Recensie Izabella, Den Haag, Geleenstraat 45 k3 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Joe Carioca

Wandelaar
Forumpionier
53
10/07/21
124
14
Vanmiddag is het heel stil in de Geleen. Dan maar eens de Hunzestraat in, waar ik in het rijtje kamers op 4 nog nooit binnen ben geweest. Op k4 zie ik één dame die me wel aanspreekt. Bij het raam stelt ze zich voor als Isabella. Tegen mij zegt ze gelijk dat ze Roemeens is. Ik val voor haar mooie donkere uiterlijk en prachtige ogen. Maar het wordt mijn slechtste ervaring ooit, zeker in Den Haag.

Ik zal het kort houden. Ze begint tegelijk met een upsell (voor pzc), waar ik niet op in ga. Daarna gaan haar kleren niet uit, alleen schuift ze haar topje omhoog (wel mooie borsten heeft ze). We beginnen staand (dat was niet haar bedoeling, ze heeft het steeds over "relaxed"). Het condoom gaat snel om en ze begint woest te trekken. Ik vraag of het iets gevoeliger kan, wat ze even doet maar heeft er snel genoeg van. Ik moét gaan liggen.

Ook pijpen gaat me veel te ruw. Maar voor ik iets kan zeggen, ringelt haar telefoon. Die neemt ze op en begint met één hand een berichtje te typen, terwijl ze met haar andere weer ruw begint te trekken. Ik vind het wel mooi geweest en vraag of ik het zelf kan afmaken. Papier haalt ze niet, ze denkt zeker: die 'ouwe lul' lukt het toch niet. En ze zegt dat m'n tijd om is (15 minuten binnen voor 80 euro) en kijkt steeds op haar horloge. Het lukt me wel, maar daarna zegt ze geen woord meer. Ik mag zelf de uitgang zoeken.

Pff... wat een ellende. Ik vul maar geen recensieformulier in. Dat zou haar gemiddelde maar omlaag halen. Misschien had ze haar dag niet (en ik ook niet). Klanten die ze wel blij kan maken, zijn er genoeg, denk ik. En ik heb ook vele dames die mij altijd blij maken. Dus ach...
 
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Vandaag langs geweest bij deze zeer knappe Roemeense dame. Toen ik haar naam vroeg, antwoordde ze 'Isabella'. Dus er ging geen alarmbel af bij el niño en voor een uurtje voor €200 inclusief pzc was de keus gemaakt.

Deze dame is absoluut aantrekkelijk, met lang donker haar en een sexy oogopslag. Een lekker lijf met heerlijke billen en (fake) borsten, maar wel mooi om te zien. Haar lippen leken een beetje opgespoten, maar okee, dat stoorde niet.

En toen begon hetzelfde liedje als wat hierboven al werd gezegd: what you want? Nou ja, pzc zei ik toch? Yes that is €50 extra. 69 is also extra. Lick the pussy is also extra.

Dus er kwam een hele menu kaart voorbij met extra's 🤨. For one hour extra I can give you the extra for free. Nou als een uurtje leuk is, wil ik wel bijboeken, maar met zo'n attitude leek het geen leuke date te worden. Toch maar €50 extra voor pzc erbij gedaan, ach, het is Pasen. Maar door al het gedoe met dat geld, begon de twijfel al toe te slaan. Ze beweerde zelfs dat ik €50 te weinig had gegeven. Pas bij het hertellen, nam ze haar woorden terug. Echt hinderlijk.

Pzc deed ze heel rustig heen en weer over mijn stijve pik. Mooi uitzicht met 3 spiegels langs het bed. Dat begon dus goed. Maar na amper 2 minuten zei ze: what position you want?

Laten we maar doggy doen. Condoom erom en achter die heerlijke kont plaatsgenomen. Okee, dat was wel lekker, fantastisch lijf en kont om vast te pakken. Wel een handje erbij om onder de ballen te kriebelen 😆. Okee prima. Maar echt wel lekker neuken. Alleen, ook nu weer veel te kort.

Change position? Ja ik dacht even lekker te gaan spoonen, maar ze zei: I don't have much space here. Het bed was ineens te smal. En dus wilde ze het niet. En toen dacht ik, deze date gaat niet meer goedkomen. Geen gezellig knuffelen, niks. Ze wilde een massage, heb nog een beetje haar heerlijke billen gekneed, maar toen dacht ik, laat ik maar weggaan. Dit is niet gezellig. Ze zei nog: you want licken? Ja tuurlijk, but that is extra money 😆. Toen ik aangekleed was, nog even achter haar gestaan bij de wastafel om die heerlijke billen te kneden. I like this position, in doggy style. Ik zei: me too. Shall we do that? You can pay extra money 😆. Alles was extra money extra money.

Een domper tijdens dit neuk paasweekend dat zo heerlijk begon maar uiteindelijk €250 voor hooguit 20 minuutjes binnen werd. Dit is een TMM voor el niño.
 
Laatst bewerkt:
Herkenbaar verhaal.

Ik ben een tijdje terug (herfst) bij Izabella geweest maar wat ik met haar aan het raam had besproken was ze binnen alweer vergeten. De financiële onderhandeling moest op de afwerkkamer opnieuw en voor alle extra's wilde ze meer geld zien. Ik zal het bedrag maar niet noemen. Toen ik vanwege het onderbuikgevoel mijn jas weer aantrok waren er opeens wel verschillende extra's 'for free' en probeerde ze het gesprek te gijzelen. Uiteindelijk mezelf naar buiten geholpen.

Als je hier naar binnen gaat krijg je te maken met een extreem knappe Roemeense dame die precies weet hoe ze het geld uit je zak moet praten.
 
Op dat rijtje van 45 zitten wat mij betreft redelijke toppers, als Beatrix, Laura, Emma en Alice. Dit soort tantetjes verpest het voor de anderen. Ik hoop dat ze snel verdwijnt voordat meer de dupe van haar praktijken worden.
 
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Totale kosten (in euro)
50
Helaas heb ik jullie berichten te laat gelezen. Ik was vanavond het haasje. Ik vind het een ongelooflijk lekker wijf, met dikke tieten en een grote reet.
Bij binnenkomst ook best gezellig gebabbeld. Op bed plaatsgenomen, 2 minuten aardig gepijpt, maar plots stopt ze ermee: which position? Nou zij on top. Ze hield haar bh aan, maar na mijn vraag hierover deed ze 'm wat naar beneden zodat ik wel in haar tieten kon knijpen. Voelde best lekker. Na 2 min: which position? Missio dan maar. Al snel vroeg ze of ik wilde komen. Even goed doorstoten dan maar zodat haar tieten lekker heen en weer deinden. Dan duurt het natuurlijk niet lang voor ik haar met cd volspuit, maar nog tijdens mijn heftige ejaculatie begon ze mij al van zich af te duwen. Heel bijzonder.
In het nagesprek was ze ineens ook niet meer zo spraakzaam: yes en no kwam eruit.
Voor mij is dit absoluut een TMM, terwijl ze vanwege haar looks hoge ogen leek te gooien. Jammer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan