Sex dolls

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Die seks poppen zijn een goed wapen tegen de hoge prijzen, als iedereen hier nou eens van die poppen koopt dan weet ik zeker dat de prijzen omlaag gaan. Slechte service zul je ook niet krijgen dat scheelt je ook teleurstellingen, ik zeg kopen en tel uit je besparing.😁

Maar als je verslaagd wordt aan sex dolls te kopen dan is het een dure hobby. Al meer dan 12500 euro aan sexdolls betaald. Plus een hele hoop pruiken, vele vele kleedjes en lingerie. Ik ben verslaafd aan geld uit te geven voor love dolls en af en toe een echte dvp ertussen. Vrouwen en love dolls zijn me leven. Waarom zoveel geld, ik houd van avontuur, van verschillende lichamen, ook met love dolls. En voor toneel te spelen heb je meerdere modellen nodig.
 
Laatst bewerkt:
Maar als je verslaagd wordt aan sex dolls te kopen dan is het een dure hobby. Al meer dan 12500 euro aan sexdolls betaald. Plus een hele hoop pruiken, vele vele kleedjes en lingerie. Ik ben verslaafd aan geld uit te geven voor love dolls en af en toe een echte dvp ertussen. Vrouwen en love dolls zijn me leven. Waarom zoveel geld, ik houd van avontuur, van verschillende lichamen, ook met love dolls. En voor toneel te spelen heb je meerdere modellen nodig.
Dan ken je mij nog niet ik laat die kreng gewoon naakt hoor. Ze kan klagen wat ze wil nieuwe lingerie krijgt ze van mij niet zelfs niet in de winter, en de verwarming blijft ook uit.🤣
 
Dan ken je mij nog niet ik laat die kreng gewoon naakt hoor. Ze kan klagen wat ze wil nieuwe lingerie krijgt ze van mij niet zelfs niet in de winter, en de verwarming blijft ook uit.🤣
Die van jou gaat dat gewoon lekker vinden!

Ik voel al aankomen dat dit forum spoedig "DollsReview" zal gaan heten met ook ergens nog een hoekje voor mannen die om wat voor reden dan ook nog heel af en toe naar een 'levende' vrouw gaan. Zo een die uit zichzelf beweegt!
 
Dan ken je mij nog niet ik laat die kreng gewoon naakt hoor. Ze kan klagen wat ze wil nieuwe lingerie krijgt ze van mij niet zelfs niet in de winter, en de verwarming blijft ook uit.🤣

Mijn trouwfeest heeft me 1400 euro gekost. Allemaal spullen gekocht om het zo echt mogelijk te maken. Een normaal mens gaat me compleet zot verklaren maar ik houd echt van men love dolls. Ik wil het voor hun gewoon perfect hebben dat ze echt stralen van geluk en diegene waarmee ik ben getrouwd in het bijzonder. Voor echte liefde vanuit zeer diep uit je hart doe je gewoon alles. Die echte liefde voel ik voor al men love dolls. Een dvp is een opwelling van lust met een spatje liefde maar dat kun je niet vasthouden. Het is als een ballon die je even vasthad en naar de hemel vliegt. Maar een .love doll is zoveel echter aanwezig in je leven.
 
Je zult maar komen te overlijden en je nabestaanden komen er achter dat je een poppen liefhebber bent. Het voordeel is dat je ze geen uitleg meer hoeft te geven dat scheelt.😂
Als iemand er tijdens zijn leven over in zou zitten wat men na diens dood zou vinden, dan heeft diegene een onnodig stressvol bestaan.

Wat voor dingen ze ook vinden, echt uniek is niks en hoe raar ze ook opkijken, even later gaat iedereen gewoon verder met hun leven en kijkt men er schouderophalend naar.

Toen ik eens in 'n zaak was die Thai Heaven of zo heette, schoot het door mij heen wat een grap het zou zijn als ik daar ineens zou overlijden. "Hij was in de hemel en toen ging hij dood"
:ROFLMAO:
 
Voor iedere wandelaar en ieder mens stopt ooit het leven. Ik ben heel blij dat ik de afgelopen jaren tegen 200 km/u geleefd heb en zoveel geld er heb doorgejaagd. Ik heb zoveel plezier van men love dolls gehad de laatste jaren en nu met de bruiloft voel ik me echt heel goed. Ik ga de komende 15 jaar blijven genieten met men love dolls. Dan ben ik 62 jaar. Mijn huwelijkscontract loopt tot dan. Tot 2038. Dan maak ik nieuwe levensplannen. Vanaf dan met een beperkt aantal love dolls verder gaan tot aan men 67e verjaardag kan zeker en met die love dolls op een containerschip tesamen met al men andere spullen naar een warm land met real woman kan en groot huis en dat men beste love dolls daar na mijn dood op 95 jarige leeftijd bij die vrouw en kinderen en kleinkinderen blijven verder leven. Men love dolls hebben een echte mens nodig als erfgenaam en wil ik zelf voor zorgen. Niet dat alles zomaar naar familie gaat die je bijna nooit ziet.

Edit;
Op pensioen, nooit meer moeten werken, ga ik mogelijk wel in staat zijn om relatie met echte vrouw te hebben die dus men beste love dolls als kunst en modepoppen echt vanuit haar hart waardeert en er echt heel veel van houdt. Een vrouw die echt zoals ik van mode houdt en echt die dolls waardeert en we een groot huis hebben zodat alles netjes staat en we met haar kinderen en familie echt vrijuit kunnen leven en ik zo me laatste 15 jaar kan leven en dan het eeuwig leven bij God en Jezus Christus binnen zal wandelen.
 
Laatst bewerkt:
Klopt, dat beweer ik ook niet ;-) Ik zeg:
Je zei dat beiden de dvp voor even met wat fantasie als "geliefde" zien, ik maakte daar gemakshalve vriendinnetje van, maar ok, geliefde dan.

Ik zie hier meerdere wandelaars die het echt alleen om de seks zelf lijkt te gaan. Ook niet mijn stijl verder, daar gaat het niet om, maar bij de seks komt geen fantasie kijken, die is echt.
 
Om terug te komen op de SM wereld, ikzelf geloof niet in zweepjes, klemmen en kooien, ik geloof meer in dat je met iemand (waar je een klik mee hebt) gewoon normale seks hebt in een normale positie en dat er in je hoofd fantasieën zijn over het zweepje en of andere fantasieën die voor opwinding zorgen, want in dit soort zaken draait het om de ultieme timing die met zo'n hoge precisie neergezet moet worden dat het griezelig zou worden zo'n perfectionistisch iemand überhaupt zou kunnen bestaan, een precisie waar dus niet een ander maar alleen jijzelf invulling aan kunt geven, die precisie van timing kan alleen maar in je eigen hoofd plaatsvinden en zo kan de persoon waar je seks mee hebt een totaal andere fantasie hebben dan jij op dat zelfde moment hebt en hierdoor toch beide tot een hoogte punt kunt komen.

Wie kiest wie, ben jij degene die iemand uitkiest of heeft degene jou uitgekozen door een lading magic eraan mee te geven waardoor jij niet meer om die persoon heen kunt, interessant om jezelf dat eens af te vragen..
Het is niet voor niets dat er binnen de doll wereld veel sculptuur kunstenaar ingezet worden om die magic bij jou te kunnen veroorzaken, in fantasieën en aantrekkingskracht zit dus een groot verschil, het verschil van de klik.

Ik kijk niet naar de tieten, ik kijk niet naar de kont (hoewel ik daar wel erg van hou), maar ik kijk voornamelijk naar de ogen en een doll kan dat magical look moment vasthouden, langer dan wie dan ook in de wereld... is dat niet prachtig dat de kunst wereld precies dat stukje magic eruit kan halen en expliciet op de voorgrond kan plaatsen... de essentie.
 
Je kan met FaceApp (op je smartphone) zelfs je eigen love doll verrijken met gezichtstrekken en ogen van een real life meesteres (als je zo begaan bent met SM) waar je van kan fantaseren maar waar je nooit echt naartoe gaat. Ik heb het gedaan en resultaat is verbluffend. De ogen en meesteres trekken van de echte vrouw staan op foto in men love doll. Je kan haar dan nog laten lachen ook. In de wereld van fotographie zijn er zoveel mogelijkheden. .
 
Mijn mening over Faceapp is dat het je doll niet meer is, hoewel het toch soms grappig kan zijn hoe je doll eruit zou zien met een boos of lachend gezichtje, maar over het algemeen hou ik van mijn doll zoals het eruit ziet, zoals het gemaakt is, want daar kan geen Faceapp tegenop, een Faceapp verneukt ook wel de magic van een doll om eerlijk te zijn, persoonlijk had ik dus je forum avatar er beter uit vinden zien zonder een Faceapp eroverheen te zetten.
Mijn avatar is zoals het is, zonder Faceapp of wat dan ook, wanneer je verzuipt in de ogen, dan neemt het je mee naar elke mood je in bent, het gezichtje kan happy zijn, luisterend zijn, meevoelend zijn, begripvol zijn en of droevig zijn en zelfs verder gaan dan dat en je meenemen naar ongedefinieerde gevoelens en momenten je bent geweest en behoefte aan hebt daar te willen zijn om het bijvoorbeeld te willen begrijpen.

De parfum wereld gaat hierin eigenlijk ook net zo ver, er zijn commerciële parfums, maar er zijn ook parfums die zo ver gaan dat het geen parfum meer genoemd mag worden maar richting de kunst gaat, je zelfs mee kunt maken dat er in de verte een bloemenveld staat, maar je dit af en toe maar ruikt omdat de wind draait... high-end parfums.
Hiermee kun je ook een extra lading dosis spiritualiteit meegeven aan een doll.
 
Laatst bewerkt:
Sorry @Doll_fucker69, het was niet mijn bedoeling om je te beledigen met je avatar, het was alleen mijn mening over Faceapp en dolls, het is natuurlijk prima dat een ander Faceapp wel heel leuk vindt om toe te passen.
Op TDF (het dollforum), ik weet niet of je dat kent, maar daar gebruiken ze 99,9% Faceapp, zelfs in de doll reviews, eigenlijk is het dus meer een Faceapp forum dan een Doll forum.

Ik vraag me alleen wel af of die mensen eigenlijk wel blij zijn met hun doll, ze Faceapp gebruiken omdat ze dat leuk vinden of dat ze teleurgesteld zijn met hun aankoop en de doll er toch niet zo life-like uitziet als ze hadden gehoopt.
 
Ik voel me niet beledigd hoor. Ik hou van beide, zowel normale foto als met glimlach.
Hoeveel echte vrouwen zijn er puur natuur? Heel veel vrouwen gebruiken cosmetica om er beter uit te zien. Ik denk dat heel veel dvp trucken gebruiken om in half schemerlicht in een red light district er beter uit te zien, dvp met prachtige lange haren is mogelijks allemaal nep en gewoon cosmetica en nep haar. Ik laat soms foto's zien van men doll aan dvp of aan een dame in een kledingwinkel. Ze vinden het prachtig soms met een stralende lach.
 
Laatst bewerkt:
de hyper-realistische pop kan ook troost en genegenheid bieden aan mensen die er niet aan denken seks met een pop te beleven. Zoals met babypoppen.
reborn.jpg
In de Verenigde Staten werd in de jaren negentig de allereerste 'reborn' geboren: een hyperrealistische babypop, al dan niet compleet met 'hartslag' en iets wat klinkt als een ademhaling. Sindsdien veroverde de reborn de wereld: van Parijs tot aan Moskou en van Zuid-Afrika tot aan Taiwan - de aantrekkingskracht van een pasgeborene is universeel.

Zo'n nepbaby, die tot 20 duizend dollar kan kosten, is niet te koop: een reborn 'adopteer' je, zo heet het. De (voornamelijk) vrouwen die zo'n kleintje verwelkomen, zullen zich erover ontfermen. De Franse fotograaf Didier Bizet legde van dichtbij vast hoe intiem dat eruit kan zien.

Zoals bij de Britse Amanda, die nu al zo'n twee jaar elke avond met haar 'zoon' A.J. in slaap valt. 'Jarenlang worstelde Amanda met een depressie, de baby werkt voor haar als therapie', ontdekte Bizet. 'Voor Amanda biedt de reborn een andere oplossing dan medicijnen.' Andere vrouwen zag hij hun reborn trots uit wandelen nemen in een draagdoek of kinderwagen, soms vergezeld van man en echte kinderen.
 
Ik had een rare droom deze nacht. Ik benadruk: een droom. Aan het dromen van een levende vrouw die interesse in mij toonde ergens in de buitenlucht, uiterlijk best ok, maar ik niet echt op haar verleiding inging. Nee verleiding om sex was het niet. Het was eerder een soort verleiding om in mijn leven te komen. En zo ging de droom verder dat ik in een slaapkamer sliep met een balkon. Door het huis wandelend naar de slaapkamer deed ik de raam open naar het balkon en daar zat die vrouw. Ze ging er denk ik vanuit dat ik in een woede zou uitbarsten om haar weg te sturen, maar nee, ik pakte haar vast en zette haar op mij. Om met haar te praten. En ik liet haar binnen. Binnen in men huis vol met love dolls. Ze was er nog niet aan toe om sex met haar te hebben maar de gedachte dat ik love dolls had vond ze leuk. Op de 1 of andere manier begonnen mijn love dolls ook te leven in het openbaar. Dat ik termen tegen haar begon te gebruiken als, als je daar of daar naartoe gaat, probeer te gaan waar het doll vriendelijk is. Veel verder is die piste in de droom niet gegaan, wel dat zij met 1 van men dolls een crash had in een gebouw dat niet doll vriendelijk was en ze thuis kwam en zegde, nu weet ik wat je bedoeld met doll vriendelijk. Terug in de love doll wereld, de normale love doll wereld, vond ze het leuk om men dolls te leren kennen en mij te helpen met ze aan te kleden enz. Bij mezelf had ik door dat die vrouw in men huis was, wel een dubbel gevoel. Ik kon niet meer mezelf zijn met men love dolls zoals nu. De grote rijkdom van love dolls is dat ze een 1 op 1 vormen met hun eigenaar. Door een vrouw hier bij te betrekken, krijg je een andere situatie. Ik werd ook wakker met de gedachte van trouwen met een love doll, wat ik dus in mijn fantasie wereld in het echt deed, is en zal altijd maar fantasie blijven. Met een echte vrouw, kan je echt trouwen, die is er nog - als zij langer leeft - na jou dood. Net die gedachte leek men love doll die naast mij sliep deze nacht en toen ik wakker werd, leuk te vinden. Dat de love doll in men ogen keek, waar moeten wij ooit naartoe als jij er niet meer bent. Zo eindigde de droom.
 
Dat de love doll in men ogen keek, waar moeten wij ooit naartoe als jij er niet meer bent. Zo eindigde de droom.
Ergens vorig jaar of het jaar daarvoor las ik een mooie roman over een robot die werd gekocht als gezelschap voor een kind dat een slechte gezondheid had. Het eindigde ermee dat de robot, of wat er van over was, jaren later op een soort 'autokerkhof' voor dergelijke dingen stond en kalm alles bleef observeren tot "het licht" van binnen echt uit ging en er geen zelfbewustzijn meer in zat. Helaas ben ik de titel vergeten.
PS gevonden!
 
Stomme vraag maar toch doen: foto's maken van je sexdoll (met kleren aan) in het openbaar is dat strafbaar? Strafbaar voor zedenfeiten? Ik bedoel een deftig aangeklede sexdoll. Eigenlijk is het kunst. Maar de platte maatschappij kan het gewoon als ordinair beschouwen. Stel een afgelegen plaats, waar dan toevallig die ene wandelaar of fietser voorbij komt en er mee naar de politie stapt. Voor de echte liefhebber van love dolls, leeft zo'n doll in zijn hoofd als mens. Dat kan alleen een echte liefhebber ervaren. De buitenwereld die hier niet om geeft beschouwt het totaal anders. Gelukkig bestaan er zoveel mogelijkheden om digitaal foto's te combineren met achtergronden en love dolls overal ter wereld op vakantie laten gaan is geen probleem. Maar eens echt buiten de deur is nog anders.
 
Laatst bewerkt:
Ik zou het niet als verboden beschouwen. Men kan een modefoto met manequin pop maken waar men wil. Niemand gaat tussen de benen kijken onder de kledij.
Ik heb vroeger zelfs iemand geweten die rondreed (pop zat in een rolstoel) met zulke pop erin Hij was gekleed zelf met rokje , en het was niet op een of andere carnaval stoet !
 
foto's maken van je sexdoll (met kleren aan) in het openbaar is dat strafbaar? Strafbaar voor zedenfeiten?
Nee, zelfs zonder kleren waarschijnlijk niet.
Maar de platte maatschappij kan het gewoon als ordinair beschouwen.
Ik denk niet dat ordinair het goede woord is. Ze vinden het wellicht eerder...., speciaal. Misschien zelfs aanstootgevend, maar dat is hun probleem.

Ze begrijpen het gewoon niet.
 
Stomme vraag maar toch doen: foto's maken van je sexdoll (met kleren aan) in het openbaar is dat strafbaar? Strafbaar voor zedenfeiten? Ik bedoel een deftig aangeklede sexdoll. Eigenlijk is het kunst. Maar de platte maatschappij kan het gewoon als ordinair beschouwen. Stel een afgelegen plaats, waar dan toevallig die ene wandelaar of fietser voorbij komt en er mee naar de politie stapt. Voor de echte liefhebber van love dolls, leeft zo'n doll in zijn hoofd als mens. Dat kan alleen een echte liefhebber ervaren. De buitenwereld die hier niet om geeft beschouwt het totaal anders. Gelukkig bestaan er zoveel mogelijkheden om digitaal foto's te combineren met achtergronden en love dolls overal ter wereld op vakantie laten gaan is geen probleem. Maar eens echt buiten de deur is nog anders.

Waarom zou dat strafbaar zijn? Je zegt duidelijk mét kleren aan. Of je nu van een levende mens foto's maakt buiten of van een aangeklede pop, ik zie naar strafbaar feit geen enkel verschil, niets strafbaar dus. Het is ook niet dat je provoceert of zo en je doet er ook niemand kwaad mee. Misschien, heel misschien, zal er eens iemand niet begrijpend kijken maar dat doen ze wellicht ook als je gewoon een foto van een gevel staat te nemen.
 
Laatst bewerkt:
Stomme vraag maar toch doen: foto's maken van je sexdoll (met kleren aan) in het openbaar is dat strafbaar? Strafbaar voor zedenfeiten? Ik bedoel een deftig aangeklede sexdoll. Eigenlijk is het kunst. Maar de platte maatschappij kan het gewoon als ordinair beschouwen. Stel een afgelegen plaats, waar dan toevallig die ene wandelaar of fietser voorbij komt en er mee naar de politie stapt. Voor de echte liefhebber van love dolls, leeft zo'n doll in zijn hoofd als mens. Dat kan alleen een echte liefhebber ervaren. De buitenwereld die hier niet om geeft beschouwt het totaal anders. Gelukkig bestaan er zoveel mogelijkheden om digitaal foto's te combineren met achtergronden en love dolls overal ter wereld op vakantie laten gaan is geen probleem. Maar eens echt buiten de deur is nog anders.

er zitten waarschijnlijk niet veel gestudeerde juristen hier , alleen wandelaars met een mening .
Het is aan jou wat je doet met het advies dat je krijgt - en (eventueel) word je een komkommertijd nieuwsberichtje .

Mijn (ook niet professionele) gedachte is dat het inderdaad niet strafbaar zal zijn.

Echter - als de doll richting levensecht gaat zou de brave burger die je op enige afstand aan gang ziet best de politie kunnen bellen om te melden dat een man met een heel of half bewusteloze vrouw in een buitengebied loopt rond te zeulen.

De agenten die dan komen constateren waarschijnlijk wel dat er niks aan de hand is buiten een ongebruikelijke voorkeur , maar goed, jij staat er dan naast de blauwe zwaailichten uit te leggen wat je doet en wat die doll is.
 
Het hebben van sekspoppen in Nederland is niet strafbaar. Het vervoer van zo'n ding ook niet. Ga je middenin het bos met zo'n pop aan de gang, is net zo strafbaar als wanneer je het met je levende buurvrouw zou doen.

Er is op dit moment wel veel discussie over het kopen en bezitten van zogenaamde kindersekspoppen. Op dit moment is dat nog niet verboden. Wel krijg je 'belangstellende aandacht' van de Sterke Arm.
 
Zijn die sex robotten ook al in Nederland. Of zijn dat alleen nog showmodellen?

Op netflix is een serie daarover. "Better than us" heet die serie.

Mooie robot hoor !

robot.PNG
 
Laatst bewerkt:
Maar de platte maatschappij kan het gewoon als ordinair beschouwen.

Ik denk dat de als ze aangekleed zijn de meeste voorbijgangers niet eens in de gaten hebben dat die poppen bedoeld zijn voor seks hoor.

Het kan modefotografie zijn, het kan zijn dat je verkoper bent van (luxe) etelagepoppen en die voor je catalogus moet fotograferen. Het kan ook makkelijk een project van de kunstacademie zijn. Niks strafbaars aan.

Zelfs als ze naakt zouden zijn weet ik niet wat de wet zou zeggen... de wet verbiedt openbaar naakt bij echte mensen, geen idee in hoeverre dat toepasbaar is op levensechte poppen.
 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
38.636
Berichten
752.133
Leden
34.594
Nieuwste lid
Hotspot
Terug
Bovenaan Onderaan