Algemeen Brussel stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bestolen geweest op nummer 34 in de avondshift.

Ik ga nog een apart topic maken hierover. Ik ken haar naam momenteel nog niet.

Vandaag nog eens langs geweest in de Aarschotstraat.

Ik wou eens volledig iemand nieuw doen vandaag. En impulsief besloten om binnen te gaan bij een zwartharige Roemeense van rond de 30 die geen Engels / Frans kon op nr. 34. Ze sprak enkel Roemeens en Spaans. Grote borsten (D) en relatief slank. Niet skinny.

De vrouw was extreem vriendelijk.

Bij het uitkleden leg ik mijn kleren altijd in een hoekje op de radiator / stoel / grond. Tijdens al mijn bezoekjes heeft nooit iemand daar een opmerking over gemaakt.

Wat zij vandaag deed, is heel vriendelijk zeggen dat er een kapstok is en dat ze het daarop kan hangen. Zonder te aarzelen pakt ze zelf mijn kleren, en begint ze ze op de kapstok te hangen (Inclusief mijn broek).

Ik heb altijd een extra briefje van 50 euro los in mijn broek steken, aangezien ik vaak mijn portefeuille niet meeneem uit veiligheid.

En ik zie dat ze bij het ophangen van mijn broek een sleight of hand beweging maakt (Ik heb een aantal kameraden die goochelaars zijn, dus ik heb er wat ervaring mee).
—> Ze neemt de broek vast met de duimen in de voorste zakken, en ze houdt de rug van haar handen naar mij toe gericht. Bij het hangen op de kapstok, klemt ze met haar duim het briefje, en propt ze het briefje in haar handpalm bij het loslaten van mijn broek.

Terwijl ze dit deed, vroeg ze om mijn piemel te gaan wassen in de wasbak, als afleiding. Bij het wassen ging ze dan snel naar buiten om haar uit te kleden (en haar gestolen geld weg te leggen).

Ik voelde onmiddelijk dat er iets niet ok was. Maar ik was niet 100% zeker, en onmiddelijk mijn zakken gaan controleren / haar confronteren zou de sessie compleet vergallen als ik mis zou zijn. Dus besloten om van het beste uit te gaan, en te doen alsof er niets aan de hand was.

Ook tijdens de sessie was ze extreem lief. Uit haar eigen veel kussen / knuffelen zonder dat ik extra betaald had. Iets wat mij in Brussel nog niet is overkomen.

Ook achteraf hielp ze me mee aankleden + kusjes geven. Ze wandelde wel niet mee naar de deur en bleef vanachter wachter (wat anders nooit gebeurd).

Voor het naar buitengaan dan mijn zakken gecontroleerd, en inderdaad, mijn tweede briefje was weg.

Hierna de bazin aangesproken, en toch een vijftiental minuten moeten praten met de bazin en het andere meisje over de situatie. Zijzelf durfde me niet meer te confronteren / aankijken, maar bleef volgens haar vriendin wel ontkennen.

Ik ben zelf rustig gebleven, en niet boos geworden. Het verhaal hierboven meerdere malen herhaalt. Uitgelegd dat ik gewoon mijn gestolen geld terug wil, en voor de rest geen problemen wil maken. Ook gezegd dat ik geen vrouw / vriendin heb, en dat ik uiteindelijk de politie zal contacteren als we het hier niet zelf kunnen oplossen, maar dat ik dat liever niet doe. Ook de bewijsjes laten zien dat ik vandaag 2x 50 euro heb afgehaald. En aangehaald dat meerdere meisjes op de straat kunnen bevestigen dat ik altijd respectvol ben en nooit voor problemen heb gezorgd bij hun.

De vriendin bleef zeggen dat ik zonder extra geld naar binnen ben gekomen, maar heeft uiteindelijk de 50 euro toch teruggegeven.

Wees dus gewaarschuwd.
 
Chapeau, dat je uw geld heb teruggekregen zonder serieus gezever van de meisje. Sommige meisjes zijn gekend om dat te doen, ben zelf ooit gewaarschuwd door meisje van daar dat ik in de omgeving voorzichtig moet zijn en wie je vertrouw op vlak van meisjes, ik ben wel benieuwd wie de meisje is, laat iets weten hoe ze heet. Dan weet ik dan. Als terugga naar Brussel.
 
Bedankt voor de waarschuwing en inderdaad goed dat je het hebt teruggekregen.
Wel jammer dit... was het een bekende dame of een nieuwe? Ik ga er vanuit dat reputatie toch ook wel een beetje belangrijk is voor hen.

Ik let sowieso daar wel meer op mijn spullen dan bijvoorbeeld in een privéhuis, maar dat is misschien ook niet rationeel.
 
Ik denk dat ze er al langer werkt, maar ik ben niet 100% zeker. Ik was nog nooit op dat nummer geweest, en meestal trekken de knappere dames op nr. 30 en wat verder meer mijn aandacht.

Ik heb weliswaar een heel jong uiterlijk, dus dat kan wel een reden zijn geweest dat ze dacht er mee weg te kunnen komen.

Wat gebeurd er trouwens als zij weigeren het geld terug te geven (niet na slechte service, maar na een beschuldiging van diefstal)? Als jij gewoon rustig blijft en zegt niet te vertrekken zonder het geld terug te krijgen, en uiteindelijk de politie erbij haalt?

Word je dan uiteindelijk gewoon buitengegooid door de politie als zij blijven weigeren? Of wordt er een inschatting gemaakt adhv beide verhalen, en zo tot een conclusie gekomen?
 
Word je dan uiteindelijk gewoon buitengegooid door de politie als zij blijven weigeren?
Lijkt mij van wel. Je hebt geen bewijs (dat andere opgenomen briefje kan je net zo goed gewoon ergens verloren zijn) en verder is het simpelweg jouw woord tegen haar woord. Je 'verhaal' is voor de politie weinig waard als het niet steunt op concreet bewijs.
 
Gisteren nog eens naar deze straat gereden de laatste keer was ruim 10 jaar geleden.
En jezus wat een vreselijke zooi is het nog steeds daar waarschijnlijk nog wat erger.
Ik weet niet of ik de gehele zone gezien heb maar de 100 meter die ik gezien heb waren genoeg.
Bij mijn eerste poging te parkeren stond er meteen een neger waarschijnlijk illegaal druk naast mijn auto te roepen en te zwaaien.
Ik ben door gereden en heb hem 60 meter verder naast een Arabische bar neergezet daar was het iets rustiger.
Maar wat een volk daar rondloopt ik ben dit jaar in Brazilië geweest en ongelogen in heel Brazilië heb ik me veiliger gevoeld als in deze straat.
En dan was het ook nog eens overdag rondom 17:00 ik wil niet weten hoe het hier in donker uitziet.
Dames achter de ramen trokken op een hetzelfde zigeunerdorp van de Balkan, er stond ook een hele groep zigeunerdames die niet aan het werk waren ergens buiten bij een pand.
Wat hun rol verder was geen idee het waren op dat moment geen working girls en sommige dames leken al oma.
Oftewel dit was mijn 2e keer in deze straat en heb mezelf beloofd dat het ook de laatste keer geweest is.
Volgende keer omrijden naar Antwerpen is beter zelfs al ben je in de buurt.
 
Een Arabische bar? In de Aarschot straat? Snelle jongens, die arabieren. Zondag laatstleden alleen maar de cafés gezien die daar al jaren zijn.

Dat de straat op sterven na dood is klopt, dat wel. En het aanbod dames is ook niet meer wat het was.
 
Was er gisterenavond ,de bezetting viel wat tegen of ze waren allemaal bezet maar dat betwijfel ik,maar er was ook veel politie aanwezig en voerde controles uit in de aarschotstraat en in de linnebuurt,ik zag rond 21.30 veel politie aanwezig een stuk of 7 agenten op de hoek van weidestraat en de linnestraat en ze waren daar tot rond 22.45 ongeveer,al bij al goede avond gehad....
 
Hallo allemaal
Ik heb een vraag
Ik heb verleden jaar in de A straat een dame bezocht , beetje richting het einde van de A straat, met blond haar en hele brede heupen en grote billen. Ze was vrij fors maar niet dik. Ze werkte in een pand met een witte gevel dacht ik en binnen stond ze op een kleine verhoging. Is deze dame er nog? Aangezien ik van ver moet komen , vraag ik het hier even. Alvast heel erg bedankt.
Batman
 
Hallo allemaal
Ik heb een vraag
Ik heb verleden jaar in de A straat een dame bezocht , beetje richting het einde van de A straat, met blond haar en hele brede heupen en grote billen. Ze was vrij fors maar niet dik. Ze werkte in een pand met een witte gevel dacht ik en binnen stond ze op een kleine verhoging. Is deze dame er nog? Aangezien ik van ver moet komen , vraag ik het hier even. Alvast heel erg bedankt.
Batman
Op het einde van de straat naast het café het onderste raam zit er een Albanese dame die voldoet aan u beschrijving,ze werkt met de dagschift,bedoeld u dag of nachtshift?
 
Op het einde van de straat naast het café het onderste raam zit er een Albanese dame die voldoet aan u beschrijving,ze werkt met de dagschift,bedoeld u dag of nachtshift?
Bedankt voor deze reactie
Naar mijn weten is ze Roemeens , maargoed , zou goed kunnen zijn dat ze ook verteld dat ze uit Albanië komt. Ik heb haar overdag bezocht , het is redelijk forse verschijning
 
Weet iemand hoe deze dame heet en op welke dagen ze werkt. Al verschillende keren terug gegaan en naar haar gezocht. Maar heb haar niet meer terug gezien. Ze zat in bar Le berry avond shift op vrijdag. (Foto is van 25 november)Bekijk bijlage 175705
Ik ben niet 100% zeker want foto is me niet echt scherp genoeg, maar ik denk dat het Cindy is. Die is relatief recent (lees: rond februari) naar de dagshift verhuisd. Le Berry is enkel gesloten op dinsdag.
 
Dit riedeltje ben je hier al jaren aan het zingen.
Vraag me af waarom jijzelf nog de moeite doet om daar te passeren ...

Ik vind het toch ook van kwaad naar erger gaan hoor. Als ik ga ga ik bij aankomst een of meerdere keren door de straat, en 's avonds voor vertrek nog eens.

Avond ça va nog,
Maar overdag? Nope.

Wat een pandemie en pestbeleid in de vorm van aanslepende werken toch kunnen aanrichten
 
Ben ik het nu of zijn er in de Aerschotstraat elke week meer lege ramen?
Het is nu Ramadan. Dat is voor de dames reden om een paar weken vrijaf te nemen. De 12de is die weer over.

5 mei is het Orthodox Pasen. vele dames gaan dan een paar weken naar het land van herkomst.

Dit is even een tijdlijk dipje.

Structureler is het thuiswerken. Hierdoor loopt de 'dagploeg' nogal wat omzet mis. Hierdoor blijven er overdag meer barretjes leeg.

En dan nog het 'ghetto' wat de A-straat en de directe omgeving aan het worden zijn. Vele wandelaars zijn bang om beroofd te worden. Dan heb je thuis wat uit te leggen. De dames worden ook kenttergek van al die primaten die de hele tijd voor hun ramen lopen te zieken en blijven weg.

En last but not least. Het is voor de dames iedere keer weer een gok van E250,--. Iedere dag moeten ze E250,-- aan huur betalen. Dat moet iedere dag weer terugverdiend worden. En dat wordt steeds moeilijker. Veel dames kunnen daar niet meer tegen en komen tot de conclusie dat bier tappen in een Albaneze café meer geld oplevert. Dan af en toe een escortje doen met een vaste klant en dan heb je ook een leuk weekgeld bij elkaar.

Ze loopt de straat wel leeg.
 
Ik vind het toch ook van kwaad naar erger gaan hoor. Als ik ga ga ik bij aankomst een of meerdere keren door de straat, en 's avonds voor vertrek nog eens.

Avond ça va nog,
Maar overdag? Nope.

Wat een pandemie en pestbeleid in de vorm van aanslepende werken toch kunnen aanrichten
Ik zeg niet dat het aangenaam wandelen is in Brussel. Dat is idd niet zo.
Maar als je enkel naar de meisjes achter de ramen kijkt en de rest negeert ga je er niet meer problemen krijgen dan in andere wandelbuurten.

De ergernissen van de smerige straat en allerhande rare types neem ik er maar bij. Persoonlijk vind ik de meisjes er aantrekkelijker uitzien dan in de andere wandelbuurten in België. Ik loop er ook geen uren rond. De straat op en af, kiezen, mijn ding doen en weg wezen...

Voor de gezelligheid moet je er idd niet zijn. En dat is al jaren zo, al lang voor de pandemie. Sinds de kaalslag van de Noord-buurt door wijlen Van den Boeynants is wandelen in Brussel geen gezellige uitstap meer. De aan de gang zijnde werken en de pandemie dragen idd ook niet bij om het aangenaam te maken.

Je moet enkel maar naar de A-straat gaan om je zak te legen.

Ik erger me meer aan Lasido die hier al jaren zegt dat hij niets meer te zoeken heeft in de Noordbuurt, maar er al jaren zit over te zeuren hoe slecht het is en toch blijft teruggaan.
Als je het ergens slecht vindt, zeg je dit éénmaal en daarna blijf je er weg en zwijg je er best over.
 
Laatst bewerkt:
Gisteren rond 17u nog eens gaan wandelen in de buurt, maar ik werd nergens echt door aangetrokken. Had ook enkele huisnrs uit reviews onthouden, maar er zaten achter die ramen geen dames 😅 Blijft toch wel speciaal daar, alsof je door een ghetto wandelt, maar wel lekker met het zonnetje buiten.
Vandaag nog eens een poging doen zonder zon, maar hopelijk met meer geluk.
 
Gisteren rond 17u nog eens gaan wandelen in de buurt, maar ik werd nergens echt door aangetrokken. Had ook enkele huisnrs uit reviews onthouden, maar er zaten achter die ramen geen dames 😅 Blijft toch wel speciaal daar, alsof je door een ghetto wandelt, maar wel lekker met het zonnetje buiten.
Vandaag nog eens een poging doen zonder zon, maar hopelijk met meer geluk.
17u is naar mijn ervaring ook geen goed uur. Dan is de wissel van de dag naar nacht shift en zijn de dames ofwel net gestopt of komen ze pas aan om te beginnen. Ik ben geen expert maar in die paar keren dat ik er rond dat uur geweest ben was er bijna niets te beleven.
Het beste moment lijkt mij tot nu toe nog altijd de vrijdag- en zaterdagavond tussen 20 en 22/23 u, met zaterdagavond als beste. Dan zijn er echt Oost-Europese snoepjes te vinden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan