Allin prijs of extra's

Liever een allin prijs of extra's

 • Allin prijs

  Stemmen: 192 82,8%
 • Extra opties bijboeken

  Stemmen: 25 10,8%
 • Boeit me eigenlijk niks (betaal er toch wel voor)

  Stemmen: 15 6,5%

 • Totaal aantal stemmers
  232

Voormalig lid 776

Meubelstuk
6 jul 2021
1.152
1
787
Er zijn bvb escortes (ik ken er toch zo eentje) die 50€ extra vraagt voor PZC + 50 extra voor klaarkomen in de mond + 50 voor slikken. Dus als je wil dat de dame jouw sperm slikt kost je dat 150€ extra want het één kan niet zonder de andere twee. Dat is de normale prijs bij een gewone dame voor een uurtje.
Het wordt dan wel prijzig met alle extra's erbij, je weet waar je vertrekt maar niet waar je uitkomt als je niet oplet.
 

Theguy

Stamgast
7 aug 2022
279
353
Als jij niet wil zoenen en dat duidelijk aangeeft

Ook eens dat bij een GFE o.a. wat meer knuffelen, strelen etc intiemer gevoel geven/krijgen in het algemeen daabij hoort.

Maar ik ben het wel ook eens met Nachtjager dat een GFE, ervaring alsof je eventjes echt het vriendinnetje bent (even vrij uitgesproken), ook zoenen inhoud. Weet niet hoe jou relaties er verder uitgezien hebben, maar met mijn ex-en deed ik destijds ook zoenen in elk geval! Ik heb zo'n vermoeden dat dit voor 99% van de bevolking wel van toepassing is bij echte relaties. Dus ik vind het niet gek dat zonder verdere informatie en uitleg iemand verwacht dat zoenen inclusief is bij een GFE!

Dan kun je het dus wel aangeven, dat je niet zoent, nogmaals prima! maar dat is in mijn ogen ook wel een esesntieel onderdeel van de term GFE. m.a.w. voor mij is het geen GFE term waardig wanneer zoenen daar niet bij hoort.
Mijn ex deed altijd verschrikkelijk zeuren!
Doet Veerle ook al niet!😄
 

VivienneM

Newbie
DVP
19 jan 2023
2
4
Sittard
www.redlights.nl
Ik doe ook een all-in prijs, is voor beide partijen volgens mij vele malen fijner. De klant hoeft niet te twijfelen of écht diep over geld na te denken, dat lijkt me namelijk echt de zin te killen. Ik voel me prettiger om ergens ja of nee op te zeggen omdat er niet is betaald voor een garantie. Daardoor dus veel meer 'go with the flow'. Wel heb ik vaker klanten die afhaken omdat ik geen garanties geef, dat ging dan alle keren over anaal.

Prima voor mij, dan moeten zij het inderdaad bij iemand anders gaan zoeken.😊
 
 • Leuk
Waarderingen: Theguy

Ozymandias

Newbie
1 sep 2022
20
9
Beste heren,

Mijn vraag aan jullie is of jullie liever allin prijzen hebben of liever een basisprijs met daarbij de keus tot het boeken van extra diensten.

Ik merk dat hier geregeld meningen over zijn en ben dan ook wel benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat.
Basisprijs, maar eventuele extra opties + prijs vóór de daadwerkelijke afspraak inzichtelijk maken
 

Jaapvanduivenbode

Wandelaar
22 feb 2023
99
110
Beste heren,

Mijn vraag aan jullie is of jullie liever allin prijzen hebben of liever een basisprijs met daarbij de keus tot het boeken van extra diensten.

Ik merk dat hier geregeld meningen over zijn en ben dan ook wel benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat.
Bij de meeste advertenties staan ook de mogelijkheden , maar de ene is standaard en voor de ander moet bijbetaald worden.
Ik ben voor een basis bedrag en dat in de advertentie duidelijk wordt aangegeven waarvoor extra betaald moet worden en hoeveel
Wanneer je dan extra,s wil betaal je die bij aankomst, zodat als je van kutje naar kontje wil ,je niet eerst de beurs moet gaan pakken om bij te betalen ,met als gevolg een slappe pik.
 
 • Leuk
Waarderingen: Veerlexx

frisbee85

Wandelaar
16 aug 2022
64
94
Niets irritanter dan het gezeik over geld tijdens het bezoek. Net zoals het omgekeerde voor een dvp dat een bijgoochem gaat onderhandelen over de prijs. Gewoon all-in zonder gezeik. Wil je iets uit de extremere hoek, vragen aan de dame en de prijs afspreken, en gaan met de banaan.
 
 • Leuk
Waarderingen: Theguy

Some

Stamgast
7 sep 2021
384
399
Het is niet omdat een prijs all in is dat je meer betaalt dan als je enkele dingen weglaat.

Als je in een restaurant bv. een salade van het huis neemt omdat die vol zaken zit die je lekker vindt, op een paar na die je dan laat liggen, ga je toch evenveel betalen als wanneer je zou vragen dat ze die dingen weglaten.

Als je een standaard auto koopt met 5 plaatsen terwijl je maar met 2 bent ga je ook niet teveel betalen voor die achterbank die je niet nodig hebt.

Je kan dat dan wel zo opvatten, maar in feite heb je niets minder of niets meer dan wanneer je daar geen gebruik van maakt.

Je betaalt voor een geheel pakket en of je daar nu alles van benut of niet heeft geen betrekking op de vaste prijs.

Tenzij de dame standaard expres een hoger dan gemiddelde prijs aanrekent omdat zij bepaalde dingen als 'duurdere inbegrepen opties ' ziet. dan is dat eerder een standaardprijs met verdoken extra's.
 

Partners

Forum statistieken

Onderwerpen
24.944
Berichten
437.729
Leden
19.932
Nieuwste lid
Pietbv