Anale seks in saunaclub

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Frank1990

Newbie
5
11/07/23
2
Ik ben al een tijdje op zoek naar een dame die aan anale seks doet. Opties te over volgens mij, al ben ik er in privéhuizen tot nu toe elke keer tegenaan gelopen dat ze het, om wat voor reden, die dag toch niet doen.

Daarom zou ik het graag, ook om er überhaupt eens te zijn geweest, combineren met een bezoek aan een saunaclub.

De vraag is dus of er dames in saunaclubs zijn die dit doen en wat zijn jullie ervaringen? Bij voorkeur in het grensgebied van het noorden tot circa Dortmund/Essen.
 
Ooit mijn zinnen gezet op het kontje van Anelia bij Freudenhaus in Dortmund. Maar toen ik de badjas uitdeed en mijn paal in volle stijfheid toonde, schrok ze en gaf ze aan die niet te kunnen verwerken met haar anale gaatje.

Nina bij Freudenhaus lijkt dat wel te kunnen als ik alle berichten overal zo lees over haar. Maar nog niet het genoegen gehad om met haar een kamer te mogen delen. Ziet er in het echt beter uit dan op de foto`s op de site.

In Ratingen bij Termingirls staat bij pornosterretje Melanie Gold dat ze elke dikte en lengte zowel zacht als hard in haar kontje kan hebben. Vond haar altijd wel een lekker ding, maar schijnt inmiddels wat kilootjes aangezet te hebben. Zelf geen ervaring mee. Termingirls is in tegenstelling tot het Freudenhaus geen saunaclub.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan