Algemeen Aken Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Jammer dat kaufmich zo een waardeloze site is amper mogelijkheid voor contactinfo te zien en de advertentie langer als 5 seconden te bekijken zonder inloggen.
 
Ik was er vorig weekend. Helaas weinig soeps. Denk iets van 20 dames en er zaten een hoop trollen tussen. Ina niet gezien helaas, wel haar vriendin Anna maar ja...
Uiteindelijk bij een Albanese geweest in de bocht vanaf de stripclub gelopen. Pijpwerk was top maar de rest minder dus geen HHG.
Hopen op nieuwe toppers die ook anaal doen!
 
Afgelopen week donderdag rond 19:00 even in het straatje geweest zat wel wat en het was ook nog wat vroeg natuurlijk.
Maar uiteindelijk geen dame gepakt nergens de WoW factor of klik gevonden.
Aachen Zentrum en zeker de strasse was donderdag nog 1 grote gladde sneeuw/ijsbaan.
Dus zeker voor oudere heren goed opletten de sneeuw ligt hier nog op veel plaatsen, en het is sowieso een bron van vermaak als je in dit straatje plat op je bek gaat.
 
Was net in de straat , was echt dood , zal niet meer snel daar naar toe gaan , het is allemaal kapot . Meiden hebben slechte zien die paar wat er nog zijn .
Door zulke berichten...niet alleen hier maar ook op andere forums wordt slecht geschreven over de toestand van Aken.

Ben er gisteren 2 uur geweest. Situatie eens goed bekeken. Op zich is het niet zo slecht. Rond 30+dames aanwezig. Als je er inderdaad snel doorheen loopt dan kan het erop lijken dat het aanbod tegenvalt. Omdat ze natuurlijk ook niet altijd aan het raam staan... januari is altijd al een slechte maand geweest. Daarnaast komt er ook nog carnaval aan wordt in deze contreien ook uitbundig gevierd. Zag er gisteren al in carnavalpakjes lopen.
En ja vroeger was het beter, dat zal door allerlei oorzaken ook niet meer terugkomen. Denk dat de voornaamste is...ook hier is krapte op de "arbeidsmarkt" en nieuwe "aanwas" is schaars. Zo lang men in Duitsland strooit met gratis geld "Burgergeld" zal ook de noodzaak om dit werk te gaan doen niet dringend zijn.
 
Laatst bewerkt:
Ik was er gisteren ook , maar heb geen 30 meiden gezien. Maar ook is het zo. Al die meiden hebben daar gezien meer in. Die verdienen niet meer wat ze voor paar ja verdinden en daar door hebben ze alle lange gezicht. En het is over al slecht of Aken of duisburg ben ook daar gewest maar het is afgelopen . Net hoe het met de discotheeken is afgelopen aantal jaar terug. Denk zelf dat het niet meer lang duurt en ook de meiden van plezier er niet meer zijn . Niet meer in deze aantallen wat we gewent zijn
 
Voor sommige mensen is het glas halfleeg...je kunt het ook bekijken als halfvol. Lange gezichten heb ik gisteren niet echt gezien, misschien als je ook eens vriendelijk lacht. Komt er ook een positieve reactie terug.
Zoals ik al zei, ben er gisteren langer geweest, wel 10x op en af gelopen in 2 uurtjes. 2x ergens naar binnen geweest. Het is altijd een momentopname als je erdoor heen loopt, heb er toch wel 30 geteld..helaas niet allemaal "lookers". Maar misschien ben ik ook wat kieskeurig.

Ik snap je wel, loop ookal jaren mee in deze "hobby" en inderdaad is het overal steeds minder aan het worden.
Heeft vele oorzaken die we hier...off topic niet hoeven te herhalen.


Maar misschien toch licht in de duisternis voor je...Chiqui zou "mogelijk" in februari weer terugkomen. Heb gisteren even geïnformeerd bij mijn bezoek aan Antonella. Daarnaast komt mijn persoonlijke topper Sofia niet meer terug....Al weet je natuurlijk nooit.
 
Laatst bewerkt:
Kom er meestal s' avonds nog nooit 1 Thaise gezien. Al schijnt er volgens het Duitse rheinforum wel overdag een Thaise "Neej" te werken. Maar of ze op dit moment nog aanwezig is betwijfel ik.
 
Zitten er ook nog thaise dames in de A strasse ?
Heb er paar weken terug nog 1 zien zitten maar die werkt er al 20 jaar ofzo en heeft niet meer bepaald de WoW factor zullen we maar zeggen.
Pand nummer weet ik ook niet meer vrij vooraan de kant van de table dance 25 meter verderop ongeveer.
Zaten wel meer dames in dat pand die ik er volgens mij vanaf dag 1 dat ik er kom 20 jaar ongeveer dus heb zien zitten volgens mij beetje expres bij elkaar gezet.
 
Ligt het aan mij, of zijn de dames een stuk "agressiever" geworden dit jaar? Misschien te weinig klanten momenteel? Wat ik bedoel is op de ramen bonken en roepen enzo.
De meeste dames kennen mij wel, maar ik hou nogal van afwisseling en voel mij niet verplicht om altijd naar dezelfde te gaan. Na een tijdje kom ik bij de goede dames altijd wel weer terug 😇
 
Laatst bewerkt:
Ligt het aan mij, of zijn de dames een stuk "agressiever" geworden dit jaar? Misschien te weinig klanten momenteel? Wat ik bedoel is op de ramen bonken en roepen enzo.
De meeste dames kennen mij wel, maar ik hou nogal van afwisseling en voel mij niet verplicht om altijd naar dezelfde te gaan. Na een tijdje kom ik bij de goede dames altijd wel weer terug 😇
Soms voelt het alsof ik een dierentuin ben en de kinderen slaan op de ramen om de aandacht te trekken van de dieren.

Maar ik weer niet of het extremer is geworden.
Misschien vinden ze jou een interessante man🙃
 
Terug
Bovenaan Onderaan