Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zit dana/sandra vgl 5/1(denk ik) er nog in de avond?
Ik weet niet of het Dana was, want die ken niet echt, maar afgelopen zaterdag zag ik een lange magere blonde dame met veel tattoos aan het eind van de middag de ramen kuisen. Ze wilde duidelijk haar werk nog starten. Ik zie haar vaker pas aan het eind van de dagshift beginnen. Kan dit Dana zijn, dat zij altijd ergens rond 16u00 start, en het eind van de dagshift meepakt.
 
Afgelopen zaterdag middag zag ik een mooie dame op VT 20 (dacht ik) zitten; blonde krullen en ze oogde meer zuid /midden Amerikaans of Caribisch. Leeftijd boven 35 (denk ik). Niet de waarschijnlijk Roemeense ernaast VT 21 of 22 met ook blonde krullen. Heeft iemand een naam van deze dame?
 
Afgelopen zaterdag middag zag ik een mooie dame op VT 20 (dacht ik) zitten; blonde krullen en ze oogde meer zuid /midden Amerikaans of Caribisch. Leeftijd boven 35 (denk ik). Niet de waarschijnlijk Roemeense ernaast VT 21 of 22 met ook blonde krullen. Heeft iemand een naam van deze dame?
Ik zal je even uit je droom helpen. Ik kan je niet aan een naam helpen, maar zij is eigenlijk een hij. Een dame met een handvat dus.
 
Absoluut dat zijn weken dat het daar en ook op andere plaatsen waar commercieel sex gebeuren plaats vind het heel rustig zal zijn.
Kort na de wedstrijden wil het wel eens toptijden zijn. Ik weet nog van een aantal jaren geleden dat het kort na een wedstrijd topdrukte was in het skw. Dan zaten groepen voetbalfans in het café de wedstrijd te kijken en na afloop doken ze het skw in om zelf te scoren. Tijdens de wedstrijden is het uiteraard wel rustig.
 
Wie is die blonde Roemeense met haar witte outfit op de Verversrui aan de kant van villa tinto ,is zij de moeite waard om binnen te gaan ?zij werkt in de avond
Bedoel je op Verversrui 13/3? Dat is het voorlaatste raam voor Villa Tinto. Prachtig ding, maar zelf vond ik ze niet bepaald goed. Het bezoekje was bot en kil. In haar recensietopic heeft ze anderzijds andere, positieve reacties.
 
Vandaag een nieuwe verschijning gespot Villa tinto 50. Toonde haar borsten aan de voorbijgangers en vele wandelaars gingen een praatje met haar maken en trokken naar binnen. Aan de overzijde kon een dame de show niet appreciëren en deed haar deur open en riep dat ze de politie zou bellen waarop de nieuwe dame nog uitdagender in haar raam ging staan. Benieuwd hoe lang deze het gaat volhouden.
 
Zij had een witte broekpak aan met gaten in
Dat is op VR9/4. Heb ze zondag zien staan in de namiddag. Nog nooit in de avondshift, waar ik messtal wandel, gespot.
Ben er niet binnen gegaan omdat ze steeds met haar kontje naar het raam stond. Haar gezicht met moeite gezien (viel wel mee).
En ik heb er enkelen gekend die dit deden en waardeloos waren. Ik beweer niet dat dit bij haar het geval is, maar ik wil het risico niet lopen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan