Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dvp die 21 tot 25 spreken meestal wel de waarheid. Vanaf 26 tot 30 misschien ook nog wel maar met een twijfel. Boven de 30 gaan ze 2-4 eraf halen. 35-40 4 tot 6 jaar. 50 jaar zeggen ook nog 42.
Klopt wel ongeveer maar Latinas hebben vaak een jonger lichaam (al dan niet geholpen) dan Europese vrouwen en daar corrigeren ze eigenlijk voor
 
Iemand die weet hoe de mooie dominicaanse heet op doublet 30k4 of 26a k5/k4? Ze zag er erg mooi uit en ik stond bijna te kwijlen. Is ze aan te raden? Vanavond stond ook een supermooie latina op 79k3. Wilde eigenlijk bij haar aankloppen, maar iemand was me voor.
 
Dat maak ik zelf wel uit en ik ben niet de enige die zich eraan ergert.
Vragen stellen mag altijd en beantwoord ik meestal wel als het kan, maar het zou leuk zijn als je ook eens wat deelt.
Trouwens, hoe kom je aan 18.00, die tijd is al van een hele tijd terug?
 
Wie heeft ervaring met deze nieuwe dame.. ze stond eerst bij kamer 7K3 en staat nu bij kamer 18K3.. ze is nog vrij jong, krullend lang blond haar en heeft witte bikini aan. Ze is niet slank maar ook niet dik..wel beetje stevige billen. Hopelijk heeft iemand al ervaring met haar.
 
Ze had spijt dat ze was gaan werken had haar gewaarschuwd voor het slechte weer. Morgenavond ga ik naar haar toe ga 1 x per week een uurtje bij haar vertoeven ken haar al 5 jaar. Heb haar prive nr . Tijdens de lockdown ook bij haar geweest en zij bij mij. Altijd leuk contact en fijne seks met haar
Hmmm…moet haar echt denk ik een keer te pakken krijgen🤪 wat doet ze allemaal? Houd ze wel van stevige sex?
 
Ik heb altijd relax met haar lekker pijpen en likken en dan lekker misio of dogy. Weet niet of ze van stevig seks houd
Bedankt Likgoeroe..waarschijnlijk doet ze geen thuis of escort meer na de lockdown. Jammer..Ik word erg nieuwsgierig naar haar. Zag veel goeie review van haar volgens mij bij hookers. Ik moet echt een keer haar proberen🤤
 
Al een aantal malen aan het einde van 120-122 een leuke dame gezien. Vrij jong uiterlijk, petite zeer slank lichaam, halflang donker haar en een spleetje tussen haar tanden. Vaak is ze druk bezig op haar telefoon, maar haar lach vandaag trok mijn aandacht.Helaas moest ik weg, dus geen kans om informatie in te winnen.
Weet er iemand wie zij is en heeft ervaring met haar?
 

Ik denk dat je Alina bedoelt @AllesIsVoorBassie. Zij komt uit doubletstraat 5k2. Is verhuisd naar Geleen. Althans dat heb ik gehoord en je omschrijving lijkt sprekend op haar. Haar spleetje tussen haar tanden en slank is een bekend kenmerk. Op kinky gebruikt ze de naam Bella.
 
Terug
Bovenaan Onderaan