Waar knap jij van af?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bijna altijd kan ik wel iets moois/aantrekkelijks zien in een DVP, ik heb zelfs weleens een lichte zweetlucht geroken wat ik eigenlijk wel geil vond.. Maar 1 keer had ik echt een afknapper, deze dame had denk ik net een driedubbele espresso gedronken. Hoewel ik er zelf erg van hou (espresso) vond ik dit echt een afknapper
 
Niet als ze constant als een bouwvakker loopt te boeren, maar eentje na een slok cola of zo van haar, min of meer per ongeluk en nog enigszins beschaafd, zou ik wel grappig vinden en het ijs verder kunnen breken als dat nog nodig is. Maakt ze, ik weet niet, nog wat meer menselijk of zo. Niet dat ik er op zit te wachten, maar het zou allesbehalve een afknapper zijn voor me.
 
Ik kreeg een keer een escort op bezoek die een mintsnoepje in haar mond had, ze was nog niet binnen of we stonden te zoenen, waarbij ze dat snoepje aan mij 'overgaf'. Was op een of andere manier toch een leuk, klein intiem momentje. Gelukkig verslikte ik me er niet in.
Leila bij Unlimited Privé dronk altijd een zoete energy drink en bij het zoenen proefde ik dat dan. Dat vond ik zo lekker, dat ik ben gaan vragen of ze dat af en toe tussendoor wilde drinken zodat ik het kon proeven en dat deed ze met plezier! Wat een droommeisje was dat.
 
Laatst bewerkt:
Moeten wachten omdat de vorige klant nog weg moet. Dan krijg je echt het gevoel dat ze lopende band werk doet.
Piercings op de cruciale plekken die niet in het profiel vermeld stonden. Ik ben er niet zo van.
Een slecht, klein of geen bed (alleen matras).
Slechte hygiëne in huis/bed. Slechte hygiëne bij de dame weet ik meestal wel te voorkomen door recensies.
Mannen in huis horen. Ik word daar meteen minder comfortabel van.
 
Teveel tatoeages, een kleintje of zo vind ik wel leuk maar een grote of helemaal vol getatoeëerd vind ik niet aantrekkelijk, piercings vind ik daartegen wel sexy vooral in de navel
 
Terug
Bovenaan Onderaan