Algemeen Duisburg algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik was er afgelopen zaterdag 30 december nog en toen stond Elana in haar deuropening. Ze had zichzelf goed opgemaakt met make up en haar flinke voorgevel goed omhoog gedrukt met een push up beha. Zag er geil uit moet ik zeggen.

Maar dat is geen garantie dat ze er nu ook is, de meeste kans vanaf donderdag - vrijdag - zaterdag schat ik zo. Misschien kun je ook gewoon naar Eros26 bellen en vragen of ze er is.
 
Die Netze Duisburg führen zwischen Dienstag, 9. Januar, und Freitag, 26. Januar, Bauarbeiten auf der Vulkanstraße zwischen Julius-Weber Straße und Charlottenstraße durch. . Die Straße wird für den Auto- und Lkw-Verkehr voll gesperrt
 
Hoe is de bezetting tegenwoordig in db? Ben er al 2 jaar niet geweest en wou weer een kijkje nemen. Is het de rit van ander half uur waard of zijn er andere aanraders? Brussel misschien ?
Duisburg was voor de kerst goed bezet, 2x in op een Vrijdag avond geweest. Het zal nu iets rustiger zijn omdat veel dames in deze periode even naar hun thuisland gaan om kerst/oud nieuw te vieren. Dit is natuurlijk in alle wandelbuurten het geval.

Brussel.... brrr echt NOOIT doen.
Veel beter naar het Schipperskwartier in Antwerpen.
 
Ik zal het over een paar weken proberen als ik weer ga, zal laten weten hier of het lukt te betalen met lek.
Mocht iemand hier ondertussen ervaring mee hebben hoor ik het graag :)
Grappig idee, denk wel dat als ze deze valuta accepteren je vrij zeker weet wat de echte nationalitieit is. Albanese dames zeggen ook vaak dat ze uit Griekenland of Italie komen. Aanspreken met "Sa kurvë e bukur je!" schept vaak wel duidelijkheid, maar betalen met hun mint eenheid is minstens zo geinig.
 
ahhh Duisburg, mooie tijden beleeft. Brussel trouwens ook. Ik ben zelfs 1 jaar in Schaarbeek gaan wonen in 2006-2007. Toen was het daar nog echt leuk. Liep elke avond door de straat (1 jaar lang). Later was het daar minder, nu niks meer geloof ik dankzij die OVERHEID. Duisburg al niet meer geweest sinds die scamdemic (sorry plandemic). Ik laat me niet opsluiten door die kl56tzakken. Maar in Duisburg zat een tijdje mijn all time favorite Alexia. Eerst zag ik haar in Krefeld (Eros Center, tegenwoordig ook al dicht). Later zat ze 1 of 2 jaar in Duisburg. Daarna was ze helaas verdwenen. Was een bijzonder meisje met heerlijke benen en kontje en was heel gedisciplineerd betreffende haar doelen voor haar leven (rond 2010-2011)
 
@dezert wat verwacht je nu als antwoord op deze vraag?

Het is toch maar net wat je lekker vindt, dat is zo persoonlijk, bij mij wisselt het soms per dag waar ik opgewonden van raak. Zo kan ik genieten van een mini kontje zoals veel Aziatische dames ze bezitten, maar doggy style achter een goede stevige kont van een Braziliaanse dame sla ik ook niet over.

Overigens hebben ze geen konten maar 1 kont of 2 billen.
 
Iemand enig idee of er een topic is van een magere dame met blonde krullen uit Albanië die werkzaam is bij de 1e etage van H17-19, als jullie weten wie ik bedoel? Of iemand mag mag ook vertellen of haar service goed is of niet, ik ben de laatste tijd echt van de Albanese dames.
 
Op kamer 611 vind je Maggy, ik denk dat je haar bedoeld. Ze was vorige week afwezig. Skinny, jong, grote bos weelderige blonde krullen. Ja, haar service is goed, maar niet bijzonder. Je kunt haar gerust eens uitproberen.


Let op: In 17/19 zijn er twee Maggy's, één in het voorhuis (ik meen kamer 107) en één in het achterhuis (kamer 611). In een ander topic op BC worden ze verwisseld.
 
Op kamer 611 vind je Maggy, ik denk dat je haar bedoeld. Ze was vorige week afwezig. Skinny, jong, grote bos weelderige blonde krullen. Ja, haar service is goed, maar niet bijzonder. Je kunt haar gerust eens uitproberen.


Let op: In 17/19 zijn er twee Maggy's, één in het voorhuis (ik meen kamer 107) en één in het achterhuis (kamer 611). In een ander topic op BC worden ze verwisseld.
Ja haar bedoel ik!
Ik lees verschillende meningen over haar service, dat ze te overdreven beweegt en kreunt en voor sommige niet een herhaling is, terwijl ik nergens lees dat haar service slecht is.
Jammer dat ik niet alle woorden kan begrijpen in haar topic en de prijzen niet duidelijk worden benadrukt.

Zo te zien is ze wel een wilde en ze doet ook aan TZ, ik hou daar wel van. Die Albanese dames zijn vaak wild.

Ik heb haar al een paar keer gezien en gesproken en ze is wel vriendelijk en vrolijk naar mij toe, ik ga haar de volgende keer maar bezoeken, ik denk dat het een geile intense bezoek wordt met veel gekreun en smerig gepraat.
 
Iemand die mij toevallig kan vertellen of er controles zijn op winterbanden bij het Duits grensgebied? Heeft iemand dat ooit ervaren?
Er zijn geen controles op winterbanden.
Echter als je een ongeluk krijgt gaat men wel achterhalen of je op winterbanden rijdt. Zo niet, dan krijg je een verzekeringsprobleem en aansprakelijkheidsprobleem. Momenteel met sneeuw dus gewoon winterbanden eronder, anders niet gaan
 
Ik ben er niet helemaal uit.
Even gegoogled:


"Sneeuwvlok/alpine symbool op band verplicht, enkel M+S banden zijn per 1 oktober 2024 niet meer voldoende winterbanden"

Ik heb de afgelopen jaren op all-season banden naar Duisburg gereden, nooit aangehouden, en niet betrokken geweest bij ongelukken.
Het lijkt me dat tot oktober 2024 toegestaan is om op deze banden te rijden.

Is best wel belangrijk om de juiste maatregelen te treffen, lijkt me.

Ook las ik op de site van een bandenbedrijf:

"Het Alpine-symbool, te herkennen aan een berg met een sneeuwvlok, is wel erkend als het officiële symbool voor winter- en vierseizoensbanden. Dit symbool geeft aan dat de banden zijn getest en goedgekeurd voor gebruik in winterse omstandigheden.

Het negeren van deze nieuwe regels kan leiden tot nare gevolgen. Rijden in winterse omstandigheden met banden die alleen het M+S-symbool dragen, kan resulteren in boetes variërend van 60 tot 120 euro. Bovendien kunnen er bij een ongeval problemen ontstaan met de verzekering. Daarom is het essentieel om tijdig over te stappen op banden met het Alpine-symbool om zowel aan de wettelijke vereisten te voldoen als uw veiligheid op de weg te waarborgen."

Op de ADAC-site:
 
Laatst bewerkt:
Ik weet niet hoe het ruhrgebiet nu is, maar bij keulen en zuidelijker ligt meer dan 30cm sneeuw. Dan is er geen dicussie mogelijk met all-season banden met figuurtjes, dan moet je gewoon winterbanden eronder hebben liggen.

En het gaat geeneens wat wel/niet mag, het gaat om je eigen en andermans veiligheid.
 
Iemand die mij toevallig kan vertellen of er controles zijn op winterbanden bij het Duits grensgebied? Heeft iemand dat ooit ervaren?
Winterbanden (berg+sneeuwvlok) zijn in Duitsland verplicht in winterse omstandigheden. Wordt voor zover ik weet niet actief op gecontroleerd, je hebt wel een probleem als je betrokken raakt bij een aanrijding.

Voor motoren zijn ze niet verplicht, is wel een uitdaging bij sneeuw :ROFLMAO:
 
Gister nog geweest niks te doen daar word nooit meer als voorheen denk ik
er moet gewoon een wet in europa komen dat adverteren op het internet voor illegale prostitutie verboden wordt m.u.v raambuurten en clubs, moet je dan maar eens kijken hoe snel de bezetting van de raambuurten weer omhoog gaat
 
Ik zal nooit een dame prive bezoeken in duitsland.
Voor corona begon dit al. Diverse dames in de rosse buurten van Bochum en Duisburg die ik bezocht begonnen na afloop of ik hun telnr wilde hebben om verder prive af te spreken.
Een dame in duisburg vertelde tijdens bezoek ook waar ze prive ontving. Een wijk in duisburg waar grote criminaliteit heerst. Zie mij daar al in zo'n ghetto mijn auto parkeren met nederlands kenteken en bij zo'n obscuur pand op een bel drukken. De zenuwen zouden mij door het lichaam gieren en mij totaal onveilig voelen. Wie zijn er daar straks allemaal in het pand? Is die dame alleen? Je zit compleet in de val mocht het eenmaal binnen niet betrouwbaar zijn.

Een roemeense in 2017 die ik regelmatig bezocht in Bochum was voor kerst opeens verdwenen. Op 1e kerstdag kreeg ik s'avonds allemaal whatsapps. Ze kon de huur niet betalen van de kamer en of ik meteen naar een dubieus adres in gelsenkirchen wilde komen voor een sexdate. Of mocht ook ergens op een parkplatz aan de autobahn.
Kreeg hele enge gevoelens erbij en haar gezegd dat ik niet kon en haar wel weer terug zie in de rosse buurt.
Op hetzelfde telnr deelde ze ook dagelijks foto's van haar bestaan. Plots deelde ze een week later foto's van een grote zwarte SUV met haar erin en ernaast een oostblok-blockhead. Wat was ik blij dat ik niet na de dubieuse adres ben gereden.
 
Is er iemand vanavond al in Duisburg geweest. Wil wel gaan namelijk alleen 2 weken geleden was de bezetting echt waardeloos op een vrijdag zelfs. Zijn de dames alweer terug van vakantie?
 
Terug
Bovenaan Onderaan