Recensie Cristina Maria Antwerpen 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

kinkfan

Vaste klant
105
23/01/22
127
24
BDSM spel
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
E+
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
60 minuten
Shift
Ochtend
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/fetish/maria-cristina-mistress-i-m-back-natural-brest-f.html
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Onlangs kwam ik op Redlights en advertentie tegen die mijn interesse wekte. Hoewel in gebrekkig Engels geschreven klonk een sessie bij deze dame (Cristina Maria) als een mooie mix van erotiek en BDSM.
De fotos waren niet erg duidelijk maar blijkbaar betrof dit ook nog eens een dame met enorme en natuurlijke (waar vind je ze nog) borsten.
Reden genoeg om een appje te sturen. Het contact was wederom in gebrekkig Engels maar vriendelijk en een afspraak was snel gemaakt.
Dinsdagochtend 10 uur. Erg vroeg voor me, omdat ik er 100 voor door de spits naartoe moet rijden. Maar goed, je moet er iets voor over hebben, nietwaar?

Vandaag was het zover, ruim op tijd parkeerde ik bij het hoge flatgebouw waar deze dame haar appartement heeft en waar ze dus ook ontvangt.
Eenmaal binnen had ik meteen om moeten draaien. De dame was zelf gekleed in een lang shirt waardoor inderdaad te raden was dat ze enorme borsten had. En natuurlijke ook. Maar zoals vaker en dat is meteen een teken dat mogelijk de leeftijd in de advertentie niet klopt, hingen ze ver daarbeneden, ongeveer tot net boven haar kruis. Als we het toch hebben over info in de advertentie die ik in twijfel trek: de dame is geen 1,60.... haal er gerust 10-15 cm vanaf.
Ook het appartement zelf had alle alarmbellen moeten laten afgaan. Het was gewoon een rommelig appartement helaas was dat niet alles, want de rest van het appartement viel in het niets vergeleken met de kamer waar ik naartoe gedirigeerd werd. Klein, met een bed en een enorme hoop zooi.
Ik kreeg wat te drinken en ze liep weg. Ze kwam terug met kleine pizzaatjes en vroeg of ik ook wilde. Eh, nou niet...
Ik vroeg of het haar ontbijt was. Dat bleek een soort van. Ze was net thuis omdat ze de hele nacht in het Schipperskwartier had gewerkt. Daar werkt ze van 20:00 tot de volgende ochtend en overdag ontvangt ze in haar rommelhuis.
Nou het feit dat ze de hele nacht al op was, was te merken. Er zat geen greintje erotiek, kennis van zaken, flow, betrokkenheid, inzet, en ga zo maar even door, in.
Zonder emotie maar continue pratend begon ze met elektra dat niet werkte en waarvan ze 1 deel notabene om mijn pols deed in plaats van mijn pik! Een radertje dat te veel pijn deed maar dat interesseerde haar niet. Een pump die niet werkte maar waar ze wel eindeloos iets mee probeerde te bereiken en sounds die echt pijn deden. Naar later bleek, omdat ze van bamboo waren. En dat was volgens deze 'deskundige' toch wel het beste dat er was. Ze waren niet rond, dus draaien en schuiven sneed gewoon en deed pijn.
Een deel van wat ik haar geschreven had en waar ze mee akkoord ging, wilde ze niet. Want daar kon ze niet tegen. En uiteindelijk moest ik op de grond liggen en piste ze over me heen terwijl ik me klaar moest trekken.
Het enige pluspunt wat dat ik mocht douchen. Al moest ik daarvoor limbo dansen onder de stang van het douchegordijn door, die op haar hoogte was bevestigd.

Kortom, mijn welgemeende oprechte en dankzij mijn ervaring toch wel deskundige mening: GA HIER NIET NAARTOE!

Zonde van tijd en geld.
 
Terug
Bovenaan Onderaan