Vrouw wil geen seks. Tips en ideeën gevraagd

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Misschien een beetje off topic

een beetje? 100%
;-)
maar zijn er ook mannen onder jullie waarvan de vrouw nog wel sex wil maar de man liever naar de DVP gaat ipv met eigen hongerige vrouw?
Is toch een eigen topic waard? Gewoon een apart topic daarover beginnen met je eigen verhaal.
 
Hier nog wel genoeg sex thuis. Soms wat minder. Soms een weekend 3 keer. Soms ook langere tijd niet. Soms een massage bezoeken samen.
Maar een dame bezoeken bijdrage effe iets tussendoors. Effe lekker. Een lekker vrouwtje. Geile massage. Voor mij hoort het erbij. Heeft niets met mijn relatie met mijn vrouw te maken. In de periodes dat het super gaat tussen ons bezoek ik wat minder de dames. Als we even droog staan soms twee keer per week.
 
Ik ben gelukkig getrouwd en wil mijn vrouw en kinderen voor een geld missen. Er is maar één dingetje in ons huwelijk wat mij heel erg zwaar ligt. Mijn vrouw heeft nooit zin in seks. nooit.
Op Youtube "

Het van seks verstoken huwelijk | Michele Weiner-Davis

"
Klik:
Ik heb samen met mijn vrouw deze video gekeken. Misschien maakt het zien hiervan een en ander duidelijk voor je echtgenote. Sterkte!
 
Misschien een beetje off topic maar zijn er ook mannen onder jullie waarvan de vrouw nog wel sex wil maar de man liever naar de DVP gaat ipv met eigen hongerige vrouw?
Ja die situatie heb ik al jaren. Ik neuk niet meer met m'n eigen vrouw, volledig op uitgekeken. Zij heeft zich erbij neergelegd. Ik heb haar verteld dat ze van mij met een andere man mag neuken als ze daar zin in heeft, maar dat wil ze niet. Ik ga zelf regelmatig naar een DVP, terwijl mijn vrouw denkt dat ik alleen mezelf aftrek. De dames die ik bezoek zijn over het algemeen niet knapper of veel jonger dan m'n eigen vrouw, maar ik vind het gewoon veel spannender en opwindender. Bij mijn eigen vrouw kan ik geen stijve meer krijgen. Bij een dvp neem ik voor de zekerheid ook een pilletje trouwens.
 
Ja die situatie heb ik al jaren. Ik neuk niet meer met m'n eigen vrouw, volledig op uitgekeken. Zij heeft zich erbij neergelegd. Ik heb haar verteld dat ze van mij met een andere man mag neuken als ze daar zin in heeft, maar dat wil ze niet. Ik ga zelf regelmatig naar een DVP, terwijl mijn vrouw denkt dat ik alleen mezelf aftrek. De dames die ik bezoek zijn over het algemeen niet knapper of veel jonger dan m'n eigen vrouw, maar ik vind het gewoon veel spannender en opwindender. Bij mijn eigen vrouw kan ik geen stijve meer krijgen. Bij een dvp neem ik voor de zekerheid ook een pilletje trouwens.
we kunnen elkaar de hand schudden ik denk er het zelfde over .de spanning is weer terug sinds ik dvp bezoek ,het is genieten 🤭
 
Hier ook een aantal jaren serieuze dip in sexleven in relatie van 20j met 2 kinderen waarbij ik altijd de "vragende" partij was. Na serieuze relatiecrisis waarin ik met DVP bezoekjes begonnen ben serieus verbeterd en nu echt een goei sexleven met mijn partner , hoop dat het blijft duren. Mijn tips:
  1. Laat je knippen indien je niet meer wil voortplanten en laat de vrouw stoppen met de pil => hier geen gedoe met condooms, vond mijn vrouw en ikzelf maar niks en vooral heeft ze na stoppen met pil veel meer zin in sex en komt ze al ze zelf afkomt quasi altij klaar, zelfs met penetratie wat blijkbaar moeilijk is vr veel vrouwen als ik de gazetten moet geloven. Ze geniet meer , was vroeger niet het geval, geeft ook aan wat ze leuk vindt. Het is een speciaal geval, mag een uur beffen dan komt ze nooit klaar.
  2. Forceer het niet: ok je kan niet blijven wachten maar als zij afkomt als ze zin heeft is het zoveel beter. Dus ik probeer zelf niet meer vr sex te zagen
  3. Een glaasje of 2 alcohol kan hier soms wonderen doen, dan is ze soms niet te houden.
  4. Hou de spanning erin: hier onlangs vr eerst in jaren sex in auto, privé sauna….
  5. Heel raar ik denk dat dvp bezoekjes mij een soort van vertrouwen hebben gegeven: ben zelfzekerder in bed wat haar ook ten goede komt. Naarmate ik ouder wordt, kom ik ook minder snel klaar, waardoor ik haar ook aan haar trekken kan laten komen. Af en toe lukt het me zelfs om het te timen en met haar samen klaar te komen maar dan moet ik soms zelf ervoor al eens wat druk van ketel laten ;)
Mede hierdoor sinds september gn dvp meer bezocht, al blijft de drang nr de spanning die hiermee gepaard gaat wel aanwezig.
Hopelijk zijn jullie er iets mee :)
 
Laatst bewerkt:
En nu open ik ineens een topic die eigenlijk vrij weinig met DVP te maken heeft. Maar ik weet, mede door het lezen van de posts van andere gebruikers, dat ik niet de enige ben met dit probleem.
Ik ben gelukkig getrouwd en wil mijn vrouw en kinderen voor een geld missen. Er is maar één dingetje in ons huwelijk wat mij heel erg zwaar ligt. Mijn vrouw heeft nooit zin in seks. nooit. Sinds de geboorte van ons jongste kind kan ik het aantal keer dat wij seks hebben -per jaar- op één hand tellen. Het vergt van mijn kant zo veel 'moeite' om haar zo ver te krijgen dat het gewoon niet leuk meer is. En als er dan een mogelijkheid zou kunnen bestaan tot een fijne avond samen, dan wordt de moeite wel teniet gedaan door een miniscule tegenslag. Een kind wat water gaat drinken in de badkamer, de buren die geluid maken, de verkeerde film opgezet of wat ook. Leuk zo'n rant natuurlijk, maar wat is nou het punt waarom ik dit topic open? Heren in gelijke situaties, wat doen jullie om je vrouw zo ver te krijgen? Natuurlijk heb ik zelf ook wel pogingen ondernomen hoor.
Complete huishouden doen zodat er 's avonds letterlijk niets meer te doen was.. Eindigde in Holland's got talent kijken
Erotiserende film (50 shades) opzetten? Ze viel in slaap
Massage geven? Wil ze niet meer (Hernia), werkte vroeger nog wel eens.
Praten? Ja, ze geeft alles toe, maar komt niet zelf met een idee voor oplossing
Ruzie? in Jochem Meyer stijl: ik slaap weer op de bank vannacht! niks goedmaakseks
(erotisch) Cadeau? Die van kerst 2019 liggen nog ongeopend in de kast. Geen interesse.
Hele dag liever woordjes, kusjes, strelingen? Ik voel me net een aanrander, ze wijkt / ketst alles af. Maar ze zegt niet 'vies' van me te zijn ofzo
Help!?
Ik heb exact de zelfde situatie meegemaakt!
Als jou vrouw op jonge leeftijd " het niet heeft" komt het waarschijnlijk ook niet meer .
Sneu voor jou maar JIJ moet voor jezelf kiezen !!
Hoe er zijn duizenden manieren.

In mijn geval vond ik een vrouw met die in dezelfde situatie verkeerde …6 jaar vriendschap gehad met haar 6 jaar volop genoten.
Daarna nog een vriendschap plus gehad met een dame haar man was ernstig ziek, ook 6 jaar lang.
Daarna bezocht ik sekswerker…dure hobby wel goed zoeken en dan kan je heerlijke ervaringen opdoen.
Je zit wel in een fake wereld De dames verdienen heel veel geld.
Nu ga ik naar GB tussen de 70 en 100 euro
De laatste tijd privé GB gevonden 20 euro of soms gratis.
Ik ben er gelukkig van geworden.
Niet trots op maar de situatie nopte mij naar een oplossing te zoeken ivm het grote libido verschil.
Achteraf ben ik wel blij met mijn stap om een oplossing te zoeken en mijn gezin er niet de dupe van te laten worden.
Het is wel zo zelfs met mijn libido…elke x het zelfde gaatje of gaatjes gaat ook vervelen !!
Duf en saai is dit leven niet waard.

Ik zou zeggen zoek een passende oplossing die bij jou situatie past .
Maar jou vrouw mag jou nooit in de weg staan , als zij niet kan bieden hetgeen jij nodig hebt.

Seks is gezond go for it 💪
 
Ik hoorde van de week dat sommige stellen maar 1x per 14 dagen seks hebben en soms zelfs maar eens per maand. Onbegrijpelijk. Of juist begrijpelijk dat er behoefte is aan prostituees.

Misschien is het leeftijd, hoewel ik 52 ben en m'n vrouw 47 en we 5x per week neuken. Ik ben dol op seks en m'n vrouw misschien nog wel meer. We kunnen ons niet voorstellen dat we ooit op een punt komen geen seks meer te hebben. We hebben een quasi spannend seks leven met af en toe partnerruil en vakanties in Thailand waarbij we ook trio doen, maar de hoofdmoot is gewoon thuis, in bed of onder de douche of standje 69 op de bank. Als je op een punt komt dat je vrouw of man geen seks meer wil, heb je dan nog wel een relatie?? Ik denk het niet
 
Een relatie bestaat, naar mijn bescheiden mening, uit meer dan sex (penetratie).
Marco zei dat ook helemaal niet, hij zei:

Sex is in ieder geval wel een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie...

En ei bestaat, naar mijn onbescheiden overtuiging, uit meer dan eigeel.

Heb je een ei zonder eigeel, dan zou je kunnen stellen dat het wel een ei is, maar mogelijk een paasei.
 
Natuurlijk is een relatie meer dan seks. Maar seks hoort er wel bij. Als het door medische oorzaak niet gaat, dan kun je toch bij elkaar blijven. Maar waar ik op dol zijn stellen die fysiek wel kunnen, maar elkaar meer als broer en zus zijn gaan zien dan als man en vrouw. Als je dan de partner toestaat om buiten de deur te neuken om aan z'n behoefte te voldoen, dan is dat prima. Maar veel vrouwen willen niet dat hun vent dat doet. Ik ken mannen die behoorlijk gefrustreerd zijn en constant dubbelzinnige opmerkingen maken en collega's aanraken op een manier die misschien wel grensoverschrijdend is. Als zo'n man nu eens per week even z'n geilheid mocht bevredigen , dan werd het al anders.

Kijk, of je nu 5x week neukt of 2x, zolang je maar aan je trekken komt. 1x per 14 dagen is niet ideaal en niet goed voor je relatie. Je relatie is niet alleen seks, maar het is er wel onderdeel van.
 
Terug
Bovenaan Onderaan