Kamagra ervaringen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hangt mss ervan af hoe je aderen zijn. Of hoe groot je ook bent. Ik ben 198cm en weeg 120kg.

Gebruik neusspray tegen het blocken. En 1 slok Gaviscon tegen de maagrommel.

Use drugs to use drugs. Like a pro. Hahaha.
Ben zelf ook niet bepaald een kleine jongen met + - 186cm maar toch heb ik (soms) last van lichte hoofdpijn en verstopte neus enkele uren nadien. Hangt er mss van af hoelang het geleden is dat ik gegeten heb? Ik probeer toch minstens 2 uren voordien een volwaardige maaltijd gegeten te hebben en dan net voordien een granenreep. Misschien helpt het om vooraf en tijdens meer water te drinken.
 
Ik heb alleen ervaring met de standaard Kamagra, 100mg. Aanvankelijk nam ik ze vooral als ik naar een feestje of saunaclub ging en zeker wilde zijn dat ik een paar keer lekker door kon gaan. Tegenwoordig vooral als als ik een keer 's avonds een wild avontuurtje heb en verwacht de volgende ochtend met mijn vaste partner te moeten "presteren". Dan neem ik een kwart tabletje voor het slapen gaan en ben ik 's morgens weer helemaal het mannetje en klaar voor de ochtendgymnastiek als ik met haar wakker word. Heb over het algemeen aan een kwart tabletje voldoende om er plezier, maar niet teveel bijwerkingen van te hebben. Bijwerkingen die ik ervaar zijn een korte periode, vanaf een half uurtje na het innemen, een wat verhit, blozend gevoel, soms een wat verhoogde hartslag in rust en vaak een tijdje een verstopte neus. Dat laatste makkelijk te verhelpen met Ć©Ć©n snuifje Otrivin, als je dat incidenteel gebruikt kan dat geen kwaad.
 
https://www.girlsreview.nl/threads/sandra-privƩhuis-nightlife-nieuw-beerta.23090/post-406320

Wat een geweldig spul dat Cenforce D (wel wat licht ervan in het hoofd en ietsje rood gezicht (wat snel wegtrekt) - maar als je waar voor je geld wilt - helpt dit zeker.
Heb zelf geen problemen met erectie krijgen en uithouding, maar een halve hiervan een uur voor de daad doet wonderen. Had het ook wel twee uur volgehouden denk ik.
Via bekende adres Peter 'Pil'
Kom je minder snel klaar?
 
fyi: ik ga mijn dosering halveren - had de laatste keer nogal moeite om na 1uur sexen klaar te komen..
Ik had van de Cenforce D een halve genomen. Ga zelf volgende keer ook iets minderen (1/3) - werd een flink eindsprint om het binnen een uur te redden.
Niet anders dan normaal bleef ik na klaarkomen hard - wel duurde het nu langer voordat ie slap werd.
Dame in kwestie keek bij het douchen na de tijd ook al even naar beneden zo van wtf šŸ†
 
Terug
Bovenaan Onderaan