Condoom uitgegleden

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Porninferno

Newbie
10
08/11/21
5
3
Ik heb zojuist seks gehad met een prost. Tijdens de seks gebruikten we condoom. Ik ben klaargekomen, maar terwijl zij bovenop me zat, bleef het condoom in haar vagina. Wat is de kans dat ik besmet ben geraakt? Ik maak me beetje zorgen. Bedankt voor jullie antwoorden.
 
50/50: of je hebt iets of niet.

Alle gekheid op een stokkie, de kans dat je besmet bent is vrijwel nihil. Je beschrijving is verder een beetje vaag, maar het lijkt erop alsof het condoom op het einde is afgegleden? Dan zou je besmettingsmoment echt extreem kort zijn geweest. Dan zou je er ook nog van uit moeten gaan dat deze dame iets zou hebben. Heb je daar enige aanleiding voor om te denken dat dat het geval is?

Voor de rest zal je gewoon even moeten afwachten en je laten testen, maar jezelf helemaal gek maken heeft geen zin. De kans dat je iets hebt is al klein, laat staan dat je iets gevaarlijks hebt waar je niks aan kan doen.
 
Bedankt voor uw antwoord. Ik voel me nu een beetje gerustgesteld.
Het condoom gleed af volgens mij op laatst moment, want er zat nog een beetje zaad in. Na de zaadlozing keerde mn penis terug naar zijn normale toestand, waardoor het condoom waarschijnlijk afgleed.
Ik maak mij gewoon zorgen omdat ik een beetje angstig ben om zonder condoom te vrijen :)
 
Wat BulletBill hiervoor al aangaf, kans is vrijwel nihil. Je kan hooguit een bacteriële infectie oplopen, maar die kans is wel echt klein en dan moet de dame ook echt iets onder de leden hebben. Als ze geen bare aanbied en alleen met condoom seks heeft dan hoef je je echt geen zorgen te maken. Als je echt zekerheid wil laat je je over een week testen op Gonorroe/ Chlamydia. Maar voor ernstige ziektes hoef je je geen zorgen te maken.
 
Al goede antwoorden gegeven. Wel een kleine correctie:
je dient minstens 2 weken te wachten om op chlamydia en gonorroe te kunnen testen.

De meeste sekswerkers laten zich elke 3 maanden testen en bieden geen bare seks aan. De kans dat een DVP een soa heeft is kleiner dan de gemiddelde studente. Voor HIV hoef je niet ongerust te maken.

Als je geen klachten ontwikkelt is het niet nodig om over 2 weken te testen. Als je een vaste partner hebt die van niks weet, dan wil je misschien wel wat meer zekerheid. Wel is het advies om minstens 1 x per jaar te testen als je wisselende contacten hebt.
 
ik zou me geen zorgen maken, in principe is het condoom pas afgegleden nadat je terugtrok en bleef het rubbertje achter in de dame, waarschijnlijk heb je hooguit even de schaamlipjes aangeraakt (of zelfs die niet want normaal gesproken gaat het condoom toch niet helemaal de vagina in)
Is mij ook wel overkomen, nooit problemen mee gehad.
Hou het even in de gaten de aankomende weken, en bij twijfel even laten testen.

Tip; naknuffelen is fijn maar haal hem er eerst even uit dan voorkom je uitglijden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan