Recensie Ira, Vingerlingstraat 5/1 (dagshift) 4,75 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Laat ons hopen dat ze een kinky kamer te beschikking heeft , maar de vorige keer dat ze in gent haar diensten aanbood , was de kamer niets bijzonder.
Afwachten op een recensie van iemand die er is geweest en als het een kamer is die voorzien voor een sm-sessie , dan zal Ira zeker vele slaven naar Gent lokken , ik ben ook benieuwd
 
Dinsdag geweest. Een andere kamer dan haar vorige passage in gent. Beter aangekleed. Meer sfeermakende lichtjes en meer spiegels. Ook een mogelijkheid om (meerdere) dames bij het spel te betrekken die in het raam staan. Ira wil dezer dagen gent haar toe te eigenen. Voorlopig geen terugkeer naar antwerpen. En ira pijnigt je nog altijd met een grote glimlach
 
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Dag iedereen .
Wat is er zo speciaal?
Wat doet zij goed en beter dan de anderen?
Dankjewel
Wat ze zo speciaal maakt en wat ze goed of beter doe dan andere, kan je beter zelf eens gaan testen.
En dan zal je snel merken hoe verslavend goed ze wel is.
Ira is gewoon een Meesteres ''pur sang''
En persoonlijk nog altijd de mooiste Meesteres dat ik ooit bezocht heb.
 
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Fisting
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vrijdag middag bij Ira ni haar kamer geweest. Goede kamer met bidet. Lekker kunnen komen.
 
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Plassex
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Haarkleur
Zwart
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Shift
Middag
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/fetish/who-wants-to-get-naughty.html
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik ben nu meerdere malen bij deze prachtige meesteres geweest. Ik had haar net gemist voor haar vakantie, dus was er als de kippen bij om weer opnieuw met haar af te spreken nadat ze weer terug was. Ze ontvangt nog steeds op dezelfde plek, zoals beschreven in de titel van dit topic. De afspraak was via de app zo geregeld, het app contact verliep vlot maar bleef zakelijk.

Hoewel alle voorbereidingen genomen waren gooide het weer en het verkeer roet in het eten. Dit op tijd laten weten via de app, gelukkig bleek dit geen probleem. Ongeveer een half uur later dan gepland arriveerde ik bij een zo goed als leeg RLD en kon ik meteen doorlopen bij meesteres Ira. Na elkaar kort even bijgepraat te hebben kon de sessie beginnen.

Meesteres Ira had bepaald dat er eerst pijn geleden moest worden voordat er aan plezier gedacht kon worden. Nadat ik me van mijn kleding had ontdaan moest ik op handen en voeten plaats nemen op de vloer met mijn benen gespreid. Na enkele plagende tikjes van haar schoenen tegen mijn ballen volgden erna diverse flinke schoppen waardoor ik moeite had om overeind te blijven staan. Meesteres Ira lachte en zei dat ik nu op bed mocht gaan liggen. Helaas was het nog geen tijd voor plezier, ze had inmiddels haar favoriete strap-on omgebonden. Deze was toch flink wat groter dan gedacht, zeker toen die tegen mijn huig geduwd werd. Liggend op mijn rug met mijn hoofd over de rand werd de strap-on diverse malen tot kokhalzen toe naar binnen gewerkt. Hierna werd ik anaal verkend met deze flinke strap-on. Meesteres Ira genoot hier zichtbaar van. Ze heeft me hierbij langdurig diep anaal genomen. Hierna mocht ik weer op mijn rug plaatsnemen en werd ik onder het genot van haar champagne tot een explosief hoogtepunt gebracht. Het uitzicht was hierbij echt hemels. Hierna moest ik nog mijn slavenzaad van haar vingers aflikken en werd de sessie afgerond.

Meesteres Ira was tevreden en na een rustig praatje en blikje cola na was het weer tijd helaas, om het slechte weer te trotseren op weg naar huis. Voorlopig kan ik nog geen genoeg krijgen van deze mooie meesteres en zal ze me nog met enige regelmaat gaan zien.
 
Laatst bewerkt:
Meesteressen kun je moeilijk vergelijken. Puur op natuurlijk uiterlijk en natuurlijke dominantie steekt ira erbovenuit. Yilan is wat gezetter. Beatrice wat (voor mij) veel te veel bijgewerkt, net als melisssa, sara en selena.
Wat diensten zijn heb ik bij ira altijd alles gehad wat ik wilde. Maar ik hoor wel dat yilam kak doet. Niks voor mij maar mss iets voor anderen. Yilam ooit gezien zonder kledij… dat is gewoon een dik normaal wijf die haar goed profileert. Beatrice… wat ze doet , doet ze goed.maar het lijf moet ook goed meewillen. Zoals ik ze de laatste weken zag staan is ze meer dan verwelkt voor mij. Striemen over de veel te dikke borsten. Dan ben ik blij dat ira een naturel pakje borsten heeft en dito diensten aanbiedt.
Wil je echt voor pure sm en is uiterlijk niet belangrijk, dan ga je naar kiana
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan