Veel klachten over site met info over sekswerkers, waakhond start onderzoek

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Sja dat forum is juist extreem nuttig. Als je favourite dame om compleet onschuldige reden van werkplek verandert, na een verhuizing of omdat het privéhuis waar ze zat dicht is, is het alleen maar mooi dat deze functie er is.

En reken maar dat er ook dames zijn die blij zijn dat een oude klant ze terug vindt.
Zijn de dames dan ook blij als de stalker of foute pooier de dame op deze wijze haar terug vind ? Dus in uw ogen is het betreffende forum extreem nuttig en gaat u totaal voorbij aan de uiterst gevoelige privacy ? Heel kortzichtig en dan begrijpt u er ook werkelijk niets er van.
 
Ik heb zelf een tijdlang in werkgroepen gezeten en steunpunten. Klachtenbalie voor sekswerkers, Ugly Mugs, Stichting Proud, ik ken ze allemaal, en ook de mensen erachter. Zo nu en dan zit ik nog bij vraagstukken en meetings. Kijk ik kan geen namen noemen, maar geloof mij maar hun zijn er echt voor de DVP, en vertegenwoordigen die meiden. Het is niet zo dat ze denken van goh en nu gaan we die recensie site even slopen. Meldingen worden binnen geboekt. Zodra er veel meldingen over iets binnenkomen over bepaald onderwerp dan vindt er een onderzoek plaats, gekoppeld aan een vergadering. Het team de kern is oud DVP meiden, maar ook die werkzaam zijn nog, en die hebben heel veel kennis en invloed. Hun weten wat nodig is voor de branche als helpende hand en vertegenwoordiging. Kijk maar als voorbeeld met de demonstraties in Amsterdam over de Wallen. (oud) DVP meiden de kern dat zijn de fixers.. die beschikken over een gigantisch netwerk in binnen en buitenland. Hebben een directe lijn met de media, en zelfs politieke contacten. Terwijl het eigenlijk meiden voor meiden is de groepen, maar ook mannelijke sekswerkers zitten erin.

Nou is er wat hun niet bevalt dan hebben ze zelf de expertise in huis naar de aard van het probleem. Er zit zoveel power en slagkracht achter. In dit geval zal er een jurist brief of brieven hebben gestuurd voor wederhoor. En jazeker ze weten wie, wat, waar ze het naartoe moeten sturen. Ze weten alles.. en dan wachten ze op wederhoor. Komt die er niet een tweede brief. Wanneer reactie uitblijft of niet voldoende.. tsja dan gaat het over een andere boeg. Worden misstanden niet of niet voldoende aangepakt, dan trekken ze je ook nog voor de rechter. Genoeg voorbeelden uit het verleden. Bepaalde (oud) DVP meiden kennen ook rijke individuen die e.e.a. willen sponsoren als een stevige zaak gevoerd moet worden en het duurder uitvalt. Dus denk niet dat ze buiten hun eigen huishoudboekje de pegels er niet voor hebben. En dat maakt ze een geducht tegenstander. Maar willen die meiden dat? Neen ze willen liefst dat problemen worden aangekaart en opgelost.

Inhoudelijk als ik wil weten wat er speelt dan is het even rondbellen. Maar zo eerste indrukken begrijp ik hier dat het over recenseren gaat? Daar kan ik uit persoonlijke ervaringen wel op antwoorden. Door de jaren heen al aardig wat ongein voorbij zien en horen komen, maar in de praktijk ook door meiden erop gewezen die hier een melding van maken. En hier gebeurd het ook op Girlsreview dat meiden in recensies onheus worden bejegend, tot aan dat ze worden afgebrand en kapot gerecenseerd. Ik noem ook Hookers, ik heb het forum daar ook van begin tot het einde meegemaakt. En ook daar ging er heel wat over de schutting. Ik heb met Bram Jobse een menig discussie gehad. Hier is het van verschoond.. maar daar was taalgebruik in recensies gewoon. Dames werden aangeduid als: B*tch, sn*lleke, en alle varianten wat op h*er mogelijk is. Andere varianten waren wip-kip, naaidoos, z'*adcontainer enz.. Je zag alle maffe benamingen voorbij komen om de dame te benoemen.. en dan vrolijk de naam noemen van de dame en welke club etc.. dat gaat gewoon te ver.

Maar wat doen mannen nog meer?

- Mannen doen ook dingen benoemen in recensies wat dames niet aanbieden. Hierdoor wordt er een verkeerde indruk gewekt naar andere wandelaars. Bijvoorbeeld: Anaal, cim, slikken.

- Mannen schrijven ook slechte recensies wanneer een dame een bepaalde dienst niet geeft of wilt geven tijdens de date. Bijvoorbeeld zoenen omdat het gebit van de man of adem ranzig is. Pijpen zonder omdat de hygiëne het van onderen niet toe laat. Of bepaalde dingen verlangen tijdens de date wat voor een dame niet uitvoerbaar is omdat ze het niet aanbiedt. Of de man moet corrigeren tijdens de date. Ik ken een dame die wilde niet deepthroat doen, en dat leverde haar een negatieve recensie op. Puur omdat ze een handeling niet aanbood en ook niet wilde doen.

- Wat je ook ziet is dat wandelaars telefoonnummers en adressen delen naar elkaar toe wanneer ze een DVP bezocht hebben. Via kanalen word hierover gecommuniceerd. Resultaat is dat dames lastig worden gevallen telefonisch of via de app en er zelfs prompt types op het werkadres verschijnen waar de dame helemaal geen date mee heeft.. -spontaan aanwaaien noemen we dat- en de dame in de stress zit omdat ze op dat moment wel een echte date heeft staan met een andere klant. Dan zit je opeens met twee kerels. Die spontaan langskomt wordt weggestuurd. Nou komt ook gezeik van, schelden, bedreigingen, en tsja ook negatieve recensies in de zin dat alles negatief is aan de dame.

- Wat je ook ziet gebeuren is dat mannen door DVP dames worden ingezet om negatieve recensies over collega DVP dames te schrijven. Terwijl die mannen deze dames zelf nooit werkelijk bezocht hebben. Puur technisch gezien is dit om de concurrentie uit te schakelen. Wanneer een dame populair is en in dezelfde regio, stad, thuisontvangst doet of in een club werkt kan dit de dame schaden. Zo DVP dame die concurrentie uitschakelt gooit het op een akkoordje met een wandelaar.. door bij zijn volgende bezoek korting te geven op de date. Een wandelaar interesseert het weinig die voert het uit.. schrijft negatief over de concullega en pakt zo korting op zijn volgende date.

En zo kan ik nog wel een hele sloot voorbeelden geven waar het met recenseren fout gaat. Een DVP wordt niet voor de dienst/date beoordeelt, maar ook persoonlijk. Goed voorbeeld is dat ook precieze kenmerken als tatoeages, piercings, enz.. worden gedeeld dit in combinatie hoe de dame eruit ziet.. als het echt tatoeages zijn die kenmerkend zijn voor de dame... tsja dan ga je al...
Als je dan mannen hebt die dit kunnen linken aan een familielid, vriendin, kennis, buurvrouw, etc.. dan is het spel op de wagen. Toch wel meiden die hiermee in de problemen zijn gekomen. Als jij bijvoorbeeld een of andere grote kat of hond op je rug als tatoeage hebt met specifieke kenmerken van de dame.. dan is ze zo gevonden voor bekenden.

Dit zijn enkel dingen over recenseren maar misstanden moeten ook breder worden getrokken zoals bejegeningen, vrouw onvriendelijkheid, etc..

Admin en consorten moeten om de tafel met hun. Jullie weten net als ik ook wie de poppetjes zijn in de organisaties en hoever ze kunnen gaan. Laat het niet escaleren, de strijd is ongelijk, ga je niet winnen. Velen die op het forum wel hun best doen.
DIe dingen gebeuren hier idd ik heb het ook al genoeg gelezen. Maar wees eens eerlijk als ze girlsreview sluiten verplaatst "het probleem" zich alleen maar zoals het gebeurd is met hookers in de tijd.

Ik vraag mij af en dit is geen aanval op die organisaties. Waarom ze zelf geen website en mss ook een app waar op dvps hun ad en fotos kunnen plaatsen en klanten hun reviews schijven?

De uit werking is simpel.
- al die organisaties maken samen een platform
- de dvp meld zich aan bij een van de organisaties met haar persoonlijke & dvp informatie. Dit kan via een kantoor van hun of video call
- de organisatie plaats haar op het platform


De klanten:
-Moeten een account aanmaken en zich via e-mail, gsm nr valideren.

De werking van de website/ app
- de klanten kunnen via het platform zoeken naar een dvp.
- de klant kan enkel via het platform contact opnemen met een dvp. Door de chat, voice call, video call functies. ( dus niet via gsm nummers enz)

-waneer een date af gesproken word moeten beide partijen het bevestigen.
- Na de date kunnen de klant en dvp de date beoordelen met sterren. Indien je wil kan je laten weten wat je goed en minder goed vond.( dit word enkel aan de dvp of klant mee gedeeld.

-beide krijgen dan een score op hun profiel.
- loop er iets mis bij de date dat niet kan. Kan de dvp of klant het melden.
-zo kan het platform bemiddelen tussen kant en dvp. Indien nodig kan de klant of dvp verbannen worden.
 
Volgens mij is het vooralsnog een storm in een glas water. Een paar feiten op een rij. Tenminste zoals ik het zie.

1. Er hebben mensen geklaagd, maar er klagen altijd mensen.

2. De AP gaat onderzoeken of er regels zijn overtreden. Dit is hun werk en er hebben mensen geklaagd, dus ze moeten wel.

3. Er komt een officiële conclusie. Deze is voorlopig nog onbekend en kan uiteindelijk alles zijn tussen 'prima zo' en 'sluiten nu'.

4. Wat daarna komt kan nog alle kanten op en is afhankelijk van onder andere de uitkomst van punt 3.
 
Volgens mij is het vooralsnog een storm in een glas water. Een paar feiten op een rij. Tenminste zoals ik het zie.

1. Er hebben mensen geklaagd, maar er klagen altijd mensen.

2. De AP gaat onderzoeken of er regels zijn overtreden. Dit is hun werk en er hebben mensen geklaagd, dus ze moeten wel.

3. Er komt een officiële conclusie. Deze is voorlopig nog onbekend en kan uiteindelijk alles zijn tussen 'prima zo' en 'sluiten nu'.

4. Wat daarna komt kan nog alle kanten op en is afhankelijk van onder andere de uitkomst van punt 3.
Dit nieuws heeft het nos gehaald dat is geen goed teken heel slecht zelfs.
 
Je kunt een email aanmaken en een gsm nummer dat je enkel en alleen gebruikt voor te wandelen....dan heb je geen probleem met een eventueel lek

En degene die iets te verbergen hebben en die hun eigen naam of telnr gebruiken die sporen niet,geen medelijden mee
 
Dat loopt wel los. En sexwerkers mogen klagen als ze een punt hebben. Daar moet je wel volwassen mee omgaan en niet zeuren over woke ofzo. Misschien de regels veranderen of aanscherpen tav recensies en vragen waar een dame nu zit. Beetje vreemd ook. Kan je ze niet meer vinden dan zullen ze wel gestopt zijn. Site wordt niet zomaar gesloten mag ik aannemen.
 
Zijn de dames dan ook blij als de stalker of foute pooier de dame op deze wijze haar terug vind ?
Nee.
Dus in uw ogen is het betreffende forum extreem nuttig
Ja.
en gaat u totaal voorbij aan de uiterst gevoelige privacy ?
Nee.
Heel kortzichtig en dan begrijpt u er ook werkelijk niets er van.
Ik ook van jou.

Ik noemde de goede kant van dat subforum. Die kant bestaat, ook voor de welwillende sekswerker en wandelaar, wel degelijk. Als jij daar totaal aan voorbij gaat ben jij degene die kortzichtig is.

Dat dat forum ook misbruikt kan worden ontken ik niet, maar ik vind het mooi dat via zo'n weg een verhuisde privéhuisdame en haar favoriete klant herenigd kunnen worden.
 
Dankzij dat prostitutie legaal en open is in Nederland, is duidelijk te lezen wat er gebeurt en iedereen mag er een mening over hebben. Girlsreview speelt hierbij een belangrijke rol. Een of ander verbod van prostitutie of het bannen van dit forum gaat het grove gedrag van sommige klanten van sekswerkers niet verbeteren , maar maakt het ook onzichtbaarder en onbespreekbaar. Ik heb in een eerder bericht al aangegeven dat het voor sekswerkers onwerkbaar wordt als klanten extra diensten gaan vragen of eisen als ze dat gelezen hebben op een forum. Wat er tussen een sekswerker en een klant buiten de standaard diensten pijpen en neuken MC gebeurt, kun je beter niet delen op het internet.
We weten dat o.m. in Zweden betalen voor een seksuele dienst een misdaad is, daarom is het niet alleen verboden om op Zweedse fora namen van sekswerkers, lokaties te benoemen, ook het doorgeven van info hiervoor per PM is verboden. Dat is daar een vorm van koppelarij. Niettemin wordt in geuren en kleuren verslag gedaan over de seksuele dienstverlening zoals Handjobs en pijpen ZC en zelfs Full Service zonder CD, die in reguliere Thaise massagesalons volgens vermoedens van de Zweedse politie bij 8 van de 10 salons plaats vindt. Pas na maanden speuren komt de politie er dan achter dat er iets meer gebeurt dan alleen een medische massage in zo'n salon. Eventuele uitbuiting of problemen met klanten komen dus altijd te laat aan het licht.
 
Laatst bewerkt:
Kan je ze niet meer vinden dan zullen ze wel gestopt zijn..
Veel te speculatief. In veel gevallen zijn ze verhuisd naar een andere werkplek.
Het komt regelmatig voor dat ze van bv Amsterdam naar Den Haag vertrekken omdat ze daar beter verdienen.
Er is geen oplossing via "betere" regelgeving of wat dan ook. Het huidige systeem is het beste wat je kunt krijgen. Je kunt wandelaars niet dwingen eerlijke reviews te schrijven net zo goed als dat je DVP's niet kunt dwingen een eerlijke service te geven.
Het enige wat je kan doen is een gemiddelde nemen van het totaal en daar je conclusies uit trekken en niet op alle slakken zout leggen.
 
Op haar facebook schrijft Helene van Purenature dat zij een van de vrouwen is die geïnterviewd is en dat zij ook veel slechte ervaringen heeft met deze site.

Dat geeft wel aan hoe eenzijdig het artikel is. Over Purenature waren een aantal niet super positieve maar reëele reviews.

Hierop werd, nadat een klant Helene er op gewezen had overdreven positief gereageerd door 2 net aangemaakte accounts. Daarop werd terecht de wenkbrauwen opgetrokken door leden.

Na een klacht van Helene zijn de negatieve reviews (onterecht) verwijderd. Toch loopt ze in de media te klagen terwijl zij degene was die duidelijk niet goed bezig was.
 
NEEN, want als deze site stopt gaat het wel weer op een andere manier verder....op telegram of whatsapp....dus....enhe de dvp blijven dat is een vaste factor.... gewoon alvast goede lijst in je mobiel aanmaken van goede dames.
Maar dat zal nooit meer goed gaan als op deze forum minder betrouwbaar ook. En als ze dit forum sluiten wie zal er nog gemotiveerd zijn om een soortgelijke forum te maken wetende dat je in de toekomst altijd aangeklaagd kunt worden.
 
En als je schreef: niet slim?
Dat heb ik niet geprobeerd. Of het programma zo slim is. Het kan ook in een gewone tekst voorkomen.

Ik heb het hierboven al even genoemd maar ik herhaal het even. Hookers.nl filterde op bepaalde ongewenste woorden. Ik denk (niet geprobeerd) schuttingtaal, beledigingen, maar ook woorden als telefoonnummer, piercing en tatoeage. Dat scheelt een hoop werk. Ook zou men bij woorden als pzc, nzc, cumshot of cim automatisch een commentaar kunnen plaatsen dat dit ongewenst of een gezondheidsrisico is. Vaak daartoe aangezet door seksfilms waar men steeds meer bizarre dingen wil. Betuttelend, beter dan dat ze de site opheffen. Laat men ook wijzen op de nuttige kanten van deze site. De organisaties van DVP's kunnen hierover beter oordelen dan de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Zijn de dames dan ook blij als de stalker of foute pooier de dame op deze wijze haar terug vind ? Dus in uw ogen is het betreffende forum extreem nuttig en gaat u totaal voorbij aan de uiterst gevoelige privacy ? Heel kortzichtig en dan begrijpt u er ook werkelijk niets er van.
Ik hoop dat de dame in kwestie dan heel snel aangifte gaat doen. Want ook zonder dit forum zal de pooier haar vinden. Ja sorry, maar dit is toch wel ver gezocht hoor. Ik begrijp best de zorg rondom privacy, dat is zeker een belangrijk thema. Maar dit is echt spijkers op laag water zoeken.
 
3. Er komt een officiële conclusie. Deze is voorlopig nog onbekend en kan uiteindelijk alles zijn tussen 'prima zo' en 'sluiten nu'.

4. Wat daarna komt kan nog alle kanten op en is afhankelijk van onder andere de uitkomst van punt 3.
Gezien het verleden (hookers) verwacht ik "sluiten nu".
Ik hoop en verwacht echter dat de oprichters van GR vanaf het begin met zo'n scenario rekening hebben gehouden en er op voorbereid zijn.

Hosting buiten de EU, eigenaar niet te achterhalen, etc., zodat men de conclusie naast zich neer kan leggen.
 
Over leugens en oplichting gesproken. Ik vind dat ze advertentie sites als kinky en sexjobs moeten dwingen om de echte leeftijd van de dvp's te laten zien. Daar wordt niets aan gedaan terwijl het gewoon keiharde oplichting is van de dames kant. Ze willen toch eerlijkheid laat ze daar maar eerst aan beginnen want we worden jaren lang opgelicht door de dvp's die zich jonger voordoen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan