Recensie Valentina, DS-Girls, Den Haag 2,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

AmanSR

Vaste klant
209
20/10/22
232
22
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
E+ (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.ds-girls.nl/dame/?girlName=Valentina
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Leuke en knappe meid!

Volslank richting iets voller dan volslank met hele grote borsten, cup F, wel siliconen, daar vind ik zelf gaan met iets minder leuk, maar nog steeds plezier!

Erg leuke meid in omgang, spontaan en laat je goed op je gemak voelen. Pijpen kan ze goed en ook diep! Helaas geen ballen. Haar bovenop laten beginnen en daarna van achteren op 4 manieren. Plat op dr buik kan ze klaar, staand tegen het bed afgemaakt, waarna ze aangaf dat ze bijna de 2e keer kwam :-(. Kan door de vorm van m'n lul gaf ze aan, ik ben absoluut geen geweldenaar hoor hahaha

Na afloop even rusten op bed met een sigaretje erbij, heel ontspannend!

Hele leuke meid, wie weet herhaling?
 
Pijpen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
E+ (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Vandaag bij Valentina geweest, in eerste instantie niet gedacht bij haar langs te gaan. Toch voor haar gekozen in verband met een afspraak over 40minuten, er waren geen andere dames beschikbaar.

Ik kreeg omdat er geen beschikbare kamers waren, een vip kamer toegewezen van de gastvrouw. Erg aardig van haar. Eenmaal op de kamer gewassen en op bed gelegen. Valentina vroeg of ik extra's wou, waarop in aangaf dat ik prima zit. Dit is het moment waarop de sfeer omsloeg. Ze begon me gretig met cd te pijpen waarop ik zei "kan het iets rustiger". Ze zei, "je hebt toch haast". Ja hallo, ik heb betaald voor een half uur, het mag toch wel een halfuur duren?. Ik had een afspraak later op de avond, vandaar. Valentina zei vervolgens, ik heb zowieso geen klik met je en maakte mij uit voor leugenaar. Ik bood zelfs mijn excuses aan voor het misverstand. Je snapt wel dat ik niet meer hard was van haar instelling richting mij. Ze pakte een fles glijmiddel en begon mij af te trekken. Helaas was ik zo teleurgesteld dat ik niet meer hard werd. "Dit gaat hem niet meer woorden, ik vertrek, kijk maar wat je doet" zei ze.

Dit was na slechts 5 minuten heren, waarop ik mij aankleedde en vertrok naar de gastvrouw. Ik beklaagde mij hierover, dat Valentina, uit het nietst onaardig deed en mij uitmaakte voor leugenaar. Naast mij, kwam een junk, met een fles alchohol en sap dreigend praten over dat ik weg moest gaan. De gast vrouw zei, ze heeft aan je gezeten, je krijgt je geld niet terug. Ik ging maar weg, waarop de junk schietende gebaren maakte met zijn handen. Hier wil je toch niet meer komen…

Een woord, waardeloos. Kom hier nooit meer heren. Ben geïntimideerd en volledig uitgebuit als klant!!!
 
Laatst bewerkt:
Bovenstaande recensies zeggen genoeg over de dame. Valentina is een meid van Russische afkomst, praat goed Nederlands, is er 1 om te mijden. Het gaat haar alleen om geld en triest dat de gastvrouw niet eens wat zei over compensatie. Ik heb eens keer soortgelijks meegemaakt bij Karins Home. Beklag gedaan bij gastvrouw en kreeg voor de volgende keer "gratis".
 
Jaren geleden ook eens op de bonnefooi geweest naar Diane's Secret en uiteindelijk Valentina aangetroffen in de voorstelronde. Ik had lichte twijfel om haar te kiezen, maar achteraf gezien had ik haar niet moeten kiezen.

Er was geen klik tussen haar en mij. Ik vond haar houding heel formeel. Zij wilde echt de controle in eigen hand blijven houden in plaats van met de flow mee te gaan. Dat is waar ik bij haar echt op afknapte. Ik was binnen een half uur weg bij haar.

Ik was die dag toen niet in vorm en ik dacht daarna dat het echt alleen aan mij lag, totdat ik de reviews las. Gelukkig had ik die dag voor een half uur betaald.
 
Als er iemand is die geen hoge pet op heeft van DS en MM qua gastvrouw enz dan ben ik het wel. Maar een junk die met een fles alcohol en sap dreigt dat je weg moest geloof ik niet.

Ik heb een super ervaring met haar gehad en kom er vaker. Dat het voor een ieder anders is en sommige een kutervaring hebben gehad geloof ik prima maar dit verhaal is over de top in mijn optiek.
 
Kan me totaal niet vinden in sommige reacties over Valentina. Paar jaar terug geweest bij haar in DS.

De gastvrouw was erg vriendelijk en Valentina ook relaxed en een leuke dame.
 
Terug
Bovenaan Onderaan