Recensie Petra, Leeuwarden (voorheen Deurne) 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Simon45

Newbie
2
03/07/23
0
1
Pijpen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Anders
Cupmaat
A
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.redlights.nl/thuisontvangst/dames/slk-milf-in-lwd-nu-prive-ontv-pzc.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Ik reageerde op en adv op Sj deze dame kan je alleen mail sturen , via mail krijg je telefoon nummer en adres,
Oke afspraak was zo gemaakt in haar adv belooft ze en hoop maar dat is ook weer ver te zoeken ,
Ik betaalde voor en uur maar binnen half uur stond ik weer buiten , in haar adv staat dat ze alleen woont maar dat was niet waar er was ook en kerel aanwezig,
Die nog al agressief was naar me dat ik weg moest gaan. deze dame voor mij nooit weer ,
Ook was het en rotzooi in dat huis het zag er niet uit & het stonk heel erg , de dame zag er ook niet uit het leek wel op en junk die snel geld nodig had .
Ik voel me gewoon bestolen .

Het gaat hier om
petra
Leeftijd: 49
Plaats: Leeuwarden
Provincie: Friesland
Ze Adverteert op SJ
Het mail adres begint met Peter i.p.v. Petra
 
Heb de dame ook bezocht twee weken geleden. Bij binnenkomst stonk het behoorlijk en de ontvangstruimte zag er ook niet uit . En ook nog een man aanwezig daar en alles met al nooit meer deze dame . Zag er niet uit . Dus heren pas op advertentie klopt niks van . Je wordt bestolen van je geld .
 
Ook ik ben hier ooit geweest. Van de eerder genoemde man heb ik niets gemerkt. Dame heeft alle kenmerken van een junk of anders een zeer ongezonde levensstijl. Ziet er sowieso 20 jaar ouder uit. Pijpt goed maar geen herhalingsgevaar.
 
Mijn ervaring met haar is van jaren terug maar het ligt mij nog zeer vers in het geheugen. Ik moest parkeren bij de Jumbo achter het NS Station in Leeuwarden. en vandaar haar straat inlopen. Op het moment dat ik bijna bij haar huis was deed een lage vrouw een deur open en riep mij. Ik ben naar de deur gelopen maar wat ik daar zag overtrof mijn ergste nachtmerrie! Ik heb gevraagd of ze Petra was en dat was ze. Heb gelijk gezegd dat het niets ging worden. Ik had er geen goed gevoel bij + met mijn goed getrainde ogen zag ik een man op de bank zitten. Ze vroeg mij nog waarom maar ik heb mij omgedraaid. Ze riep mij nog na en de overbuurvrouw keek haar een mij aan. Bij deze vrouw moet je ver uit de buurt blijven
 
Opzich dezelfde ervaring met parkeren en dergelijke. ook een paar jaar terug...Ik heb geen man gezien en ben, helaas, toen wel mee naar boven gegaan.
Spijt als haren om m'n hoofd.
Kan alleen zegen, niet doen!!
 
Eens, ook ik heb haar bezocht. Totaal niet m'n type. Eénmaal boven riep die man haar een paar keer. De lol was d'r af. Mij daar ook nooit weer. Trouwens, adverteert ze nog?
 
Paar keer bij Petra geweest. Elke keer weer feest, want pijpen kan ze als de beste. Wat dat betreft jammer dat ze niet achter een raam zit. Want Peter was inderdaad wel verrekte irritant. De eerste keer vond ik het al apart dat ze 2-3 x naar beneden moest. Maar goed, tegen beter weten in toch weer bezocht. Ook toen weer 2-3 x naar beneden. Vervolgens achteraf ook nog vragen of ze een beetje geld mocht lenen. Bij het 3e bezoek stond Peter mij ineens buiten de deur op te wachten. Hij zei niks, maar keek me wel erg intimiderend aan. Vervolgens nog een paar x een bericht gehad van Petra dat ze wel een aanbieding kon doen, maar ik ga niet meer terug.

Bij het laatste bezoek gaf ze aan dat ze bezig was met een privéadresje. Ik hoop dat het haar lukt, ik ben bang dat ze lijdt onder haar 'Peter' namelijk.. Sinds een paar maanden geen advertentie meer online te vinden. Helaas.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Petra is weer in Leeuwarden, ditmaal alleen cardates


//Edit mod: dank, link in #1 aangepast.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Vandaag contact met haar gehad. Ze ontvangt inderdaad in de wijk Heechterp. Iets netter dan haar vorige adres maar de man is nog aanwezig ook daar. Me wel heerlijk klaar laten pijpen maar man is nog nadrukkelijk aanwezig. Maar petra zelf ziet er ook echt niet uit meer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan