Blog van Joke

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
ik was toevallig vorige week maandagmiddag even in Den Haag, maar ik had wel het idee dat de gemiddelde leeftijd van de dames iets van 40 plus was, met uitschieters naar beneden en naar boven, er staan er ook een paar, die niet zouden misstaan in een bejaardenhuis. En dat is geen grap.
Ik heb ooit een orgie meegemaakt in een seniorenflat (ik mocht beslist geen bejaardentehuis zeggen van hem ofschoon menig bewoner van die flat toch al wel flink bejaard was) waar een kennis die zelf inderdaad nog niet zo heel oud was zijn verrassend grote woning aldaar had ingericht voor sexfeestjes, inclusief slings. Een van de deelnemers had de grootste pik die ik ooit in levende lijve ben tegengekomen. Zijn eikel alleen al was meer dan een mond vol dus moest me beperken tot likwerk (kennelijk naar tevredenheid want hij schijnt bij ieder feest dat volgde te hebben gevraagd of ik ook weer van de partij zou zijn, al zal het gebrek aan animo van anderen om met hem te spelen wegens te fors geschapen mede een rol hebben gespeeld).

Was overigens niet het enige onverwachte sexoptrekje in dat ogenschijnlijke bejaardentehuis, Kim Holland had er ook een studio zitten.
 
Laatst bewerkt:
Alkmaar...

Ik kom er nog steeds niet aan toe om eens te gaan buurten en praten in de redlight zone.

Maar wil mij eerst eens oriënteren via de wandelaars die daar komen.

1. Hoe zijn de bedden? Zijn er ook kussens?
2. Hoe ziet de kamer eruit? Staan er ook stoelen etc?
3. Is er standaard shit muziek of moet je dat zelf fiksen?
4. Is er een douche aanwezig? Vermoedelijk wel wastafels?
5. Hoe zijn de prijzen daar? Wat betaal je bijv voor 30 min voor pmc en nmc. En wat betaal je extra voor pzc? Wat betaal je überhaupt allemaal extra en hoeveel is dat?? Kijken we niet naar afdingen, want daar moet ik niets v hebben 😏

Hopelijk weet iemand iets... alvast bedankt xxx
Hoi de pastorale vader van Alkmaar,

Zoals scooby ookal aangaf, 1 pers bedden en kussens met lakens etc, kan altijd schonen halen bij kantoor, er staat een draaistoel/kantoorstoel om maar te benoemen, Muziek mag je zelf meenemen (niet te hard uit de box ivm overlast buren) douches zijn gedeeld op de meeste kamers (worden wel goed onderhouden/schoongemaakt) elke kamer is voorzien van een wasbak, instap tarief is 50 instap tarief 15min, 2 posities. maar zolang jij de kamer huur (135,-) betaalt doen ze niet moeilijk wat je aanbied, zolang je geen 2 mannen op de kamer hebt😉 er staan overal stickers met "50" op de deuren dus afdingen naar minder dan 50 kan niet,

dan ongevraagd informatie

De beste werkdagen is meestal woe-zo, weekend lopen er veel beschonken en vervelend mensen rond, gelukkig is er beveiliging aanwezig en rijd er particuliere beveiliging en politie rond

Er loopt ook een boodschappen mannentje rond "turkys" die haalt je boodschapjes/sigaretten etc als je druk bent bij de spar, maar ik raad je aan om bij de Jumbo of AH alvast de spullen te halen (goedkoper)
 
De beste werkdagen is meestal woe-zo, weekend lopen er veel beschonken en vervelend mensen rond, gelukkig is er beveiliging aanwezig en rijd er particuliere beveiliging en politie rond

Er loopt ook een boodschappen mannentje rond "turkys" die haalt je boodschapjes/sigaretten etc als je druk bent bij de spar, maar ik raad je aan om bij de Jumbo of AH alvast de spullen te halen (goedkoper)

Ik heb geen interesse in het weekend, dus dat scheelt al. Vervelende mensen lopen maar fijn door 😄

En ik neem altijd mijn eigen boodschapjes mee. De enige die wat verdiend aan mij is de verhuurder.

Denk zomaar dat men daar niet zoveel problemen heeft met mijn prijzen 🙂, dat heeft men nu al niet.

Het zal vast als een lopend vuurtje gaan dat pzc bij mij inbegrepen zit ( en hoe 😋 ).

Nou ja... eerst maar eens kijken of ik er eens heen kan voor een gesprekje.
 
Ik heb geen interesse in het weekend, dus dat scheelt al. Vervelende mensen lopen maar fijn door 😄

En ik neem altijd mijn eigen boodschapjes mee. De enige die wat verdiend aan mij is de verhuurder.

Denk zomaar dat men daar niet zoveel problemen heeft met mijn prijzen 🙂, dat heeft men nu al niet.

Het zal vast als een lopend vuurtje gaan dat pzc bij mij inbegrepen zit ( en hoe 😋 ).

Nou ja... eerst maar eens kijken of ik er eens heen kan voor een gesprekje.
Dan komt het vast goed 😃
 
Niet van wakker liggen. Volgens mij zijn dat de zelfde mannen die 6000€ betalen voor een ultra lichte koers fiets. Om rapper te gaan dan Van der Poel. Maar vergeten dat ze dat bier vatje mee sleuren.
Tijdens een fietsevenement in de bergen van Zwitserland en Italië was er iemand die voldeed aan die beschrijving, maar bepaaldelijk niet de laatste was die na een dag koersen op het eindpunt arriveerde.
 
Ik heb geen interesse in het weekend, dus dat scheelt al. Vervelende mensen lopen maar fijn door 😄

Je moet dan wel bij meerdere verhuurders informeren, er zijn er 3 of 4. Kamerverhuurders zijn niet zo servicegericht als velen denken. Het is gewoon een keiharde business, maar daar zal jij beter mee bekend zijn dan ik.

Mijn destijds vaste "Alkmaar" dame is al een poosje vertrokken, dus wat ik opschrijf gaat over ca 2 a 3 jaar terug, maar de ervaring is dat de regels zelden worden aangepast.

De regels voor een eigen kamer verschillen per verhuurder.

Er is er 1 die voor een vaste kamer maar 1 vrije dag per 2 weken toestaat. Dus dat betekent 13x kamerhuur afrekenen per 2 weken, ongeacht het aantal dagen dat je aanwezig bent.

Er is ook 1 verhuurder die wat soepeler is in het aantal vrije dagen per week. Ziek zijn is ook een puntje wat niet door elke verhuurder op dezelfde wijze wordt afgehandeld. Meestal betekent het gewoon kamerhuur betalen.

Voor of tot corona was de huur 125 euro per dag, inmiddels meen ik dat het meer is maar weet het exacte bedrag niet. Papier en andere benodigdheden tbv het werk moet je zelf regelen.

Er is geen dag / avond shift dus de kamer is tijdens de openingstijden van jou.

Een kussen is volgens mij niet overal standaard aanwezig.
Stoelen: Volgens mij meestal 1 hoge "raamstoel".
De meeste kamers hebben een gemeenschappelijke douche en toilet "achter" de kamers en soms ook een soort "keukentje". De grote verschilt maar bij sommige kamers is dit echt keurig netjes voor elkaar. Waar dat zo is heb je een tweede deur om de kamer bij problemen te kunnen verlaten.
Waar ik over twijfel is of er alarmknoppen zijn, als ze er zijn vallen ze niet echt op.

Als je geen vaste kamer hebt / neemt, kun je elke dag in een andere kamer terechtkomen, wat minder fijn is voor je klanten. Als het "goede tijden" zijn met veel actieve dames en de verhuurder al kamers zijn "vast" verhuurd heeft, dan kun je ook buiten de boot vallen.
 
Laatst bewerkt:
Het is zeker niet zo dat er in Alkmaar allemaal jonge, slanke dames zitten. De grote meerderheid van de dames is niet slank, een deel zelfs meer dan volslank.

De gemiddelde leeftijd is denk ik zo richting de 36-38 jaar. Het begint zo'n beetje bij 25 jaar (heel soms zijn er dames onder de 25), en boven de 55 zit er bijna niets. De meeste dames zijn Roemeens, daarna Bulgaars. Ook een handvol Latina's waarvan de meeste toch wel rond of begin 50. En een set dames die liegt over hun nationaliteit. Dat zijn vaak gewoon Roemeense dames, maar die zeggen dan uit Griekenland of Oostenrijk te komen, om zo meer geld binnen te halen, door zich "exclusiever" neer te zetten.

Er is zeker vraag naar NL dames op de Achterdam, zeker met goede services. Ik stap bij allerlei soorten dames binnen, van jong tot oud, en van alle nationaliteiten wel. Er zijn ook dames die al rond of over de 50 zijn, en toch goed verdienen. Dat zit hem vaker in de extra's, en het totale plaatje wat ze kunnen neerzetten. Niet knijpen op de tijd (zoals jonge dames soms wel doen), vragen om extra geld, beloftes niet nakomen. Daar heb je bij jonge dames veel meer kans op, dan bij dames die 40 of 50 plus zijn.

De prijzen zijn door de verhuurders vastgesteld. In principe is dat het uitgangspunt, maar dit is niet zaligmakend. Officieel zou je 200 per uur moeten rekenen, maar bijna alle dames die 35-40 of ouder zijn geven de mogelijkheid voor 150 euro per uur binnen te komen. Als je dit soort bedragen betaalt op de Achterdam zitten de extra's er bijna altijd bij in is mijn ervaring. Dat geldt anders als je het instaptarief betaalt, dan vragen de dames doorgaans meer voor bijvoorbeeld beffen of pzc. Voor gebruik van speeltjes wordt niet extra gerekend, wat ik weet.

Over het algemeen zijn er weinig NL dames (maximaal maar enkele op sommige momenten). We zien je uiteraard graag naar Alkmaar komen @JokePrive , om het eens te proberen :)
 
Gangbang?

Ik heb er nog eens goed over zitten nadenken en ben nu echt tot de conclusie gekomen om geen gangbangs meer te organiseren of er aan mee te doen via iemand anders.

Toen corona op het punt v uitbarsten stond heb ik mijn laatste gangbang gedaan.

Iedereen, tenminste de weinigen die heel soms nog wel eens contact leggen, vindt het jammer. Het zij zo!

Ik ben namelijk v mening dat als iemand geen moeite voor mij wilt doen, ik dat andersom ook niet meer doe. Wil iemand mij (nog) eens meemaken, dan weet men de weg. Ik wil financieel best wel wat water bij de wijn doen bij een grote afstand tussen meneer en mij, maar 1 op 1 is nou een keer en altijd duurder dan een GB. Als men dat niet wilt, dan is het helaas pindakaas 🤷‍♀️
Dat betekend dus: tot nooit meer ziens 👋
 
Soms... heel soms... 🙄

Dan zou je iemand wel door een muur willen trappen.

Ik laat via app duidelijk blijken dat ik niet zo leuk nieuws vh ziekenhuis heb gehad, dat ik daarom vandaag geen afspraken heb ingepland, dat ik ontvang TOT 17u, dat Cor inmiddels thuis is en ook een priveleven heb... en krijg ik tot 2x toe het 'verzoek' of ik toch even 5 minuten aan zijn leuter wil hangen achter de voordeur.. vanavond nog.

Ik heb serieus zin om nu ergens mee te gaan gooien!

Schijnbaar snapt iemand je enkel als je hem op de blok smijt? Nou.. hierbij dan.

Ben ik boos? Och... zacht uitgedrukt. Moet je heel wat voor doen en dat is dit jochie v 21 jaar gelukt.

H e l e m a a l klaar met dit soort personen. Opzouten!! Niet vandaag, dan heb ik geen geduld om lief en aardig te zijn.

Zijn kans is iig pleitte.
 
Tuurlijk is dat positief! Ik kijk er alleen niet naar uit, omdat het onderzoek in mijn lichaam is.

Je ligt al erg opgelaten in zo'n stoel met je benen wijd en dan gaat er van alles je doos in en lig je ook aan een infuus. Ik wil altijd zien wat men doet, zeker als het pijn doet, en dat gaat nu niet. Heb daar niet zoveel trek in 🥺
 
Heel veel sterkte @JokePrive .

En zulke losers die blijven pushen, goed dat je zo'n figuur gelijk blokt, ik snap echt niet dat zulke lui niet begrijpen wat een nee betekend.
Jouw gezondheid gaat voor alles!!!

Nogmaals heel veel sterte de komende tijd!!!
Je hebt ook werkgevers of een chef die er zo in kunnen staan.
Al ben je half kreupel, toch vragen of je niet "even" kunt komen werken.
 
Girls review irritatie factortje:

-Prima als men in mijn DM komt voor wat vragen of een normaal gesprek..

-Nog beter als men in mijn DM komt voor afspreken..

-Maar kom niet meer in mijn Dm met vragen over waar bepaalde andere dames zijn gebleven of met vragen over belastingen, vergunningen of huisvesting voor andere dames.

Voor de goede orde.. ik ben zelf nog steeds sekswerker, heb alles altijd zelf moeten uitzoeken ( en nóg ) en wat mij betreft doet iedereen dat voortaan ook maar fijn zelf.
Begrijpt men niet dat ik helemaal niet zit te wachten op vragen over andere dames? Dat is toch voor mij 0 interessant? Als ik daar alleen maar goed genoeg voor ben, val er dan iemand anders mee lastig.. maar sla mij voortaan over!

Dank u wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan