Recensie Andrea, Antwerpen, Vingerlingstraat 12/2 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

josken3

Vaste klant
164
27/08/21
119
19
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Was gisteravond even aan het nawandelen, na mijn eerste bezoek .. had wat in de stad gedronken en wou de nachtwacht gaan bekijken, wel wat dames , maar ja op zoek naar een nieuwe ervaring... vond ik deze 25 jarige ,latina getinte, bulgaarse dame.. afgesproken voor de 50, pmc, neuken , vingeren en tietzuigen, zelfs tongzoenen zei ze aan de deur, éénmaal boven was het scenario anders, tongzoenen ging al helemaal niet, en tietzuigen na één korte lik was ook direct over, dan maar 69, een paar keer gelikt en ze draaide zich al om, wat een p..wijf, dan maar snel geneukt en vals kreunen, omg , hele slechte pornoscene, dag dame, nooit meer en ga naar huis als je gee zin hebt om deze job te doen, had het al kunnen merken toen haar pooier even daarvoor kwam informeren over hoe het ging, de gebaren van haar , ik wil wel, maar er komen geen klanten, tja hoe zou dat komen...
 
Ben een goed anderhalf uurtje geleden ook bij Andrea geweest. Ik kan mij perfect de frustratie van Josken3 voorstellen.
Meisje spreekt zo goed als geen engels maar doet aan het raam wel alsof ze je begrijpt.
Dus ik kan me perfect voorstellen dat je dan denk het een en ander met haar te hebben afgesproken en eenmaal boven zij uit de lucht lijkt te vallen.

Ik had haar gevraagd of ze ervaring met soft-sm had: antwoord ja, in realiteit duidelijk niet.
Had haar uitgelegd dat het voor mij de eerste keer is en dat ze de leiding in het spel moest nemen. Antwoord ja, in realiteit duidelijk niet.

Had haar ook aan het raam verteld dat ik niet wou neuken, enkel het een en ander wou uitproberen. Antwoord ok, eenmaal boven , broek uit en kut wassen.
Vriendelijk gevraagd om die broek na het wassen weer aan te trekken (heeft veel striemen om haar buik en de broek bedekte die netjes).

Dit gezegd zijnde was voor mij wel het enige negatieve. Ze was enorm vriendelijk en deed echt wel haar best. Heb haar wel,moeten leiden (dit vind ik lekker en dat vind ik lekker), handjes vastpakken en voordoen.
Ze liet het allemaal toe en van zodra ze zag wat ik wou deed ze het met verve na. Voor de 100euro (30min) heeft ze me met haar scherpe nagels vrij snel hard gekregen, met de finger anaal geneukt (scherpe nagel deed soms pijn, maar was goeie pijn),
een footjob die me bijna had doen klaarkomen. Vroeg haar om oraal af te maken maar ze kreeg de condoom niet uit de verpakking (vingers zaten onder de olie).
Door het geklungel was het hoogtepunt weg ge-ebt (me likey want we waren nog niet echt lang bezig),
dan een heeft ze me lekker hard getrokken, heb ik haar borstjes even mogen neuken om dan met en over haar voetjes heel lekker klaar te komen.

Voor haar was de sessie dan gedaan, ze gaf me een paar babywipes en ging dan naar haar bidetje.
Vond het helemaal niet erg, heb nog zeker een minuutje liggen nagenieten (echt wel een goei bed en propere kamer) vooraleer ik zelf mijn boel opkeusde.
Heb me aan dan gewassen aangekleed en voldaan achter haar de trap afgelopen.

Ik heb helemaal niet de rit gekregen die ik verwachte, maar het klaarkomen was wel bovengemiddeld.
Daarom kan ik het haar allemaal wel vergeven. Nu ik weet wat ik kan verwachten... who knows... ben vrij tevreden buitengestapt
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan