Recensie Pim, Ornjira, Den Haag 3,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Flip

Wandelaar
84
12/07/22
211
25
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/erotische-massage/den-haag/556766-pim
Totale kosten (in euro)
70
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vandaag bezoek gebracht aan Pim, gevonden op de site van Ornjira. Ik zag haar vanuit de auto op straat al lopen, mooie dame. Bij het ophalen begon ze direct met de vraag hoe ik haar gevonden had. Ze blijkt geheel zelfstandig te zijn en huurt een kamer bij Ornjira. Ze is te vinden op Kinky. De verdiensten zijn voor haar dan beter dan wanneer ze wordt geboekt via Ornjira. Bijzonder systeem. Mij werden diverse extra's aangeboden maar aan zoenen deed ze niet. Dan hoef ik ook geen andere extra's. Ze vond het allemaal prima. Pim is een behoorlijk assertieve dame die zich niet zomaar laat nemen. Ingegeven door vervelende klanten die voor €70 alles van haar verlangen. Als je vervelend tegen haar doet, doet ze vervelend terug. Ik heb maar gekozen voor aardig doen en dat werkte prima. Ze heeft een heel mooi figuur en een strakke platte buik. Borsten zijn niet helemaal passend bij haar figuur. Had een maatje minder gemogen. Tussen het masseren door glijdt je voortdurend over je heen. De massage was met veel wisselingen erg interessant en vooral lekker. Haar geoefende hand geeft Flipje voortdurend de aandacht.
De massage die ze geeft is een van de betere dit keer. De eindafwerking was op niveau alles uit de kast. Zowel bij mij als bij haar. Met een leeg maar toch voldaan gevoel ging ik huiswaarts.

Volgende keer misschien toch maar het all inclusive pakket nemen? Dat idee is wel aantrekkelijk, al vind ik het wild in het rond spuiten ook wel wat hebben.
 
Ik heb Pim ook meerdere malen bezocht in het verleden. Strenge dame zo aan het begin, maar komt na een paar keer wel los. Altijd redelijk tot goede dates mee gehad.
 
Ik heb Pim twee keer bezocht. De eerste keer was een geweldige ervaring. Ik vond haar een droomvrouw, werd supergeil van haar en had een orgasme waar geen eind aan leek te komen. Ik dacht een vaste klant te worden. De tweede keer deed ze een beetje afstandelijk en streng zodat ik hem niet stijf kon houden en het na een tijdje voor gezien hield. Ben na die tijd niet meer bij haar geweest. Misschien binnenkort toch weer een keer proberen want ze ziet er toch erg lekker uit.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/6978842-pim#overview
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Charmante dame met een knap koppie.

Service en inzet op de autopiloot.
Incl. douchen vooraf en achteraf en parkeren krap een uur weg geweest, dus netto misschien 30 minuten bezig geweest.

Massage prima in orde.
pijpen en neuken matig.
 
Terug
Bovenaan Onderaan