Kinky gaat zelf recensies hosten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Kom net op SJ een banner tegen van Kinky 1659535852592.png
Toch eens doorklikken om te lezen.
Standaardverhaal etc. Dan zie ik de pagina https://klantenservice.kinky.nl/nl/.../42000092307-waarom-is-mijn-review-afgekeurd-

Even de highlights:
Een review kan om een aantal redenen niet goedgekeurd worden. Dit zijn de meest voorkomende.
De review is (vormelijk) te beknopt. 'Het was echt toppie', 'Ik kom zeker terug', 'het was pure bagger' en vergelijkbare oneliners leveren geen bijdrage. Bij een eerste review attenderen we de schrijver er wellicht nog even op dat het net iets meer zou mogen zijn, maar bij volgende reviews keuren we dergelijke oneliners af.
  1. De review bevat inhoudelijk nauwelijks informatie. De lezer wil meer weten over uiterlijk, service, prijs, extra's, enz. Minstens enkele van deze elementen dienen aan bod te komen.
  2. De review is te ongenuanceerd. Het is onwaarschijnlijk dat alles perfect was of dat alles verschrikkelijk slecht was. Dit geldt zowel voor de review tekst als voor de beoordeling (de sterren) van de diverse diensten.
  3. Je hebt alle diensten met eenzelfde aantal sterren, of een aantal waarschijnlijk niet van toepassing zijnde diensten beoordeeld. Denk bv. aan trio's, een gangbang, e.d. wanneer uit de review tekst blijkt dat je een privé dame bezocht hebt.
  4. Oplichting moet worden gemeld bij [email protected]. Indien er sprake is van mogelijk oplichting dient dit gemeld te worden bij [email protected]. Alleen dan kunnen wij de juiste procedures volgen en maatregelen nemen.
Ze volgen hun eigen handleiding dus nooit. 5 sterren komen zo frequent voor, en melden daarvan moet met bewijs.
Nu weten we dit al wel , maar zo leuk om het zwart op wit te zien.
 
Ik heb dus eigenlijk bij hoge uitzondering gisteren een review geschreven op kinky.
Ik ben het zoizo al niet eens dat ze vaak slechte reviews weghalen, dus meestal laat ik het links liggen.
Nu had ik echt een prima dat met andrea en ik wilde dat aan anderen laten weten, net zoals hier op het forum. Ik denk ik schrijf ook een keer een review op kinky.

Nou 5 sterren reviews mag je dus gewoon niet geven. Ze beïnvloeden dus gewoon mijn mening en daarmee ook het cijfer wat een dame krijgt. Weer typisch nederlands school mening dat je nooit een 10 krijgt omdat er altijd iets beter kan...

Het lijkt toch dat als een dama voldoende review krijgt het systeem dan automatische deze resultaten tegen elkaar weg balanceerd net als alle andere internet review systemen.
Vind dit echt onnodige inmenging.
Hoe denken jullie hierover?

Zie gesprek
1682336938336.png
 
Heb er nog maar eens een beetje ongezoute mening als reactie op gegeven...
Het probleem is dat dames reviews aan of uit kunnen zetten, krijg je 3 slechte reviews, zetten ze het uit.


Dit is nou exact waarom ik over het algemeen geen reviews schrijf op kinky.
Het is niet aan jullie om mij een mening op te leggen of aan welke voorwaarden die mening moet voldoen.
Uiteraard moet er wel gechecked worden of ik een echt persoon ben, maar als dat zo is moet ik toch gewoon 5 sterren kunnen geven?
Als er meer reviews zijn voor een dame en iemand geeft een 2 vanwege een mindere ervaring, dan corrigeert de score vanzelf, dit moet ook gewoon kunnen.
Je geeft hiernaast een voorbeeld dat op mij niet van toepassing is met alle diensten aangevinkt.

De geloofwaardigheid van jullie review systeem is niet hoog omdat jullie veel te makkelijk negatieve reviews weghalen. En daarnaast alleen op verzoek van de dame reviews wel of niet toestaan.
De waarde voor mij als klant van dames van plezier is daarom miniem. Ik wil gewoon weten of een dame de moeite waard is, nu zie je alleen hoge reviews of afgesloten review pagina's en weet je dus nog niets.

Wil je meer geloofwaardigheid? zet dat reviews bij iedere dame open, en laat mensen hun oprechte mening delen en haal vooral niets weg of tegen. Tenzij het valse reviews zijn.
Het is over het algemeen vaak ter sprake gekomen dat wij als wandelaar niet betalen aan kinky en er dus makkelijker naar de dames geluisterd wordt.

We moeten elkaar toch gewoon kunnen informeren over mensen die de boel lopen te flessen. Neem mijn laatse wallen ervaring, als die dame hier had geadverteerd had het een absolute oprechte 1 ster review geweest.

Zorg dat commerciel belang niet meetelt met de reviews, Dan zal de geloofwaardigheid stijgen.

Mvg
Dsan
 
Begrijpelijk maar ook hier kunnen reviews geplaatst worden die ofwel overdreven positief of overdreven negatief zijn door een dvp of fanboy.

Ook ik kreeg zo'n mailtje van kinky. Ik had een te positieve review geschreven. Het was na mijn eerste bezoekje aan die dame en ik was reuze tevreden. Omdat ze nog maar een paar maandjes actief was, wilde ik een review schrijven op kinky.

Helaas werd die afgekeurd om exact dezelfde reden. Vreemd want mijn review was niet anders dan de andere beoordelingen. Ik had totaal geen zin om er via email over te corresponderen. Ik heb daarna nooit opnieuw iets geschreven.

Bijzonder vind ik wel dat sommige dames wel erg veel positieve reviews hebben maar ik weet dat er een aantal zijn die hun vaste bezoekers aansporen om dat te doen. Of enkele die zich lenen om bij een andere dame iets negatiefs schrijven en dan de naam van hun vaste favoriete dame erbij moeten vermelden.

"Voor mij geen herhaling....ect. Ik ga dan veel liever naar .... die is knapper en een echte topdame ... enz.

Dat vind ik niet kunnen namelijk. Je kunt ook gewoon reviews plaatsen zonder te vermelden dat je "vaste" topper GFE dame vele malen mooier en beter is. Dat lijkt mij afbranden en neigt naar opzettelijk negatief reviewen.
 
Recensie is ook persoonlijk en vaak hebben sommige klanten een betere klik met een sexwerker dan anderen. Is ook maar net waar je van houdt. En of je elkaars type bent. Het is nooit helemaal 100% waterproof. Zelfs hygiëne is voor de elke persoon anders. Er zijn ook zat sexwerkers die hun review gedeelte uit hebben staan.
 
Tegenwoordig kun je ook een review schrijven als ze het uit hebben staan, dat is dan zichtbaar voor kinky zelf om een beter beeld te krijgen van de sexwerker
 
Op de kinky website kun je ook een recensie schrijven. Dat is niet nieuw. Wat ik niet wist is dat de dame deze recensies naar believen kan verwijderen. Dat gebeurde namelijk deze week bij Kamila. Ze verwijderde een negatieve review.
Zo kun je natuurlijk altijd hoog scoren.
Kan dat hier ook?
 
Soms is dat ook wel terecht. Sommige wandelaars geven een dvp 1 sterretje terwijl ze de dame in kwestie nog nooit gezien hebben bijvoorbeeld. Dat is echt wel schadelijk voor zo'n dame.
Maar als de boel fake is ofzo, dan mag dat wel gezegd worden naar mijn mening. Dat zal Kinky dan weer worst wezen, die kijken alleen maar naar de inkomsten op korte termijn.
 
Soms is dat ook wel terecht. Sommige wandelaars geven een dvp 1 sterretje terwijl ze de dame in kwestie nog nooit gezien hebben bijvoorbeeld. Dat is echt wel schadelijk voor zo'n dame.
Maar als de boel fake is ofzo, dan mag dat wel gezegd worden naar mijn mening. Dat zal Kinky dan weer worst wezen, die kijken alleen maar naar de inkomsten op korte termijn.

Nou… Ze reageerde eerst zelf op de recensie. Daarin gaf ze aan dat er inderdaad een afspraak was geweest. Daarna was de recensie plots weg.
Dat vind ik jammer, omdat dit het totaal vertekend.
Dan vertrouw ik meer op deze site!
 
Zover ik weet kunnen DVP's zelf geen reviews verwijderen. Ze kunnen er wel zelf voor kiezen om de reviewfunctie aan of uit te zetten. Zie: https://klantenservice.kinky.nl/nl/support/solutions/articles/42000087728-reviews-adverteerders

Weet je misschien wat de boodschap van de recensie was? Dan kunnen we zelf enigszins het waarheidsgehalte beoordelen.
Heb de betreffende recensie gezien. Strekking was als ik het me goed herinner: fotos kloppen niet, zaken niet (willen)doen die beschreven waren.

Waarop haar reactie kwam van joh je had een afspraak voor 15 min, logisch dat dan niet alles kan.

Tldr: boze klant liet rancuneuze review achter.
 
Ik heb eens een slechte review geschreven ivm bedreiging.
Werd in eerste instantie geplaatst en de dag daarna verwijderd.

Super! Jouw review is goedgekeurd.
Bedankt voor het schrijven van jouw review. Hij is goedgekeurd
Jouw review wordt getoond wanneer de sekswerker reviews op zichtbaar heeft staan.

Belangrijk! De review is verwijderd.
De review die je hebt geschreven is verwijderd. De review voldoet niet aan de richtlijnen.

Verdere navraag leverde op:
Wat er (naar jouw zeggen) is gebeurd valt buiten onze controle en daarom niet te verifieren.
Je kunt uiteraard aangifte doen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan