heb een sterke voorkeur voor Oost Europese dames.
tussen 35 en 45.
Ik zou blij zijn als de corona ellende over is. Weer eens een nachtclub in Moskou bezoeken, wat heb ik dat gemist.
Ik kom voor werk doeleinden nogal eens in Rusland.
Roemenië, ook een aanrader.

Disco/club "Beats of Angels" in Boekarest is dan zeker een must go :p ;)
 
Mijn beste ervaringen zijn met dames uit Brazilië, Marokko (zowel Berbers als Arabisch), Oost Europa (Rusland, Oekraïne ,Belarus, Roemenië en Albanië), en Nederland met leeftijdgrens van 21-35 jaar met slanke tot atletische lichamen. Zo nu en dan heb ik ook zin in een wat vollere vrouw (normaal+qua lichaam).
 
Nederlands, qua leeftijd vanalles geprobeerd, meestal tussen de 20 en de 35 ongeveer, vind het niet sexy als een vrouw (veel) ouder is dan ik, waarschijnlijk schuift dat wel op mettertijd.
 
Mijn persoonlijke ervaring: Oostblok dames rond de leeftijd van 30. Spreken goed/verstaanbaar Engels, doen over het algemeen wat ze beloven en ze zien er vaak top uit.

Zuid-Amerikaanse dames bezoek ik weinig en dat komt omdat ik het gevoel heb dat bij hen veel plastic wordt gepompt in hun billen en borsten en hun foto's zijn vaak erg geshopt.

Van de Scandinavische dames mogen er, op basis van uiterlijk, wel meer van opduiken als je het mij vraagt maar helaas geen ervaringen mee.
 
Zeer nipt winnen voor mij de dames uit Oost-Europa uit de leeftijdsgroep 30-35 van hun Nederlandse collega's uit de leeftijdsgroep 30-35. Qua dienstverlening ontlopen de dames uit Oost-Europa hun collega's uit Nederland niet, maar de doorslag voor mij is het uiterlijk. De dames uit Oost-Europa zien er in mijn ogen iets beter uit dan hun Nederlandse collega's (al besef ik wel dat dit subjectief is ;)).
 
Latinas heb ik de beste sessies gehad met afstand op nummero uno.. mede omdat deze dames ook echt van sex houden en niet van dat gespeelde. En heerijk temperament vol zijn en je helemaal kunnen slopen dat is met de Nl dametjes toch ff anders hierrrr. Russische en Bulgaarse dames ook goede ervaringen mee ook kwa looks.
10 x in Brazilië, Colombia geweest wat een heerlijke chicas ❤️❤️❤️Jennifer Lopez valt daar niet op kwa schoonheid.

Leeftijd maakt niet zoveel uit bij die Latinas zijn altijd gereed voor een beurt??♥️
 
Latina's voor mij en daar komt een opvallen groot deel uit Colombia.... dame moet ook wel 35+ zijn, anders voel ik me een beetje een pedo.Ik heb soms buien dat ik daar van afwijk maar dat komt ook minder voor naarmate de leeftijd vordert. Vroeger kon ik lang(er) wandelen, die spanningsboog opbouwen en ook nieuwe dames en ervaringen zoeken. Tegenwoordig is 98% bekende DVP.....

Maar met Latina's en ook wel Italiaansen echt wel de mooiste momenten + vrouwen mee gemaakt.
 
Ik dacht eigenlijk dat dit topic al bestond, maar ik vind het niet terug.

Mijn lijstje is nog niet erg uitgebreid, met name Frankrijk en Azië lijken me leuk om toe te voegen. Zuid-Amerika trekt me niet zo.

België
Nederland
Groot-Brittannië
Polen
Rusland
Bulgarije
Roemenië
Equatoriaal Guinea
 
Laatst bewerkt:
Het hoeft niet in het betreffende land te zijn?
Duits
Deens
Pools
Russisch
Roemeens
Bulgaars
Spaans
Italiaans
Nigeriaans
Keniaans
Philipijns

Ontbreken nogal wat aziatische landen die ik zou willen aanvullen ;-)
 
Zocht je deze?
Als het niet om het land zelf gaat:

Nederlands
Belgisch
Surinaams
Algerijns
Italiaans
Pools
Tsjechisch
Oekraïens
Wit Russisch
Indonesisch
 
Ik verveelde me weer eens :)
De rode landen zijn dames waar ik me concreet iets van Kan herinneren....de schade is Dus groter in werkelijkheid....frankrijk staat niet op mijn todo lijst en de griekse was half Dominicaans....Anders had ik het niet gedaan
 

Bijlagen

  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    82,4 KB · Weergaven: 36
Terug
Bovenaan Onderaan