Recensie Tavador, Rotterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
23
01/08/23
36
Ik heb een recente ervaring met haar. Afspraak was makkelijk gemaakt, erg vriendelijk aan de telefoon en bijna alles mogelijk. Ik ben niet van de SM maar een kinky randje is wel spannend en de combinatie met sex is daarbij nog spannender. Ze biedt beiden dus dat maakte het voor mij erg interessant.
Dus afspraak gemaakt en naar Rotterdam Lombardijen getogen. Best een stuk moeten rijden, beregeil maar door het gesprek zeer hooggespannen verwachtingen.
En daar kwam ik redelijk bedrogen uit. De dame is sowieso uiterst vriendelijk en de boel is schoon en fris.
Alleen, ze is onwijs warrig, is met sex bezig en loopt ineens weg, moet continu "even dit of even dat" doen, zit op haar telefoon te kloten, blijft totaal niet in het spel, moet weer even een telefoontje aannemen, dan moet ze ineens weer andere muziek opzetten. Het schiet echt alle kanten op en enorm hinderlijk.
En dat is dan alleen het spel, qua uiterlijk vond ik haar enorm tegenvallen. De foto's zijn erg goed genomen of verjaard.
Ik wil niet al te expliciet zijn omdat het dan onaardig wordt maar "vergane glorie" is nog redelijk bescheiden om haar uiterlijk te omschrijven.
Dat gecombineerd met haar gedrag zorgde ervoor dat ik uiteindelijk maar zelf wat heb gespeeld want van de sex met haar moest ik het niet hebben. Ik mocht het wel over haar spuiten en daarna ben ik maar gegaan.
Het mag geen verrassing zijn: herhalingsgevaar is ver onder nul, en voor de afgetikte € 175,-- voor een uur zijn er veel beter opties te vinden.

 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ben er ook geweest en bij mij viel dat afwezige gedrag (gelukkig) wel mee. Na binnenkomst moest ik nog wel even een paar minuutjes op haar wachten maar daarna wel haar volledige aandacht gehad. Verder beetje standaard allemaal, niets om nog een keer voor terug te gaan wat mij bertreft. Voor mij voordeel: in de buurt en op ruime tijden beschikbaar.
 
Hebben jullie gewone dates met haar gedaan? of meer kinky dates?
Of hebben jullie met haar een wapdate gedaan?
Qua uiterlijk een beetje tegen vallen? is ze ouder dan ze opgeeft?
Of is alles uitgezakt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan