advertentie plaatsen op seks sites

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

GeileWillem22

Stamgast
299
25/10/21
145
Ik plaats zelf ook wel is een advertentie op seks site's voor bepaalde handelingen , krijg je reactie van meisjes / dames of zij ook van jouw account gebruik mogen maken tegen een vergoeding natuurlijk ik reageer daar natuurlijk niet op maar misschien anderen hier wel.
grt GW22
 
Ik heb ook een advertentie op SJ gehad, was eigenlijk meer voor de lol.
Had er een geplaatst voor een dame die flink aangepakt, dit zonder tegenspraak, en wel wat verbaasd mij 2 dames reageren, waarvan ik er een heb bezocht, bij haar thuis, en op het laatste moment toch niet doorgezet, ik was 2 minuten van een bare neuk partij verwijderd, waar ik het voor het zeggen had, en toch was er een hersencel die het won van de rest.
Ik heb een vermoeden hoe het gegaan was. Maar zal het nooit weten. Was een normale vrijgezelle vrouw die dominante sex wouw ondergaan.

Ze zijn er wel, je moet ze alleen vinden.
 
Ben der ook niet op in gegaan maar denk dat ze dan jouw identiteit overnemen en je er dan mee willen chanteren , dat ze dan jouw account en inlog gegevens hebben als je jouw echte gegevens gebruikt [ ik niet ] maar misschien andere wandelaars hier wel of op die seks sites .
grt GW22
 
Gekopieerd NU.nl

Op websites waar sekswerkers advertenties voor hun diensten kunnen plaatsen, heeft onderzoeksprogramma Pointer minstens driehonderd advertenties gevonden waarmee klanten worden opgelicht. Slachtoffers doen uit schaamte vaak geen aangifte.


Pointer heeft seksadvertenties op Kinky en Sexjobs onderzocht. Dat zijn in Nederland de grootste sites voor dit soort advertenties. Op de platforms staan er zo'n negenduizend online.

In ruim twaalfhonderd gevallen is de advertentietekst gekopieerd van een ander profiel. Ook worden dezelfde telefoonnummers vaak voor meerdere profielen gebruikt. Verschillende personen in verschillende plaatsen zouden bijvoorbeeld hetzelfde telefoonnummer gebruiken.

Bij meer dan driehonderd advertenties constateerde Pointer dat de afbeeldingen afkomstig waren van onder meer (wraak)pornosites, het online platform OnlyFans of Instagram-gebruikers.

Via de advertenties proberen oplichters mensen naar hun profielen te lokken om een afspraak te maken. De slachtoffers moeten vooraf betalen, maar het komt vervolgens nooit tot een ontmoeting. Dat kan tot duizenden euro's aan schade leiden, maar er wordt uit schaamte weinig aangifte gedaan bij de politie.

Midhold, eigenaar van Kinky en Sexjobs, zegt dat nepprofielen direct offline worden gehaald zodra die worden gemeld. Het platform roept slachtoffers op de oplichting (anoniem) te melden. Of Midhold zelf ook onderzoek doet en bijvoorbeeld algoritmes inzet om valse profielen te ontdekken, is niet bekend.
 
Wat zou daar de bedoeling van zijn?
"Dames" (op internet weet je het uiteraard nooit zeker) die gebruik willen maken van het account van een man?

Als ik het goed heb, is het betreffende account "Geverifieerd" en door toegang te verkrijgen kan oplichten beginnen door middel van fictieve afspraken + betaallinks te versturen.

Edit: Wat midhold, en de rest van de sites moeten doen is dit: voorlichting!


Zet een disclaimer onder iedere advertentie (standaard) om niet over te maken als je de persoon nog niet gezien hebt.
 
Zojuist ook zo'n verzoek gekregen en ik probeer meer te achterhalen maar nog niet duidelijk of dat gaat lukken. Ik snap niet helemaal wat ze er precies mee willen doen, als ze willen frauderen dan denkl ik dat ze dit via je email adres willen doen. Aanbod is een natura betaling (pijpdate) maar mijn laatste opmerking was dat ik eerst betaald wil worden voor ik een advertentie voor ze wil plaatsen. Verzoek gaat via whatsapp via het nummer 0 6 4 9 3 8 1 1 2 1. Ik heb bij mijn advertentie op SJ mijn telefoonnummer staan dus zo komen ze aan mijn nummer.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan