Studentes 21+ die willen bijverdienen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Heel af en toe een prof dame. Die moet dan wel iets speciaals hebben.
Het spannendst aan de SA studentjes vind ik toch dat er juist geen garantie is, maar als je een beetje vlot een klik opbouwt en je geeft ze wat financiele motivatie dan kun je al gauw zoenen, strelen en misschien al in bed. Ze zeggen meestal dat ze niet sex (garantie) verkopen voor geld, maar uiteindelijk doen ze het er wel voor.
 
zijn de dames die via SA een vent zoeken dan eigenlijk gewoon amateur dames van plezier? of hoe moet ik dat zien.
Geld dat dan eigenlijk niet voor alle vrouwen die alleen maar op zoek zijn naar een man zodat die in hun levensonderhoud kan voorzien?
Vooral zodat ze zelf geen werk hoeven te zoeken. "Want ze willen bij de kinderen zijn".
En "beledigd" zijn als je niet in gemeenschap van goederen wil trouwen.
Massa's mannen vinden het allang best want ze hebben af en toe ("gratis") sex.

Was getekend,
Een echte romanticus 🤣
 
zijn de dames die via SA een vent zoeken dan eigenlijk gewoon amateur dames van plezier? of hoe moet ik dat zien.
Ik weet niet helemaal of je alle dames zo kunt bestempelen,maar ze bieden allemaal wel een dienst aan voor een vergoeding.
En dat erg variëren van een lunch,diner,maar ook sex maar wel tegen een vergoeding.
Ik denk dat de dames die op SA zitten het niet alleen doen voor de snelle sex en dat ook niet zullen doen voor een half uur of één uur.
Vaak is een date via SA wel wat langer waarbij een klik ook erg voor op staat.
Maar dat is mijn ervaring.
 
Denk niet dat je ze allemaal onder de noemer amateur dames kwijt kunt, sommige zijn op zoek naar een relatie, maar er zijn er weinig van de snelle date. Dus je moet aardig wat tijd investeren. Dan kan er uiteindelijk soms een suikerdaterelatie ontstaan met regelmatige sex
 
zijn de dames die via SA een vent zoeken dan eigenlijk gewoon amateur dames van plezier? of hoe moet ik dat zien.
Kan beamen dat het varieert. Dames die onder conditie van een klik de intimiteit pas willen opzoeken, maar heb ook ervaren dat sommige studentes het geen probleem vinden om door een vreemde aan het eind van de 1e date in bed te belanden. Onder verschillende redenen: vind het niet erg, zelfde als een ONS eigenlijk, spanning om een keer betaald te worden.

Lastig om dit te labelen. Wij kunnen ze wellicht (amateur) dames van plezier noemen, maar hoe ze zichzelf zullen noemen zal waarschijnlijk niet in de buurt komen van deze 'directheid'.
 
Ja ze zullen vast eerst de kat uit de boom willen kijken, ze krijgen natuurlijk genoeg "aandacht" van mannen die alleen maar goedkoop in bed willen belanden.
Er zijn natuurlijk genoeg vrouwen die al ervaring hebben met "eikels" die het verpesten voor de rest, dus dan worden ze alleen maar NOG voorzichtiger.
En sommige vrouwen willen eerst wel eens zien of de man wel op gaat leveren wat ze hoopt.
 
Dan generaliseer je, er zijn er die op zoek zijn naar de hoofdprijs maar er zijn er genoeg die normaal zijn. Heb met meerdere dames op SA gedate, en daar normale vergoedingen voor betaald. €150 voor een date die meestal langer dan een uur duurt is niet overdreven.
 
Voor een Belg niet zo makkelijk. De meeste zijn uit Nederland en lijken mij echte pro's te zijn. Er staan veel jonge profielen op van rond de 20, maar de meeste zijn al jaren niet meer online of proberen foto's te verkopen ...
 
Eigenlijk kan je er ook van uitgaan dat die jonge deernes die graag wel een wip willen doen voor gepaste betaling, niet altijd hard to get spelen maar soms ook gewoon op de vrije dagen op het laagdrempelige redlights gaan staan.
Onder het motto : moeilijker maken we 't niet, leuker wel.
 
Vroeger kon ik vaak afspreken met echte studentes (Een 10 a 15 jar geleden). Nu vind ik ze niet meer terug... communiceren ze nu via andere kanalen of is het aanbod afgenomen?
 
Volgens mij heeft de topic starter wel een punt, het waren er inderdaad meer ooit.

Heeft het niet ook gewoon te maken met strengere regels van Kinky en Sexjobs? Maakt het steeds onaantrekkelijker om dit als tijdelijk anoniem bijbaantje te doen.
 
en of het een studente is weet je toch nooit?
Klopt. Blijkbaar wordt een studente-status veelal als aantrekkelijk beschouwd. Ik denk dat naast leeftijd hierover het meest gelogen wordt.
De echte studentes die het in eerste instantie als hobby erbij doen en het mooi vinden dat ze er ook nog wat extra's aan kunnen verdienen zijn steeds moeilijker te vinden is mijn ervaring. Ik had veel succes op chatgirl daarmee. Ik denk dat het een verandering van mentaliteit is.
 
Er zijn genoeg studentes die naast hun studie af en toe wat bijverdienen. Alleen tegenwoordig worden er wel hogere eisen gesteld aan studies, waardoor er minder ruimte is voor lanterfanten. Als ik naar mijn eigen vriendin kijk, besteedt zij dagelijks vele uren aan haar studie, waardoor er simpelweg minder tijd overblijft om te daten met mannen.
 
Er zijn genoeg studentes die naast hun studie af en toe wat bijverdienen. Alleen tegenwoordig worden er wel hogere eisen gesteld aan studies, waardoor er minder ruimte is voor lanterfanten.
Dan zou een baan als dvp juist uitkomst kunnen bieden, denk ik dan, kan je met 2 of 3 uur werken per week nog leuk bijverdienen
 
Terug
Bovenaan Onderaan