Algemeen Babylon bezoekjes

Levitrus

Wandelaar
22 apr 2022
49
70
Mary en Leah spreken je zelf aan met het voorstel om een trio te doen. De combi blondje (Leah) enzwartharige (Mary) heeft ook wel iets. Maar ik heb enkel één-op-één van hen genoten.
 

mechelen

Stamgast
Oudgediende
2 jul 2021
255
3
190
Mary en Georgina zijn echt zussen.

Kostprijs : twee keer 60 euro voor een half uur, wil je dat ze met mekaar spelen kost dat twee keer 30 euro extra.
Wil je nog extra's zoals klaarkomen in de mond (mag eigenlijk niet maar soit) kost dat nog eens 30 euro.

Spreek altijd op voorhand goed af wat je wil.
 
  • Leuk
Waarderingen: BigBenny

printability

Wandelaar
Oudgediende
25 jul 2021
52
1
19
Mary en Georgina zijn echt zussen.

Kostprijs : twee keer 60 euro voor een half uur, wil je dat ze met mekaar spelen kost dat twee keer 30 euro extra.
Wil je nog extra's zoals klaarkomen in de mond (mag eigenlijk niet maar soit) kost dat nog eens 30 euro.

Spreek altijd op voorhand goed af wat je wil.
Heel erg bedankt voor de informatie. Geil dat die twee echt zussen zijn! Grote todo op de Bucket list erbij.

Je zegt “spelen”. Beffen en zoenen ze elkaar ook?
 

Dr Drake

Wandelaar
4 feb 2022
79
49
Wil je nog extra's zoals klaarkomen in de mond (mag eigenlijk niet maar soit) kost dat nog eens 30 euro.

Spreek altijd op voorhand goed af wat je wil.
In the heat of the moment kan er veel gebeuren dus afspraken zijn verduldig. CIM varieert in deze SC van het klassieke 25 tot 50 € afhankelijk van de dame. In een trio willen de 2 dames zich al eens laven maar dat betekent ook dubbele honoraria.
 

Dr Drake

Wandelaar
4 feb 2022
79
49
Het is een prognose voor de lopende en volgende week, dus altijd onderworpen aan wijzigingen en onder voorbehoud. Babylon is een van de weinige SC die zich deze moeite getroosten. Je kan het gebruiken om een bezoek te plannen in de lopende of volgende week ifv de aanwezigheid van bepaalde dames. Nog altijd handiger dan een lijst aan telefoonnrs verzamelen en maar constant appen dat ook geen garantie biedt. Dus een Pinokkiolijst is het geenzins want dan zou men opzettelijk liegen, het is enkel een prognose ter info.
 

TonyS1974

Wandelaar
17 jan 2022
92
17
87
Paar weken geleden een heerlijk bezoek gehad.
Tijdens het eerste uur naar de kamer gegaan met Mary. Een Roemeense met een heerlijk jong lichaam. PZC heerlijk en daarna lekker zoenen in missionaris.
Afgemaakt met Doggy, waarbij haar handje het condoom vast hield. Beetje jammer.
Na een uurtje met een andere dame naar de Kino gegaan. Ze zoog me helemaal leeg. Heerlijk in haar mond gekomen. Ze zoog daadwerkelijk de laatste druppels uit mijn lul.
Laatste ronde nog naar een kamer geweest met een dame die vroeger in Rotterdam ontving.
 
  • Leuk
Waarderingen: BigBenny

Mentholbear

Vaste klant
5 jul 2021
133
213
DROP DEAD

Na een ontbijtje in een club elders, op de 7e van de 9e in de ochtend aangekomen bij Babs.
Na de entree afgetikt te hebben kreeg ik m'n sleutel en handdoekjes mee. Even opfrissen en snuffelen in de voederbakken. Met de lekker gebakken bacon kon ik de verleiding niet weerstaan om nog een brunch mee te pakken ^_^'

Nadien lekker uitbuiken in hun wellness. De stoomcabine kwam vlot op temperatuur. En de jacuzzi was ook lekker warm om in te liggen dobberen. Sauna goed heet, zonder dat de worst gelijk kookt...
Alleen het zwembad was me te fris. Lekker om even een duik te nemen na een sauna rondje, maar voor deze koukleum niet om wat rustige baantjes te trekken.

Kwa dames waren er die dag circa 15 om uit te kiezen. Antonia en ik hadden elkaar al gespot. Ik polsde even tot hoe laat ze zou blijven, omdat ik sowieso nog eens op herhaling met haar wilde. Maar plan was om eerst te kijken of ik andere dames op de wish list kon spotten. Ik hoopte Dolli tegen het fraaie lijf te lopen, maar die was er helaas niet. Een andere dame die ik hoopte te ontmoeten bleek er wel te zijn. Ik zag namelijk een hele fraaie DROP DEAD gorgeous slanke brunette in de serre bij het zwembad met een andere brunette te zitten. Dat bleek haar zus te zijn. Die probeerde me te verleiden tot een trio. Ik gaf aan niet zo van het multi tasken te zijn, maar wel interesse te hebben om nader kennis te maken met haar zusje. Toen ik hoorde hoe ze heet dacht ik gelijk bingo! Ze blijkt te luisteren naar de naam Mary. Al enkele goeie recensies van d'r tegen gekomen.
Na nog wat gebabbel ging ik me gauw opfrissen om vervolgens wat intiemer kennis met elkaar te maken. En boy, wat ben ik blij te hebben ontmoet. Ik vind d'r een topper. Fraai snoetje, prachtig slank lichaam, ouderwets goed en een intiem gevoel waarbij we geweldig vannelkaar genoten hebben tijdens de kamergang. Ik moet nog es een keer op herhaling gaan om de knoop door te kunnen hakken, maar zij zou wel eens naar miss ijsbeer 2022 kunnen schieten. Sowieso in de top.

Erna een smakelijke lunch verorberd en even bijkomen in de wellness.

Het werd onderhande hoog tijd om mijn afspraak met Antonia na te komen. Haar eerst uitgebreid gemasseerd en daarna doorgegaan naar de kamer. Ik weet niet meer of het een heel of half uur was, maar in elk geval weer geweldig van elkaar genoten met een Babylonisch waardige service.

Het was weer een geslaagd bezoekje. Ik heb beetje een dubbel gevoel bij de hoge entree. Enerzijds mokt deze Dagobeer om elke prijsstijging en is ook nog eens de steak er niet meer dagelijks.
Aan de andere kant is de wellness wel 1 van de uitgebreidste in het SC landschap. En de meeste dames zijn er ouderwets goed.
Per saldo vind ik een bezoek het nog wel waard. Vooral als er zo een topper als Mary rondloopt...
 

Mentholbear

Vaste klant
5 jul 2021
133
213
AANHOUDER

Op de 13e van de 9e hoopte ik miss ijsbeer 2022 te ontmoeten. Helaas was ik de vorige keer vergeten naar haar tamtam te vragen. En met het ontbreken van een AWL of zelfs maar een GPL, was het een gok of ze er zou zijn.

Gelukkig zijn de sauna, jacuzzi en voederbakken wel altijd aanwezig ;)
Dus na de entree te hebben voldaan me eerst maar een tegoed gedaan aan het buffet met lekkere gebakken spekkies. Soepje erbij... hmmm, krijg alweer trek...
De 2 Duitse dames Vivien en Annabel gespot. Laatst genoemde leek m'n oogcontact te mijden. Jammer.
Dan maar heerlijk in de wellness wezen uitbuiken en ontspannen. Zwembad maar 1x kort in geweest. Veels te fris voor deze koukleum...

Wie mij weer mocht opwarmen was Antonia. Eerst haar lekker losgemaakt en voor de verandering begon in de kino al de viespeukerij, om ons uiteindelijk terug te trekken voor het intiemere gedeelte. Geweldig van elkaar genoten tijdens de kamergang.

Even een warme hap genomen en weer een wellness rondje gedaan. Erg fijn dat het in Babs zo uitgebreid is en lekker in een oase van rust afgelegen van de rest. Wel jammer was dat de stoomcabine maar moeilijk op temperatuur lijkt te komen. Drukken op die knop lijkt niet altijd te werken.

Na bijgekomen te zijn wilde ik wel es kijken of Mary ten tonele is gekomen. Op de weg vanuit de tuin zag ik Annabel en Vivien bij elkaar zitten. Ik begroete beiden en besloot de stoute schoenen aan te trekken en te vragen of Annabel tijd had. Tot m'n verbazing leek ze er voor open te staan, maar wilde eerst nog haar sigaretje opmaken. Dat liet ik me geen 2x zeggen en vroeg of ik erbij kon zitten. Dat was ook geen punt en gezellig babbeltje gedaan.
Na een poosje merkte ik dat haar sigaretje bijna op was en kondigde aan me even te gaan opfrissen voor het kameren. Wel zo netjes en moet m'n naam wel eer aan doen.
Niet veel later verlieten we Vivien en eenmaal op de kamer ontdooide deze ijskoningin als sneeuw voor de zon en ontspon er een ouderwets goeie GFE op de kamer. Ze was heel gepassioneerd, deed alles met gevoel en ik genoot in het bijzonder van haar minder gangbare handjob. Het beviel me zo goed dat de kamergang uitliep.
Ik ben blij dat ik toch nog een poging had gewaagd en niet had opgegeven na diverse pogingen in het verleden. Hoe zegt met dat ook al weer... de AANHOUDER wint.
Want hoewel ze voor sommigen dus buiten de kamer niet zo makkelijk benaderbaar is en ze waarschijnlijk haar klanten uitkiest, maar als je eenmaal bent 'goedgekeurd', lijkt het er op dat op de kamer alle registers open gaan...

Na weer even opgeladen te zijn bleek na een rondgang Mary niet te zijn opgedoken. En volgens dame hoef ik er niet meer op te rekenen, want Mary is geen laatkomer.
Ik zette m'n pijlen dan maar op de rest van de dames. Ene Daria viel wel in de smaak en na een korte introductie tijdens een Babylonisch waardig kamertje heerlijk van elkaar genomen.

Erna had ik wel trek in een lekkere steak. Helaas bleken we het te moeten doen met de buffetbakken. Smaakte me ook prima, maar vind het gemis van de steak toch wel jammer.

Dan maar ander vlees voor in de plaats, in de vorm van ene Alessia. Ik moet bekennen dat ik me, net als zo veel dames, haar niet meer voor de geest kan halen. Maar volgens m'n dagboekje bleek de klik er wel te zijn geweest, want het werd een volle kamergang. Terwijl ik meestal van de halve uurtjes ben. Ook met haar geweldig van elkaar genoten.

Na nog een wellness rondje twijfelde ik of ik nog een kamertje zou doen. Soms kun je beter op een hoogtepunt stoppen. Doch, ik wou de avond met nog een kamertje afsluiten. Dat had ik beter niet kunnen doen. Sandra was verder correct en hoewel ik geen ademnood kreeg had ze wel een groen hartje. De klik ontbrak echter en het werd een redelijk kamertje. Misschien was ik ook wel moe.

Doch, voldaan na een mooie dag huiswaarts gekeerd.
 
  • Leuk
Waarderingen: Getrouwd

mechelen

Stamgast
Oudgediende
2 jul 2021
255
3
190
Een ongeluk komt nooit alleen

Afgelopen donderdag was ik nog eens in Babylon.
De weg naar Babylon verliep echter niet zorgeloos : er was een file op de A44 en in Elsdorf city stonden een paar brandweerauto's te toeteren. Een ongeluk komt nooit alleen...

Afin. Ik zag dat er een behoorlijke line-up was, maar ook dat het aantal heren minder dan het aantal dames was. Of dit nog rendabel is... Eddy zat aan een tafeltje met een groot glas wijn, dus hij kan er nog van leven wellicht.

Ik had goesting en in de ronde zetel zat Daniela, een meisje met veel tattoos en een lekkere kont. Ik ben er naast gaan liggen en gelijk begon ze me te kussen. Maar snel naar een kamer, beneden.
Op de kamer nog meer kussen en likken, pijpen en neuken ook natuurlijk. 't Was mijn eerste van de dag en aangezien de nood hoog was... 60 euro welbesteed.

Tussendoor iets gegeten uit de warmhoudbakken en wat gewellnesst. Zoals gezegd er was niet zoveel volk hetgeen ook voordelen heeft natuurlijk.
tongue.gif


Wat later kwam ik Pamela tegen. De vorige keer was ik met haar op de kamer en was het maar povertjes. Blijkbaar wist ze dat nog en vroeg een tweede kans. Die wou ik haar wel gunnen. En het was beter! Kussen pijpen neuken, ze leert bij. Ook qua communicatie ging het wat vlotter. Nu duurde het (gelukkig) wat langer : een klein halfuurtje had ik nodig om 60 euro kwijt te geraken...

En dan weer een saunaatje, en een bubbelbadje...

En dan ineens liepen er een paar mensen in uniform en met een walkie-talkie door de wellness.
eek.gif
Ze waren beleefd doch ik wist al hoe laat het was...
Een controle van een of ander Ordnungsambt. Alle meisjes werden samengebracht in de achtergedeelte van de club; ook alle kamers werden gecontroleerd en de activiteiten gedwongen stopgezet. Nu ja alle, toen de controle al een tijdje aan de gang was kwam er toch nog een koppeltje te voorschijn tot irritatie van de hoofdinspecteur.
En als alle meisjes samenzitten zie je de volledige line-up; zelfs Alexa was er, die had ik de hele dag niet gezien en stond ook niet op de GPL...
De controle liep vlot en duurde slechts een 3 kwartier. Alle meisjes die gecontroleerd werden kregen een armbandje als bewijs. Op het einde van de controle was er zelfs wat ambiance tussen de dvp's en de politie-dames, vijandigheid was er dus zeker niet.

Later, na het flikken-intermezzo, leek het mij tijd voor toch een derde kamergang. In de zetel lag Leah, de Leah die hier en daar zo veel besproken werd. Ik vroeg haar wat er nu van aan was, dat verhaal van Golden Gate. Ze vertelde dat ze nooit in GG geweest is. Ik geloof haar op haar woord.
biggrin.gif

En ik ben met haar naar de kamer gegaan, maar dat had ik beter niet gedaan. Was het omdat het de derde keer was of omdat er nog wat stress van de controle hing...
Tongzoenen was erg matig en bij het pijpen schuurde ze iets te veel met haar tanden over mijn vel.
redface.gif
Dan maar neuken en daar vond madame dat ze mijn lid met het handje moest vasthouden. Dat vind ik maar niks en ik heb dan maar de hand aan mezelf geslagen; terwijl ze met haar tong tegen die van mij aanzat. 60 euro kreeg ze, voor toch een tegenvaller. Een ongeluk komt nooit alleen maar ik liet het niet aan mijn hart komen. 't Kan niet alle dagen kermis zijn zei mij pa zaliger altijd. En ik had al bij al toch een prima dag gehad ondanks de calamiteiten.

Bij het naar buiten gaan verontschuldigde theke Astrid zich voor de controle maar ik antwoordde dat het niet erg was; ze kan er niet aan doen natuurlijk.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
  • Haha
Waarderingen: Delta_85 en Wandelaar5

Delta_85

Newbie
20 sep 2022
8
6
9
Op 11 November, de dag dat wapens zwegen gaan vieren in Babylon met een wandelcollega.
Deze maakte mij even voor vertrek erop attent dat op de website van Babylon vermeldt stond dat men hier het begin van het Carnavalsseizoen zou vieren. Pret verzekerd.

Onderweg geens noemenswaardige problemen op de weg en na even rondgekeken te hebben in de straat vlot een legale parkeerplaats gevonden.
Een de deur openging kwam de carnavalsmuziek ons reeds tegemoed. Enkele dames verkleed, maar de meeste met alle troeven zichtbaar.

Snel afgerekend, gedoucht, ons adamskostuum aangetrokken en een drankje genomen aan de bar.
Er was rond 14u00 al een grote verscheidenheid aan dames aanwezig: van licht tot heel donker, van klein tot groot ( al is dit ook vaak aan het effect van de hakken te wijten).

Delta voelde zich als kind in een snoepwinkel. 80% van de dames zag er goed tot zeer goed uit.
In de loop van de namiddag genoten Christina en Iman. De recensies kun je op dit forum lezen.

Buiten de dames ook nog genoten van een goede saunabeurt. Zoals hoger werd aangehaald was het iets te koud om te zwemmen, maar om even als dompelbad te gebruiken na de sauna: ideaal.
De buitenbedden waren ook fijn om af te koelen na de sauna.

Nog fijn even in de jacuzzi en de batterijen waren weer opgeladen.
Het eten was van een redelijke kwaliteit: niet dat men de sterren dient uit te delen, maar het was OK. Ook enkele gezonde opties.

Sfeer was ook wel oké, De bezoekers waren allemaal heel relaxed. Geen opgefokt gedoe.
Eddy, de eigenaar of manager, liep ook rond in de zaal. De man heeft de juiste stiel gekozen, hij geniet zichtbaar van te praten en lachen met klanten en het de klanten naar hun zin te maken.
Na een kort praatje kregen we van hem een shotje van het huis aangeboden.

Tenslotte de kamers: wat ik zeer positief vind is dat er een paniekknop is in de kamers.
Het was de eerste keer dat ik in een FKK kwam, maar wat mij betreft niet de laatste keer.
Ik vind het heel positief dat de dames, voor een zeer geringe bijdrage, zelfstandig kunnen werken in alle veiligheid en in hygiënische omstandigheden. Dat is in mijn ogen de grote meerwaarde aan dit concept.

Qua prijzen:
70 euro inkom
60 euro/ half uur "basis"
110 euro / uur "basis"


Het enige nadeel is dat een aantal van de carnavalsliederen nog steeds in mijn hoofd zitten ;) :)
 

Mentholbear

Vaste klant
5 jul 2021
133
213
DELEN

Op de 29e van de 11e besloten mn geluk te proberen of Mary aanwezig zou zijn. Omdat ik me die dag verslapen had, kwam ik pas wat later in de middag aan. Samen met kameraad Klaus maakten we een rondje en troffen Mary al gauw in de serre aan. Helaas zat ze naast een beer. Ik vroeg of ze strakjes tijd voor me zou hebben. Gelukkig wilde de vriendelijke mede beer wel zijn speeltje DELEN. Over anderhalf uur zou ze vrij zijn. Dat gaf mij tijd om nog andere dames uit te proberen.
Klaus had al snel aanspraak bij de overige dames en zijn zak was sneller geleegd dan de mijne ;)
Er waren zo een tiental dames en iets minder heren. Dus voor de heren voordelig.

Zelf spotte ik al gauw Antoinia die ook op mijn wenslijstje stond. Introducties zijn na al die jaren niet meer nodig en niet veel later lagen we geweldig van elkaar te genieten tijdens een kamertje. Babylon waardige service.

Erna lekker een hapje gegeten en op een bankje zitten uitbuiken met Oranje tegen Qatar op de buis.
Een poosje later kwam Mary me ophalen. Wat een lekker ding is ze toch. Geweldig van elkaar genoten tijdens de kamergang. En ouderwets goed.

Tijd voor een wellness rondje zat er niet in, aangezien Klaus nog ergens elders zn zak wilde legen. Tevreden de club weer verlaten. Die zag er overigens weer netjes en onveranderd uit ten opzichte van de laatste keer dat ik er was.
 
  • Leuk
Waarderingen: Wandelaar5

Mentholbear

Vaste klant
5 jul 2021
133
213
BAMBI

Op de 17e van de 1e me een half uurtje na openingstijd gemeld bij de receptie.

Opgefrist en omgekleed bleek dat er alleen nog 2 bacon kruimels in de bakken lagen. Volgende keer maar eerst schansen...
Door de dag heen lag er rijst met kip in een sausje en pasta met bloemkool. Dagelijks is er rond diner tijd een a la carte van oa varkens of zalm steak. Alleen op maandag en donderdag is er nog runder steak.

Het was niet heel druk die dag met zo een tiental dames en doorlopend circa 9 a 15 heren. Vooral wat later in de avond leken de heren duidelijker in de minderheid.

Van de wellness was de stoomcabine buiten gebruik. En nee, was niet kwestie van op het knopje drukken, want er lag een groot blauwe zeil in opgeslagen.
De jacuzzi leek op een behaaglijke 35 graden en de sauna zo rond de 80 graden. Het zwembad 2x als dompelbad gebruikt.

Ik had gehoopt dat Mary er zou zijn, maar helaas afwezig die dag.
Antonia was er wel en met haar geweldig van elkaar genoten op een kamertje.
Karla 'eiste' een kamer met me, maar ik had mn pijlen gericht op een jong hertje. Eerder die dag was er namelijk een wat oudere Bulgaarse dame die trots tegen Eddy vertelde dat ze een introducee mee had. Een slanke blondine die nieuw in het vak was.
En dat bleek later inderdaad. Condoom er eerst verkeerd op, en erg onwennig. Werd een matig milieu onbewust kamertje.

Bij het naar beneden terug lopen richting de receptie bleek nog maar eens hoe groen ze wel niet was. Onwennig als een BAMBI op die stelten flikkerde ze tot tweemaal toe zowat van de trap af. Moest d'r wel even helpen.

Voor de rest lekker varkenssteak gegeten en van de wellness genoten. Was weer een mooi dagje geweest.