Wat vergeet je nooit meer

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat ik nooit zal vergeten, de 2 zussen uit Hillegersberg, ze waren al wat ouder, en ik, toen begin 20, bezocht ze regelmatig, de ene keer sex met de ene zus, en de volgende keer met de ander, tot ze zin hadden in een trio, en ik kon blijven voor de nacht. Het werd een onvergetelijke nacht. Jaren later zag ik ze op tv Rijnmond, de zussen, hadden ze een programma over North Sea Jazz.
 
In het begin van mijn wandel carrière een beginnende escortdame van destijds 18 jaar leren kennen waarmee het in eerste instantie een matige date was. Beide nog een beetje te onervaren en onwennig denk ik.
Een paar jaar later haar weer tegengekomen toen ze privé-ontvangst deed en toen was de sex een stuk beter. Later nog wat dates gehad met haar, maar kreeg op het einde de indruk dat ze misschien door middelen er niet helemaal meer bij was en de service ook minder werd. Uiteindelijk dus mee gestopt.

Het was een meid met een erg goed figuur, lekkere C cup borsten, blond haar en 175 lang ongeveer. Echt een Nederlandse girl next door. Erg goede sex mee gehad dus.
 
Toch wel, denk ik. Verversrui 20, het raam helemaal achterin de gang. Je zal haar wel zeer zelden achter dat raam zien zitten, ze is constant bezet. Er staan meestal een paar kerels op wacht. Zodra er een buitenkomt staat de volgende al klaar. Ze is zeer de moeite.
OK, bedankt! Maar eens kijken bij een komend bezoekje aan Antwerpen dan. Hopelijk werkt ze in de dagshift?
 
Ja wel, van 12 tot 8, denk ik.
Ik heb nog even gezocht naar een topic, maar ik kan niets vinden onder de namen Kathy of Angelique op het genoemde adres Verversrui 20. Blijkbaar ondanks grote populariteit nooit een recensie over haar geschreven dus. Klanten denken zeker dat het zo al druk genoeg is 😆
 
Ik heb nog even gezocht naar een topic, maar ik kan niets vinden onder de namen Kathy of Angelique op het genoemde adres Verversrui 20. Blijkbaar ondanks grote populariteit nooit een recensie over haar geschreven dus. Klanten denken zeker dat het zo al druk genoeg is 😆
Op hookers.nl stonden een hoop lovende recencies over haar. Op youppie.net staan er ook een paar
 
Ziet er niet slecht uit. Niet meer actief in het SKW neem ik aan?
Het gaat over deze.
Maar zonder afspraak heb je heel weinig kans om binnen te geraken.

 
Mijn beste ervaring was niet met een dvp maar met haar vriendin.
Twee keer een trio gedaan met een dvp die één dag in de week haar beste vriendin meenam naar haar werkplek.
De dvp kende ik, was er enkele keren geweest en zij stelde een trio voor.
Uiteindelijk was ik meer verknocht aan de vriendin dan aan de dvp. Vriendin vrijdde met je alsof je haar partner was terwijl de dvp het wat gereserveerder en afstandelijker deed.
Helaas is de vriendin geen dvp geworden en heb ik haar nooit meer ontmoet. Overigens twee heerlijk uitziende dames, gezellige babbel, drankje vooraf en goede hygiëne.
Denk er nog regelmatig aan terug.
 
Een van mijn beste ervaringen was met de Chinese Anna: een dunne, oudere vrouw met grote (natuurlijke) borsten. Aan haar stem was heel duidelijk te horen dat ze rookte, maar tijdens het zoenen proefde je daar gelukkig bijna niets van (rokers-adem is een echte turn-off voor mij).
Het totaal aantal keren dat ik haar heb bezocht is op twee handen te tellen. Bij de laatste paar bezoekjes sprong ze in mijn armen als ik binnenkwam, waarna ik (met haar in mijn armen) naar de kamer liep. Voorspel, seks en massage waren allemaal top. Ze heeft zelfs een keer voor me gezongen (met haar rokers-stem) tijdens de massage.
Bij haar had ik iets meegemaakt wat ik nog nooit eerder in mijn leven had ervaren. Misschien wordt het een beetje spiritueel, maar ik genoot zo erg van haar, dat mijn zicht tijdens de seks een beetje wazig raakte. Als ik haar dan aankeek, zag ik haar niet als oudere vrouw met rimpels, maar als een jonge vrouw met een gave huid en vol levensenergie. Dit had ik bij meerdere bezoekjes aan haar. Ik denk niet dat het verliefdheid was, want dan word ik snel jaloers, kan ik me lange tijd niet goed concentreren en ga ik gekke dingen doen. Dat soort gevoelens had ik totaal niet.
Afgelopen november heb ik haar voor het laatst bezocht. Sindsdien heb ik niks meer van haar gehoord. Ik mis haar echt enorm en ik ben sindsdien ook op zoek om dat gevoel weer te ervaren...
Je hebt niets meer van haar gehoord?
Dus zij reageert niet meer op jouw benaderingen? Neem aan je hebt een 06-nummer van haar? Ben je bv ook wezen kijken op haar ontvangstplek (bv. naamsboordje op de deurbel veranderd?)?
 
Aantal jaar gelden nodigde bij mij thuis dezelfde dame uit. Ik liet haar altijd wel rustig haar jas ophangen. Maar toen was het al snel elkaar omarmen en raakte we in een heerlijke zoenpartij. Al staand gingen steeds meer kledingstukken uit, wanneer zij zich omdraaide stootte mij piemel tussen haar billen. Na enige tijd pakte we het condoom en ging zitten op tafel en sloeg haar benen om mijn middel. Daarna droeg naar mijn bank om haar op de rugleuning te plaatsen. Ik kan nog steeds dat heerlijke gevoel herinneren dat haar hielen tegen mijn billen kwam bij iedere stoot. Op bed werd het condoom afgedaan en gingen we verder met de orale verwenning.
Eenmaal weer aangekleed napraten op de bank met een drankje keken we elkaar aan en zoende we weer. Tijdens het zoenen deed ik mijn handen onder haar jurkje en trok haar slipje van haar billen en vingerde haar, totdat zij hijgend mijn nek omarmde en mijn gezicht flink tegen haar gezicht drukte van genot.
Plotseling zijn we elkaar uit het oog verloren.
 
Je hebt niets meer van haar gehoord?
Dus zij reageert niet meer op jouw benaderingen? Neem aan je hebt een 06-nummer van haar? Ben je bv ook wezen kijken op haar ontvangstplek (bv. naamsboordje op de deurbel veranderd?)?
Zij was deel van de (hier wel bekende) Chinese groep dames die afwisselend in NL, België of Spanje actief is. Zij was ook mijn eerste bezoek aan een dame uit zo'n groep. 06-nummer was van de planner en sindsdien hebben er op de ontvangstlocaties verschillende Chinese dames ontvangen. Enkele daarvan heb ik ook bezocht (en nog zelfs gevraagd of ze Anna kenden), maar bij niemand was de ervaring zoals met Anna.
Vind het heel jammer dat ik haar nummer niet heb gevraagd. Hoop dat ze ooit nog naar NL terugkomt
 
@Merel Heb met deze topper by far mijn beste ervaring ooit gehad. (zie mijn recensie)

 
Laatst bewerkt:
Ik weet niet of ik nog een 2de mag vertellen (ik heb er trouwens waarschijnlijk meer), maar plus minus 5 jaar geleden was ik in Thailand, om de bruiloft bij te wonen van een oude school vriendin d'r broer (die ik nog niet eens kon).
Een paar dagen voor de bruiloft nam hij me mee uit om te gaan drinken. Hij vroeg me uiteindelijk of ik het leuk vond om naar de bordeel te gaan, ik zei natuurlijk ja. Was wel een prettige bordeel en eenmaal klaar bleek hij al volgens de meisjes (in het Engels) al een tijdje op mij te staan te wachten in de gang, dus ik dacht dat hij wat sneller klaar was.
Daarna gingen we weer drinken.
Toen vroeg hij mij of ik naar een homo bar wilde, ik vertelde hem geen probleem, heb ik ervaring mee.
Eenmaal daar vertelde hij mij dat hij helemaal niet van vrouwen hield en echt op mannen valt.
Even onthouden ik ken hem pas een paar dagen.
En dan dit nog zijn vrouw is echt lekker, maar die bleek gehuurd te zijn!
Een goed gesprek met hem gehad, wij hadden beiden geen ogen voor de shemales die op de bar aan het dansen waren.
De (nep) trouwerij ging uiteindelijk door. Alleen al om zijn ouders tevreden te stellen. Mijn vriendin (zijn zus) vertelde tegens hun ouders dat hij zogenaamd in een andere stad woont en dat zijn vrouw te druk is met haar carrière om haar schoonouders te zien.

Lijk me niet leuk zo gevangen te leven. Wacht waarschijnlijk dat zijn ouders er niet meer zijn voordat hij z'n leven kan leven.
Mijn halfbroer had hetzelfde, nadat onze vader dood ging, kwam hij pas uit de kast, terwijl de broers en zussen het allang zagen of wisten.
 
Heel kort ga ik het schrijven, effe weinig tijd, maar het meest rare moment dat nog altijd bijblijft en ik de wereld anders bekijk: iemand met borsten is niet per definitie een vrouw. Er lopen zoveel exemplaren op de wereld rond. Nu heb ik nuchtere kijk op de wereld, het zal me niet meer overkomen wat ik hieronder ga vertellen.

per ongeluk bij een shemale binnen geweest. die was volledig bekleed. was op een door de weekse donkere avond in Schipperskwartier Antwerpen, ik ging binnen, zegde ga maar op bed liggen, begon me te pijpen met condoom... voelde al heel goed aan, ze draaide zich om in een leren pak op z'n hondjes... ze greep men lul vast en duwde die erin, ik was zo geil dat ik haar een goede beurt gaf, ze kreunde van genot en na een tijdje klaargekomen. Ik gaf haar een afscheidskus en ging naar huis. Thuisgekomen voelde het zo goed aan, dat ik 5 dagen later opnieuw haar ging neuken. Helemaal dezelfde ervaring. Ook nu was ze helemaal ingepakt en was het pijpen en neuken top. Klaarkomen zo geil. Maar toen thuisgekomen dacht ik echt..... nee het kan niet waar zijn, ik ben bij een raar geval geweest. Ik wilde zekerheid hebben en ben nog eens 5 dagen later geweest maar minder geil, ik wilde nu echt haar eens goed bekijken.... in bed, begon ze ineens haar kleding rond haar middelste wat losser te maken, en wat volgde was dat ik inderdaad voor paal stond. Ik gaf aan, dat ik me vergist had. Maar ze wilde toch dat ik eens proefde van haar 'ding'. Zo dus gedaan, en ze stootte terwijl ik haar moest pijpen. Ik heb me nooit zo vernederd gevoeld. Gelukkig niet tot het einde. Neuken had ik geen zin meer in, ze heeft me met de hand afgerukt. Ik heb met haar nog een leuk gesprekje gehad maar aangegeven dat ik echt niet op dat type dames val en ik liever de normale vrouwen verkies. Ze vond het niet erg en bedankte me voor de bezoekjes.
 
Ik vergeet vooral niet hoe bloednerveus ik was toen ik de eerste keer een privé-huis binnen stapte. Ik had op voorhand een afspraak gemaakt en toen bleek de dame in kwestie "nog bezig". Extra wachten en extra nervositeit dus. Ik kon gelukkig in een andere ruimte wachten, maar toen wilde de huisdame willens nillens dat ik de line-up even keurde. Er paradeerden 4 dames in niets verhullende lingerie voor me en ik wist niet wat hiervan de bedoeling was. Ik had toch een specifieke dame geboekt? De huisdame vroeg of ik misschien één van deze deernes extra wilde voor een trio. Ik heb er zo kalm mogelijk voor bedankt en kort daarna kwam de dame van mijn keuze er aan. Ik moet wel zeggen dat die DVP me op een schitterende manier kon kalmeren zodat het een leuke ervaring werd...
 
Ik vergeet vooral niet hoe bloednerveus ik was toen ik de eerste keer een privé-huis binnen stapte. Ik had op voorhand een afspraak gemaakt en toen bleek de dame in kwestie "nog bezig". Extra wachten en extra nervositeit dus. Ik kon gelukkig in een andere ruimte wachten, maar toen wilde de huisdame willens nillens dat ik de line-up even keurde. Er paradeerden 4 dames in niets verhullende lingerie voor me en ik wist niet wat hiervan de bedoeling was. Ik had toch een specifieke dame geboekt? De huisdame vroeg of ik misschien één van deze deernes extra wilde voor een trio. Ik heb er zo kalm mogelijk voor bedankt en kort daarna kwam de dame van mijn keuze er aan. Ik moet wel zeggen dat die DVP me op een schitterende manier kon kalmeren zodat het een leuke ervaring werd...
Je hebt je dus in de loop der tijden ontpopt van een nerveus wrak tot een geil konijn. Het is dus goed gekomen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan