Verliefd op een prostituee (nr.1 topic van hookers)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dat kan ik me voorstellen, voor de komende tijd gewoon een goede dvp zoeken zonder rare fratsen
Tis dat ik ben een positieve persoon. Ook al zou je het niet zeggen door bepaalde berichten😅. Maar ooit ga ik wel de juiste vinden. Tot dan kan kan ik genoeg goede momenten beleven met dvp´s 😁

Wie weet is ga ik langs bij een dvp en groeit er meer uit voort. Dat zou wel grappig worden als mensen dan vragen hoe heb je elkaar leren kennen 😂😂
 
Ja het zit allemaal toch ook tussen de oren vrees ik.
Wederzijds vertrouwen is een groot goed en een voorwaarde voor 'normale' omgangsvormen.

Er zijn absoluut foute vrouwen en ook absoluut foute mannen.

Vrouwen die extreem voorzichtig zijn worden hier nogal eens als arrogant omschreven. Maar ik heb dingen gehoord -van dames- die het heel logisch maken dat vrouwen wantrouwend zijn naar nieuwe klanten.

En hier geldt omgekeerd hetzelfde: mannen moeten voor zichzelf extreem wantrouwend zijn naar vrouwen die ineens verliefd worden.

Je bent onderdeel van een financiële deal: als 'pussy: power is' - prima, maar in dat geval is 'money: the real power'.
En mannen hebben de money, dus die bepalen waar ze het aan uitgeven.

Om als klant van de winkel ineens eigenaar van die winkel te worden klopt al niet.

Iedere actie van een dvp die gericht is op iets bijzonders met een man, moet je met gefronste wenkbrauwen aanhoren. In 99% van de gevallen is het dan foute boel.
Ongevraagd verliefdheid op tafel leggen bij haar is helemaal uit den boze.
Dan kun je wachten op gebruik/misbruik van de situatie. Zo'n vrouw ziet ineens een hulpeloze boom met teveel geld voor zich staan.

Het beste zijn natuurlijk de vrouwen die bij uitgesproken verliefdheid van de man direct duidelijk maken dat dat geen optie is.
Het is: betalen en anders oprotten.
Klinkt hard, maar is wel zo eerlijk.

It takes two to tango, simpel maar waar.
Tussen een machteloze en ogenschijnlijk willoze man en manipulatieve dvp staat altijd 'de waarheid'.

Ogen en oren open houden en logisch nadenken behoedt ieder mens voor het nemen van domme besluiten.
Blijf jezelf, blijf alert en…. wees een vent. 😋
 
Laatst bewerkt:
Wat als een dvp verliefd wordt op een klant?
Dat heb ik meegemaakt. Ze drong niet aan maar verleende veel extra service en ik mocht altijd veel langer blijven. Hoewel ik me altijd had voorgenomen niet verliefd te worden, schoot Cupido precies in de roos. We zijn nog altijd geliefden. Ze is jaren geleden al gestopt en woont inmiddels in het buitenland. Desondanks spreken we elkaar regelmatig.
 
Let op: ik vind het dus niet abnormaal dat de DVP jaloers is en niet wil dat hij een andere DVP bezoekt, omdat ze gevoelens koestert. Alle begrip voor de DVP van mijn zijde uit dus.

Giel heeft geen gevoelens voor de DVP kennelijk, want hij vindt het vervelend dat ze jaloers is. Als hij ook verliefd was, zou hij niet naar een (andere) DVP gaan.
Verliefdheid was voor een DVP die ik ken echt een nachtmerrie. Ze had namelijk geen gevoelens bij de klanten hoewel klanten dat vaak wel dachten. Toneelspelen kunnen ze als de beste en ook een orgasme is good te faken. Door de verliefdheid ontstond echter een enorme weerzin tegen de klanten en ontwikkelde ze een schuldgevoel naar haar geliefde. Het was immers voor hem immers eveneens een moeilijke situatie. Ze is snel gestopt omdat ze het simpelweg niet meer kon opbrengen.
 
En van de ergste die ik ooit heb mee gemaakt was. Ik heb goede vriendin waar mee ik toen al 10 jaar goed bevriend was. Ik heb heel veel voor haar gedaan geld geleend, altijd een luisterend oor geweest waneer ze het nodig had, ook vaak getrakteerd. Iedereen kent dat wel.

Op een dag begon ze te praten over het feit dat ik al 6 jaar single was en nog maagd.(ik was toen 24) ze zei alle je bent nu toch echt geen lelijke gast je bent de meest vriendelijke en behulpzame persoon die ik ken. De antwoorden die ik altijd te horen kreeg was ik wil je niet kwijt als vriend, je bent te braaf voor mij dat soort dingen. Waar op zei zegt zoek dan gewoon een fuck buddy als je dan zegt dat is net het zelfde liedje kreeg je als antwoord moh gewoon blijven zoeken.

Een paar maanden later was ik bei haar op bezoek. En ik dacht ik ga eens bei haar een visje smijten of dat ze fwb´s wil zijn. We waren tenslotte al 10 jaar goed bevriend ik was single zij was single plus ze had zelf gezegt van zoek een fwb. waarom niet dacht ik . Het antwoord dat ik kreeg van haar ging als volgt . Ja nee sorry wij kunnen geen fwb´s zijn . Je bent als familie voor mij een beetje een grote broer . Dat zou gewoon raar zijn moesten wij sex hebben. Dat was als een slag in mijn gezicht.
Auw.;
De engelse term is "friend zone" (of werkwoord friend zoned) .

Vrouwen gebruiken het wel eens als de "zachte" manier om te zeggen dat ze je gewoon echt niet zien zitten als minnaar/bedpartner/of volledige partner.

Ik heb haar dan even niet meer gesproken of gezien. Achter wat tijd kreeg ik een berichtje. Hy ik heb je al even niet meer gezien of gehoord. Heb je zin om langs te komen om een film ofz te kijken. Ik dacht dat is goed ik heb toch niets te doen vandaag. Ik kom bij haar toe we praten even en op een gegeven moment begint ze heel trots en zelfvoldaan te vertellen. Weet je ik heb een goede daad gedaan voor een vriend die ik al een jaar ken.hij was hier en hij begon te praten. Over dat hij al 22 jaar was en nog maagd. Hij zat er volgens mij mee in. Ik had daar zo veel medeleven mee dus heb ik hem ontmaagd.

Ze kon zowel met het platte van haar hand in mijn gezicht slaan en in mijn gezicht lachen. Ik heb nooit nog voor haar de mooite gedaan die ik vroeger deed dat was het laatste zetje die ik nodig had om naar dvp´s te gaan

En dat is helemaal een harde levensles .
Nu is het op zich ieders goed recht om te neuken met wie men wil - en NIET te neuken met wie men niet wil; Ook al is het nog zo'n slet , het wil niet zeggen dat ook jij (of ik) ook recht hebben op een beurt .
(idem voor DVPs die sommige klanten weigeren, of geen diensten geven die andere klanten soms wel krijgen ).

Het voelt wel klote - op een ander vlak kwam ik eens een behoorlijke slet (uh, zelfstandige open minded moderne vrouw, ofzo) tegen (die ik wel zag zitten als fwb of fuck buddy) - maar just my luck - net in een periode dat ze voor de verandering eens probeerde monogaam te zijn met een of andere looser van een kunstenaar, of all people.

Deed ze het erom, trouwens, om het in te wrijven, of was ze gewoon vrij ongevoelig voor jou en zat ze gewoon te beppen wat ze allemaal gedaan had in de afgelopen tijd, en hoe gaaf ze was voor die zielige jongen zonder te realiseren dat jij je enorm vernederd voelde dat ze hem (en iedereen?) wel maar jou niet deed ?
Ook dat kan - sommige mensen schatten gewoon niet goed in dat een simpele vraag van iemand soms veel meer achterliggend gevoel heeft dan op de oppervlakte het geval lijkt.
 
Tis dat ik ben een positieve persoon. Ook al zou je het niet zeggen door bepaalde berichten😅. Maar ooit ga ik wel de juiste vinden. Tot dan kan kan ik genoeg goede momenten beleven met dvp´s 😁
In elk geval kun je , als je je ervoor openstelt , heel veel seks ervaring opdoen - altijd handig, en geeft je ook zelfvertrouwen .
En als je weet dat je toch voor wat geld seks kunt krijgen ben je minder wanhopig voor een sympathy fuck van een "vriendin".

Wie weet is ga ik langs bij een dvp en groeit er meer uit voort. Dat zou wel grappig worden als mensen dan vragen hoe heb je elkaar leren kennen 😂😂

¨via Internet'. Dat het kinky, SJ,redlights was hoef je er niet bij te zeggen.
 
Het voelt wel klote - op een ander vlak kwam ik eens een behoorlijke slet (uh, zelfstandige open minded moderne vrouw, ofzo) tegen (die ik wel zag zitten als fwb of fuck buddy) - maar just my luck - net in een periode dat ze voor de verandering eens probeerde monogaam te zijn met een of andere looser van een kunstenaar, of all people.
ha geweldig -- en haar daarna niet meer gesproken?

Een zeer jonge vriendin in mijn stamkroeg van vele jaren geleden vertelde mij eens dat ze het zo bont had gemaakt met jongens dat ze nu een half jaar single bleef, en daarvan waren nu 4 maanden voorbij die haar prima waren bevallen. Zij en ik flirtten slechts met elkaar, ze was veel en veel jonger dan ik en bovendien min of meer bevriend met mijn dochter. Op een zeer late zondagnacht nadat de live band was uitgespeeld zat ze, toen ik op huis aanging, aan een tafeltje met een jongen te praten alsof ze hem zo mee naar huis zou sleuren. Ik gaf haar een knuffel en zei "nog twee maanden!" -- ze moest erg lachen en ik denk dat het bij die vier maanden is gebleven ;-)
 
Ik heb het haar in gewreven via sms dat ik naar een dvp geweest ben. Ik heb haar verteld hoe super het was. Haar enige antwoord was wees maar voorzichtig dat je geen soa krijgt. Ik moest eens lachen en zei geen zorgen we hebben een condoom gebruikt ik heb vooraf gedouched tanden gepoets en kauwgom gekocht. Zij heeft vooraf haar tanden gepoetst en we hebben achteraf terug gedouched. Ik ben zeker dat het properder is dan fwb. Toen was het even still.om na 20 min een berichtje te krijgen pas toch maar op 😂

Uit eindelijk had ik deze maand het laatste gelacht begin deze maand belt ze om eens te praten 5 min in het gesprek zegt ze ik heb een escort gezien op tiktok en ik moest aan je denken. Mss kan je haar eens boeken. Even later in het gesprek zei ze ik denk dat je al beter bent in sex dan ik . Ze had verteld hoe haar sex leven er uit zag kort gezegt veel sex maar niet om over naar huis te schrijven. Het eerste dat ik dacht was waw ik betaal mss wel voor sex maar het is 100X beter dan van haar. Mijn reactie was gewoon een droge ah sorry.

Persoonlijk zou ik verder niks gezegd hebben, er zijn altijd mensen in de omgeving die je erop aan kijken.

Maar goed - je hebt (of had) het kunnen inwrijven, want veel vrouwen zijn inderdaad onzeker dat ze niet zo goed zijn in bed als een "pro" .
En ja, dat kan terecht zijn - op zoveel vlakken *zijn* professionals eigenlijk altijd beter dan hobbyisten, of het nou koks, chauffeurs, sporters, of wat dan ook zijn .
Dat zal trouwens ook gelden voor de mannen door wie zij zich dan wel laat neuken - als ze inderdaad een voorkeur heeft voor een beetje stoute bad boys is de kans vrij groot dat ze iemand krijgt die z'n zak leegt , zich omdraait en meteen gaat maffen. (of eentje die meteen komt zodra ze 'm maar vastpakt, wat best kan gebeuren bij zo'n zielige firsttimer die ze helpt ).


Ze had het door dat het mij niet kon schelen. Ze kwam dan af met ik weet dat ik ben veel mannelijke vrienden verloren door mijn gedrag ik heb ook veel verkeerd gedaan naar jou ik wou eens sorry zeggen daar voor. Ik wist geel goed wat ze bedoelde. Ik zei gewoon als een man te veel moeite doet is het niet goed want dan is het te makkelijk dan mis je "uitdaging" het antwoord dat ik kreeg dat is jong en dom zijn.
Jammer van de gemiste seks, maar het lijkt erop dat je er als "vriendin" niet veel aan gemist hebt . Wel een fikse levensles.
 
ha geweldig -- en haar daarna niet meer gesproken?
Dat was of de laatste, of een na laatste keer.
Een volgende keer afspreken om eens wat te eten en bij te praten zou haar initatief zijn (ik stond iets van 3-0 voor), en dat kwam niet , ook goed.
Het was best aardig om zo eens af te spreken (behoorlijk andere sociale omgeving , en type persoon dan ik) , maar goed, blijkbaar dus niet graag genoeg.
Ik had overigens niet , of dus nog niet, geopperd , om fwb te worden , het verloop van de stand van haar dating leven van het moment kwam gewoon ter sprake , dus het was alleen binnensmonds dat ik mijn moment had van "dat moet mij nou weer overkomen, kom ik zo iemand precies tegen op het moment dat ze eens netjes probeert te zijn"
 
Persoonlijk zou ik verder niks gezegd hebben, er zijn altijd mensen in de omgeving die je erop aan kijken.

Maar goed - je hebt (of had) het kunnen inwrijven, want veel vrouwen zijn inderdaad onzeker dat ze niet zo goed zijn in bed als een "pro" .
En ja, dat kan terecht zijn - op zoveel vlakken *zijn* professionals eigenlijk altijd beter dan hobbyisten, of het nou koks, chauffeurs, sporters, of wat dan ook zijn .
Dat zal trouwens ook gelden voor de mannen door wie zij zich dan wel laat neuken - als ze inderdaad een voorkeur heeft voor een beetje stoute bad boys is de kans vrij groot dat ze iemand krijgt die z'n zak leegt , zich omdraait en meteen gaat maffen. (of eentje die meteen komt zodra ze 'm maar vastpakt, wat best kan gebeuren bij zo'n zielige firsttimer die ze helpt ).



Jammer van de gemiste seks, maar het lijkt erop dat je er als "vriendin" niet veel aan gemist hebt . Wel een fikse levensles.
In levens les was het zeker het was op de harde manier dat ik geleerd heb dat je teveel moeite kan doen en dat je niet van iedereen terug krijgt wat je geeft. Jammer genoeg
 
In levens les was het zeker het was op de harde manier dat ik geleerd heb dat je teveel moeite kan doen en dat je niet van iedereen terug krijgt wat je geeft. Jammer genoeg
Ik snap wat je bedoelt maar uiteindelijk krijg je dat terug wat je geeft. Misschien niet van dezelfde persoon maar dat maakt niets uit, dat is de les maar blijf bij jezelf en je zult zien.
 
medewandelaars, als jullie op een dvp verliefd zijn geworden, hebben jullie dat dan gewoon verteld tegen haar? En zijn er dan ook positieve reacties uit voortgekomen of eerdere negatieve?
 
als jullie op een dvp verliefd zijn geworden, hebben jullie dat dan gewoon verteld tegen haar?
Goeie vraag. Ik vind het sowieso lastig om te zeggen of iets verliefdheid is.

Ik schreef hier een paar weken terug dat ik een leuke dame gevonden heb. Op advies van hier probeer ik het hoofd koel te houden, maar dat valt niet mee. Het gaat van haar kant uit ook steeds verder. We hebben een enorme aantrekkingskracht op elkaar. We kunnen elkaar niet loslaten, het knuffelen en zoenen gaat door tot we ruim over tijd zijn, en ik echt moet gaan. Sinds ik ben gaan wandelen zo'n 50 verschillende dames bezocht, maar dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.. Maar of dit dan liefde is?
 
Goeie vraag. Ik vind het sowieso lastig om te zeggen of iets verliefdheid is.

Ik schreef hier een paar weken terug dat ik een leuke dame gevonden heb. Op advies van hier probeer ik het hoofd koel te houden, maar dat valt niet mee. Het gaat van haar kant uit ook steeds verder. We hebben een enorme aantrekkingskracht op elkaar. We kunnen elkaar niet loslaten, het knuffelen en zoenen gaat door tot we ruim over tijd zijn, en ik echt moet gaan. Sinds ik ben gaan wandelen zo'n 50 verschillende dames bezocht, maar dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.. Maar of dit dan liefde is?
Spreken jullie dan ook privé af? Of alleen als je gaat "wandelen"?
 
Dan hou ik het liever voor mezelf en geniet gewoon van de tijd samen
Tis een ambetant gevoel waar je mee zit. Langs 1ne kant wil je er iets van zeggen en hoop je op meer, maar langs de andere kant wil je de goede connectie die je nu hebt niet kwijt.

Dat zeggen jullie precies goed. Als ik mijn mensenkennis goed op orde heb dan heeft zij er ook moeite mee. Ze doet het werk in eerste instantie natuurlijk om geld te verdienen. Als het fout gaat is zij niet alleen een leuke sekspartner kwijt maar ook een goede klant.

Spreken jullie dan ook privé af? Of alleen als je gaat "wandelen"?
Ik ken haar nog niet zo lang, dus het is allemaal nog vrij nieuw. Maar ik wil wel voor gaan stellen om een dagje uit te doen.

Ze doet het werk ook maar af en toe naast haar gewone baan. Het is dus geen buitenlandse die op zoek is naar een beter leven in Nederland o.i.d.
 
Bij mij gaat het wel om een buitenlandse. Ik ken ze nu iets meer als een jaar. En ze heeft mij door een moeilijke periode heen geholpen. En vanaf de 1ste ontmoeting een goede klik tussen ons, denk ik. Maar ik mag haar altijd sturen, ook al is ze op reis naar haar thuisland. En het is niet dat ik altijd als eerste stuur, soms begint zij ook als eerste sturen. Maar is dat om een goede klant te behouden of toch iets anders. Twijfel twijfel dus.
 
Dat zeggen jullie precies goed. Als ik mijn mensenkennis goed op orde heb dan heeft zij er ook moeite mee. Ze doet het werk in eerste instantie natuurlijk om geld te verdienen. Als het fout gaat is zij niet alleen een leuke sekspartner kwijt maar ook een goede klant.


Ik ken haar nog niet zo lang, dus het is allemaal nog vrij nieuw. Maar ik wil wel voor gaan stellen om een dagje uit te doen.

Ze doet het werk ook maar af en toe naast haar gewone baan. Het is dus geen buitenlandse die op zoek is naar een beter leven in Nederland o.i.d.
De dame waar ik het over had was ook buitenlands sommige hebben wel het beste met je voor
 
Maar is dat om een goede klant te behouden of toch iets anders. Twijfel twijfel dus.
Het blijft lastig. Met mijn dame twijfel ik ook nog steeds ondanks dat alle signalen er op wijzen dat ze me wel leuk vindt.

Er is maar een manier om er achter te komen. Tenzij iemand nog tips heeft dan ga ik voorzichtig wat hints laten vallen dat ik wel meer zou willen. Niet meteen recht op de man (vrouw) af spelen, dan kan zij er nog overheen praten als ze het niet ziet zitten.

De dame waar ik het over had was ook buitenlands sommige hebben wel het beste met je voor
Dat geloof ik zeker dat zulke dames er ook zijn. Het is alleen een hoger risico denk ik. Dan moet je nog beter opletten dat het wel klopt allemaal. Liefde maakt blind zeggen ze altijd en dat is niet voor niks. 😅
 
Er is maar een manier om er achter te komen. Tenzij iemand nog tips heeft dan ga ik voorzichtig wat hints laten vallen dat ik wel meer zou willen. Niet meteen recht op de man (vrouw) af spelen, dan kan zij er nog overheen praten als ze het niet ziet zitten.
Laat maar weten hoe dat het is afgelopen. Ik hoop positief voor jouw.
 
Terug
Bovenaan Onderaan