Handelingen: Worstelen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bij DP in Valkenswaard zitten er ook een paar specialistes. Geen ervaring mee, spreekt me niet aan.
Bij DP kunnen vnl. Akira en Sadie op goed niveau worstelen beide dames zijn aantrekelijk qua uiterlijk te noemen, hebben de fysiek mee en de prijs is redelijk.
De overige dames die daar worstelen aanbieden zullen je allicht niet de weerstand kunnen bieden die je zou willen al kun je soms verrast worden.
En natuurlijk zitten ook deze 2 dames niet in het prof worstelen circuit zoals je dat in b.v. Italië,Duitsland,Hongarije etc. hebt maar voor Nederlandse begrippen kunnen ze prima partijen neerzetten.


 
Laatst bewerkt:
De meeste genoemde SJ-advertenties zijn tegenwoordig niet meer in de lucht.
Helaas heb je gelijk ik wil echter nog een dame met een voormalige SJ advertentie toelichten.
Ze heeft inmiddels een fantastische eigen website die zich echt meer op worstelen heeft gericht haar naam is Nadine Amata.
Deze dame is meer begonnen als zelfstandige high class escort in Amsterdam die ook worstelen aanbood maar de focus is ze denk ik steeds meer aan het verleggen naar worstelen.
Ze houd echter bij worstelen nog altijd de high class prijzen aan maar het totaal plaatje ziet er ook wel fantastisch en on Nederlands uit.
Ik zou zeggen check haar eigen website en foto's en kijk of je het spaarvarken wil stuk slaan:

 
Nadine is wel echt een topper, er is in Nederland momenteel geen sterkere dame om mee te worstelen, en gaat ook qua erotische/intieme mogelijkheden verder dan veel van haar 'concurrenten'. Al hangt daar inderdaad wel een behoorlijk prijskaartje aan.

Sadie bij SMPalace is ook behoorlijk sterk. Die zou ik op nr 2 zetten als het om worstelkwaliteiten gaat.

Sinistra heeft trouwens ook haar eigen website: https://www.mistress-sinistra.com/ Sinistra heeft in tegenstelling tot Nadine en Sadie geen vechtsportachtergrond en is wat dat betreft duidelijk minder dan Sadie en Nadine, maar nog altijd kun je heel leuk met haar worstelen. Deva kan je in wat grepen houden maar echt worstelen doet ze niet.

Ben zelf nog wel benieuwd naar Nadira, heeft iemand daar worstelervaring mee?
 
Ik heb 2x met Nadira geworsteld en het is een leuke mooie exotische nog erg jonge dame, maar qua worstel techniek moet je er niet te veel van verwachten.
Ze ontvangt privé in een kleine ruimte en heeft wel een ondergrond om op te worstelen maar geen echte matten.
Maja de prijs is er dan ook wel naar ze doet haar best flinke weerstand te bieden, en als je nog nooit geweest bent zou ik gewoon eens langs gaan voor het geld hoef je het niet te laten was 80 euro voor een half uur ( als ze inmiddels niet als zovelen ook de prijs verhoogd heeft)

Met Sinistra heb ik in haar begin periode bij DP eens geworsteld ik vond haar toen al een erg sterke dame zeker aangezien ze niet een echte vechtsport achtergrond heeft en vermoed dat ze sinds die zeker bijna 10 jaar geleden alleen sterker is geworden.
Iemand nog recente ervaring met Akira? de laatste keer met haar is ook ruim 10 jaar geleden geweest toen was ze nog een stuk forser als ze nu is...
 
Ze is niet altijd even vlot met beantwoorden van berichten en in de vele berichten die ze krijgt raakt ze er ook wel eens eentje kwijt. Als je na een week nog geen reactie heb gehad zou ik vriendelijk nog eens om een update vragen.
 
Ook nieuw deze EveVPX in de regio Rotterdam op sessiongirls maar in Nederland bij de liefhebbers ook wel bekend al Evelien van Pelt bekend van social media.
Zou ook worstelsessies aanbieden met heren heb haar een mail gestuurd maar tot heden ook nog geen reactie...

 
Ik denk dat ik al meer dan 10 jaar aan worstelsessie doe, maar hier in NL de nederlandse dames dan zijn er zo weinig of is er iemand die er een paar weet
Los van wb270 waar ik ze dus altijd vind
 
Deze dame schijnt het te doen:


Zelf geen ervaring mee.
 
Deze dame schijnt het te doen:


Zelf geen ervaring mee.
Kom ik soms zij is zeer sterk en een aardig dame
Wil eigenlijk keer amata maar die reageert nergens op
 
Ik vermoed dat je de meeste bekende alternatieven ook wel kent, maar noem ze toch nog even:
- de verschillende dames bij Domination Palace
- Sinistra (is sinds kort verhuisd naar Werkendam)
- Meesteres Luna (heeft een vechtsportachtergrond maar zit tegenwoordig geloof ik vooral in het buitenland)
- Karen Bayes (geen ervaring mee zelf)

Ik heb in het verleden ook nog wel eens geworsteld met Switch Eva (www.switcheva.nl) maar geen idee of ze nog steeds actief is, ze ontving bij Donna Fiera maar daar staat ze niet meer genoemd, laatste bericht op haar twitter is van maart.

In Alkmaar zitten ook nog Luci Lux en in haar vriendin Liona die volgens Kinky worstelen aanbieden maar zelf ook geen ervaring mee heb. Voor zover ik weet heeft in ieder geval Luci wel enige vechtsportkennis.
 
Klopt luna zit vaak in buitenland
Sinistra nog wel en sadie ook
Switch eva is helemaal niet meer te bereiken
Dan heb je dus deva maar geen worstel ervaring
Je hebt dan alleen karen bayes super dame Zij is echt een topper
Voor de rest geen meer dan de dames van wb270 daar zitten echt toppers bij hoor alleen wil met amata keer sessie wat dus niet lukt hoor ik van meerdere
Of andere nederlands heb je niet
 
Nu moet men toch eens uitleggen hoe dit in z'n werk gaat en wat er zo erotisch aan is? Want dat laatste, dat kan er bij mij niet in. Puur belangstelling hoor!
Worstelen met een Dame is voor mij erotisch, het machteloze, zij bepaalt wat er gaat gebeuren, en hoever ze wenst te gaan. Nu val ik meer op echte dominante Dames. Het moeten ondergaan wat zij wenst, carte blanche geven
 
Maar dat machteloze gevoel kan je toch ook krijgen als men je in de boeien slaat met een blinddoek? Dan kan en ziet iemand niks en kost geen fysieke inspanning ☝

Ik heb me dat zelf eigenlijk ook wel vaak afgevraagd, ik weet dat ik machteloosheid spannend vind, heb ook wel eens met wat klassiekere vormen van SM geexperimenteerd maar dat was het toch steeds niet voor mij.

Wat voor mij denk ik meespeelt is dat er bij worstelen ook een competitief element bijkomt. Het gaat ook om winnen en verliezen (dat hoeft natuurlijk niet heel intens, je kan ook op een hele speelse lichte manier worstelen). Mezelf vrijwillig in worstelgrepen laten plaatsen vind ik ook veel minder spannend en leuk dan wanneer het gebeurd in een worstelpartij waarbij de dame mij overmeesterd en ik "verlies". Op dezelfde manier kun je alleen in de boeien geslagen worden als je daar zelf aan meewerkt, de machteloosheid is niet afgedwongen, die heb je zelf toegelaten. Heb het idee dat dames waarmee ik leuk worstel ook allemaal competitief zijn ingesteld, ze willen heel graag winnen.

Ik weet dat er ook veel mannen zijn die een fascinatie hebben voor fysiek sterke vrouwen, maar voor mij speelt dat wat minder een rol.
 
Ik doe al 20 jaar sessies, heb er heel wat voorbij zien komen.. favo in Nederland waren Tiffany Carlier en Meesteres Akira, allebei helaas sinds kort gestopt. Amata en Evelien van Pelt (via sessiongirls) staan nu op mijn lijstje maar contact leggen is lastig. Ook onderstaande dame lijkt me de moeite waard:
 
Terug
Bovenaan Onderaan