WHEM Champegne x, Brugge

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ondanks haar leeftijd wel een strak en jong uitziend lichaam. Maakt graag praatjes en durft te plagen, zowel verbaal als fysisch.

Voor een erotische masseuse kan ze heel stevige massages geven. Ze voelde dat mijn schouders en rug vastzaten en gaf mij eerst een heel goede normale massage alvorens aan het erotisch gedeelte te starten. Ook bij het erotisch gedeelte spendeerde ze uitvoerig aandacht aan alle lichaamsdelen.

Bij deze eerste bezoek boekte ik 1u maar door de extra normale massage (vanuit haar eigen initiatief) in totaal 1u30 bij de dame gespendeerd zonder bij te moeten betalen.

Bij een tweede bezoek herkende ze mij en kreeg ik een aangename verrassing van zodra ik mij mocht omdraaien. Tijdens het masseren van mijn jongeheer begon ze mij ineens met haar mond en tong te plagen en mij innig te pijpen, ook nu zonder hiernaar te vragen of te betalen.

Zelf nooit extra's gevraagd maar volgend op bovenstaande volgens mij wel mogelijk.

Herhalingsgevaar? Zeker en vast!
 
Op basis van ervaring van BDP eens langsgeweest. Wel echt een teleurstelling. Plaats waar ze ontvangt is verre van hygiënisch. Verschijning is inderdaad OK maar voor de rest heel weinig finesse. Haar plagen en poging tot humor is een beetje dunnetjes en is eigenlijk een poging om de maar heel gewone ervaring beter te maken. Ze houdt haar slip aan en is zeker geen string maar eerder een 'bomma' model. Aanraken is vrijwel niet mogelijk of toegestaan. Er zijn heel wat dames waar je enkel massage krijgt en voor de rest geen aanrakingen, pijpen of intiem, maar waar je voldaan buiten komt. Dit is hier niet het geval. Zeker geen herhalingsgevaar.
 
ik heb haar al enkele keren ontmoet, ze verhuisd nogal snel... leuke maar zeer gekke dame, maar best goede sex voor het geld.... als je haar wat respect geeft en wat aandacht, kan er veel ... bare sex en niet kijken op de klok....
 
Ik heb een goede massage gehad van haar, sex is zeker mogelijk, ze zei constant iets van I want to rape you. Ik denk dat ze 100 extra vroeg daarvoor, wat wel wat aan de dure kant is, maar ikzelf zou nooit bare sex doen, ook geen idee als dat in de 100 euro extra zat, heb er niet verder op ingegaan, de massage was voldoende. Klopt wel dat het een gekke dame is, maar ze is wel leuk in de omgang. Toon wat respect en je krijgt veel terug, heb voor een uurtje betaald (100) en was ruim 1u30 binnen. Ontvangt aan het Zand in Brugge.
 
Ben er onlangs ook eens bij geweest in Brugge.
Om haar te bereiken dien je te bellen. Ze stuurt adres dan. door per sms en verdere communicatie loopt verder via sms (geen whatsapp).
Aangekomen en de trap opgelopen. Ze deed de deur open in een dikke badjas. Met haar leesbrilletje op leek ze wel 50 jaar.... Ik had te veel zin in een goede massage dat ik gebleven ben.
En dat heb ik mij niet beklaagd : ze masseert zeer goed. Ze gebruikt daar ook haar hele lichaam voor !
Het erotische gedeelte was ook meer dan behoorlijk. Wel enkel met de hand... Rimmen (gevend) doet ze heel zacht en lang.
Zou nog wel teruggaan.
Ze gaf niet aan meer geld te willen zien voor allerlei extra diensten : ze stelde mij niets voor en ik heb ook niets extra gevraagd.
Goed adresje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan