Cumkiss

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

DonMuang

Vaste klant
119
20/09/21
66
2
De NIET tongzoenende DVP zullen dit sowieso NIET doen, maar er zullen er ongetwijfeld zijn die wel van een geile cumkiss / snowballing houden.
Is er iemand die dit al heeft meegemaakt ? Een lekker sneeuwbal gevecht zo midden in de winte rnu ben ik wel voor in :)
 
Een cumkiss (ieder zijn afwijking ;-) met een leuke dame vind ik erg geil , sommige dvp doen het wel , maar wie weet er een leuk koppel waar dit ook met de dame mogelijk is? Liefst in het zuiden.
Ik ben niet bi (misschien oraal), het gaat mij echt om te tongen met een volgespoten mondje.

Groetjes F.
 
Onze Angelique op Skw (schipper kwartier) doet het. Ik ben er geen fan van maar een deed ze het bij mij en ik vroeg haar wat doe je nou? Toen gaf ze aan dat ze het weleens doet als je erom vraagt en dacht dat ik het wilde.
 
Kon niet zo gauw een topic vinden, misschien hebben jullie tips…

Ik zoek een -bij voorkeur Nederlands sprekende- dame met een beetje stijl/inhoud en die tijdens de date het spel verstaat om gaandeweg all the way standje geil te gaan met speeksel en cumkiss/cumlicking en gaat voor de meer opwindende standjes. (Zoals (Variaties op) 69, staand beffen en n*ken…)

Hoe pak je zoiets aan als je dat wilt weten, zeker in het geval dat een mogelijke dame in een privéhuis werkt en appcontact vooraf niet mogelijk is.
 
Wie kent er in Antwerpen een dame die heerlijk kan pijpen, haar tijd neemt en gewillig door pijpt tot ik mijn warme zaad op haar tong deponeer om vervolgens met haar te tongzoenen en mijn eigen zaad in haar mondje te proeven.
 
Ik ben er zeker van dat je daarvoor prima terecht kan bij ervaren Nederlandse milf Manuela in Brasschaat.
Als kers op de taart heb je ook nog eens je handen vol aan die zalige billen :love: ,
maar da's natuurlijk een kwestie van smaak.

 
Ik ben op zoek naar vrouwen die een spermakus toestaan na een 69. Eerst in de mond klaarkomen en dan mijn eigen sperma via een kus ontvangen terwijl ook zij haar eigen kutje kan proeven en de smaken zich dus vermengen.
Regio Oost en West vlaanderen, vlaams Brabant en Brussel
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan