Recensie Kamila TS, Enschede 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

straightshooter

Wandelaar
51
08/04/22
68
9
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Penislengte
20+
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/shemales/prive-ontvangst/rotterdam/3991477-kamila-ts
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Had haar al een tijdje op het oog, maar meestal zit ze in Rotterdam, waar ik niet vaak kom en een beetje te ver weg is om zo maar naar toe te gaan. Deze week zit ze in Enschede en dat is een stuk dichterbij dus heb ik m'n kans gepakt. Ze ontvangt in een net appartement, dat makkelijk te vinden is met genoeg (gratis) parkeerplekken in de buurt. Locatie is discreet en kamer is netjes en sfeervol verlicht met enkel wat kaarzen.

Ze omschreef zichzelf naar mij als "Top". Foto's komen overeen met de werkelijkheid. Ze heeft een lange, vrij dikke lul. Geen idee hoe lang ie precies is, maar denk wel dat ie de 20cm haalt. De 23cm uit de advertentie betwijfel ik. Ze had wel moeite om 'em echt goed hard te krijgen. Pas tegen het eind van de sessie was ie echt stijf en dan is het ook echt wel genieten om door haar geneukt te worden. Hij is wel zo lang dat sommige standjes (zoals doggy, haar favoriete standje) voor mij te moeilijk waren (doet pijn als ie te diep gaat). Missionaris was in het begin ook lastig, maar naargelang de sessie vorderde kon ik 'em telkens dieper hebben, begon ze harder te stoten en werd haar lul stijver.

Nadeel was dat ze een paar keer probeerde om 'em zonder condoom naar binnen te duwen. Ze kan dit ook tactisch timen door het te proberen nadat je een snufje poppers hebt genomen (je dus geiler bent en misschien minder snel nee zegt). Ze leek minder stijf met een condoom om. En ze houdt van een lijntje... onderbrak de seks om een lijntje coke of speed oid te nemen. Neukte daarna weer verder.

Ben benieuwd hoe een tweede sessie zal vergaan.... denk dat ik d'r nog wel een keer bezoek als ze weer in de buurt is.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan