Recensie Alexia, Pieter Vanderdoncktdoorgang Sin City Gent 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

LangeJan78

Wandelaar
55
29/08/22
8
4
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Mooie meid, de lekkerste billen wat ik ooit in men handen gehad heb. Vriendelijk. Ze vroeg eerst of ik Italiaans sprak, niet dus… dan maar in gebrekkig Engels.

Kleinere siliconen borsten, schat een B cup. Mooie grote tattoo van leeuw op haar bovenbeen en nog kleinere tattoos op andere plaatsen.

100 € betaald voor half uur. Maar was al sneller buiten, ben niet verder geraakt dan pijpbeurt. Deze was zo lekker met haar billen in men gezegd dat ik haar niet gestopt heb.

Achteraf wel spijt dat ik doggy niet geprobeerd heb… och ja voor volgende keer als ik nog eens in Gent ben. Kan zijn dat ze eerder Sofia als naam gebruikte als ik andere review lees.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Origine
Zuid-Europees
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Vorige week vrijdagavond op verkenning geweest in Gent. Alexia was op dat moment de enige knappe die beschikbaar was.
Binnen gegaan en 100 € betaald voor pijpen zonder en neuken.
Kleren uit, op bed en haar laten starten met pijpen. Dit doet ze behoorlijk goed. Ik probeerde haar borsten te kneden maar dat had ze niet zo graag.
"To sensitive" zei ze en ging verder met pijpen. Dit doet ze met veel spuug. Wel lekker geil om te zien hoe ze mijn staaf naar binnen slurpte. Intussen geprobeerd haar kutje te vingeren maar ook dat had ze liever niet. Ik mocht wel over haar kutje wrijven maar als ik probeerde een vinger erin te duwen haalde ze mijn hand weg. Ik voelde wel dat haar kutje behoorlijk vochtig was en haar gezegd dat ik haar wou neuken.
condoom erover en met vlotte beweging verdween mijn harde pik in haar kutje.
Ik mocht wel stevig neuken zei ze, dus ik pompte er krachtigop los. Geil om te zien hoe haar borsten op en neer gingen bij elke stoot. Ik kon dit best nog wel een tijdje volhouden maar ze begon plots op haar uurwerk te kijken en zei dat ik nog 1 minutje had. Dus neukte in haar nog harder in de hoop te kunnen klaarkomen. Maar door dat klokken gekijk lukte het me niet om haar te belonen met een verse lading.
Ik was haar nog stevig aan het neuken toen ze voor de zoveelste keer op haar uurwerk keek en zei dat de tijd om was.
zzoals vele kom ik niet zomaar klaar op commando.
Mijn goesting was ook aan het overgaan. Met de doekjes mijn materiaal proper gemaakt en netjes opgeborgen.

Kort samengevat : ze ziet er lekker uit maar dat gedoe met het uurwerk.
Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
 
Geen idee of het dezelfde Alexia is, maar gisterenavond door de buurt slenterend was zij de enige die iets in mijn broek loskreeg.
Ze zei Hongaars te zijn en hier al een tijdje te zitten. 's Nachts aan de slag. (nu staat ze nr. 9 rechts in glazen straatje )

Een lijf om van te smullen. Lang zwart haar. Dikke lippen. Echt wel grote gevel. Dat is volgens mij toch geen B-cup meer. Echt ferme D-siliconen. (dat het hier dezelfde Alexia is, vermoed ik omdat tepels aanraken ook niet mocht want 'sensitive' ). Ze hield er wel van hoe ik de hele tijd haar borsten aandacht gaf en mijn vele complimentjes erover.
Heel mooie figuur. Een bimbo instagram model feitelijk qua look.

Dan maar besloten om bij haar binnen te gaan en een 100 euro te geven om magere 50 euro diensten te vermijden.
Op zich qua service geen bedriegerij of snel afwerken, was allemaal ok... maar wat een afstandelijkheid... Toch wel een serieuze koele houding die het wat moeilijk maakte voor mij om erin te komen. Ze was niet onvriendelijk, maar een koele kikker in het begin en gedurende.
Ik ga misschien nog eens om te zien hoe het de volgende keer is. Misschien als je vaker gaat dat ze wat meer openbloeit. Nadien heb ik geprobeerd een beetje te keuvelen en dat ging wel iets vlotter, maar het was toen ook al gedaan... Ik val op bimbo types en zij is 's nachts echt wel qua lijf eentje die alles aanvinkt, maar hoop dat ze toch wat vuriger doet de volgende keer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan