Algemeen Clubs en privehuizen ZH Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ze maken niks kapot. Misschien kijkt ze gewoon hoe ver ze kan gaan. Je hoeft het niet te betalen en je hoeft de volgende keer niet terug te komen. Als ze hierdoor structureel inkomsten mist, dan heeft ze te hoog spel gespeeld en dus teveel ondernemersrisico genomen.
 
Amanda is wel vaak volgeboekt.

Denk dat het de trend wordt bij andere privehuizen om extra te vragen voor handelingen die voorheen inbegrepen zijn. Ze zijn voorzichtig met de basistarieven te verhogen om geen klanten af te schrikken. Maar dat zorgt er voor dat de dames evenveel overhouden als jaren geleden terwijl de kosten in het dagelijks leven de laatste jaren flink is gestegen.

Er zijn trouwens privehuizen die expliciet vermelden dat beffen en zoenen inbegrepen is in de basistarieven, dus dat verhaal met problemen hebben met vergunning omdat het opgelegd wordt geloof ik niet helemaal, of het is dat per gemeente wordt bepaald.
 
Iemand ervaring met het switch hour plaatje?
wel bij andere clubs.
De heerlijke Karina is er volgende week ook weer bij Casa Cherda in Den Haag. Het lijkt me fijn om haar maar eens op het openbare bed in de woonkamer te nemen. Deze lekkere slet heeft zo'n prachtig lijf, heerlijke billen en borsten en een smakelijke kut. Dat wordt weer genieten.
 
Laatst bewerkt:
Een treurige ontwikkeling. 50 euro extra en dat per handeling die voorheen in de standaardprijs zaten, zoals zoenen en beffen. Op deze manier is de lol eraf om naar zo'n privéhuis te gaan. Extra vragen voor pijpen zonder condoom: oké. Een verhoging van de standaardprijs van bijv. een half uur met 20 euro: oké. Maar dit is gewoon uitpezen en de klant met een verkapte prijsverhoging van meer dan 100% opzadelen.
Ik doe er niet aan mee, weer een privéhuis minder om uit te kiezen
 
Helemaal mee eens. Pijpen zonder 50 extra is ook al veel (30 zou genoeg zijn), maar vooruit. Maar zoenen en beffen hoort standaard te zijn. Ik hoor van steeds meer wandelaars dat ze er mee stoppen. Risico is dat ze naar goedkope onbetrouwbare priveadressen gaan.
 
I
Doet Stout Prive tegenwoordig ook aan bijbetalen voor zoenen en beffen? Vandaag naar Amanda geweest en daar vroeg ze tot mijn verbazing 50 euro per handeling voor.
Heel slecht voor en van stoutprive. Fantastische manier voor concurrenten om klanten aan te trekken en andersom weg te houden bij stout. Verder niets mis met het huis maar extra voor zoenen is belachelijk en alle dames vragen er extra voor, is afgesproken onderling. Ze doen slechte zaken. Hoop dat dit veranderd
 
Loop binnenkort de hele van Rotterdam, achteraf wil ik ff lekker gemasseerd worden. Waar moet ik zijn?

Graag dichtbij coolsingel. Heb er al 42km op zitten wil niet teveel lopen.
 
Doet Stout Prive tegenwoordig ook aan bijbetalen voor zoenen en beffen? Vandaag naar Amanda geweest en daar vroeg ze tot mijn verbazing 50 euro per handeling voor.

Terwijl ik juist op het punt stond om Stout Privé eens met een bezoekje te vereren. Dan kan ik beter naar een van de andere privéhuizen in Den Haag of een goed privéadresje.
 
Oké. Dat is dan zeker willekeur, bij mij kon het niet. Alleen afspraak van minimaal 1 uur. Nou, en dat doe ik niet bij de 1e keer bij een dame, dus dan gaat het over wat Stout betreft. Kan daar dus geen nieuwe dame proberen, en op de bonnefooi er naar toe is geen optie voor mij.
Ik werk hier zelf en wat jij hier verteld is niet zo. Iedere klant kan een afspraak maken van een half uur. Helemaal niks met willekeurig te maken. Iedereen is welkom vanaf een half uur
 
Terug
Bovenaan Onderaan