Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Iemand enig idee wie er gisterenavond op Hunsestraat 51k4 stond? Roemeense dame van circa 1.65, slank, tattoo op haar arm en een kamer met ronde spiegel aan plafond en spiegels aan de muren.

Zeer fijne ervaring, recensie waardig maar ik ben haar naam vergeten 🤣
 
@VeluwseLoper
Even een tip, je kan ook op adres zoeken
 
Joanna niet gezien Claudia gisteren wel.
Joanna was 2 weken geleden nog terug naar Spanje voor 1 week vertelde ze. En blijkbaar heeft ze weer 1 week gewerkt en gaat ze weer terug naar Spanje? Zij heeft een dochter dus ze gaat vaak terug naar Spanje waar ze woont. Zij verdient ook genoeg dus voor haar is dat geen probleem om vaker in een maand heen en terug te vliegen. En trouwens zo duur is een vliegticket naar Spanje ook weer niet.
 
Camelia is terug in Nederland, alleen escort.
Kan iemand me vertellen hoe ik met haar in contact kan komen? Zou haar graag langs laten komen namelijk. Ik heb altijd ontzettend van haar genoten en hoop dat zeterug komt in de Geleenstraat. Maar als dat niet zo is vind ik het ook geen probleem om haar langs te laten komen. Iemand haar nummer of een link waar ik haar kan boeken?
 
Bij de laatste passage bij de pisbakken van de doub zit er een milf op leeftijd met hele grote tieten, honden pootjes getatoeerd op haar borsten.
iemand enig idee wie dit is

GR RF
 
Hallo.
Ik ben op zoek naar iemand.
Persoon zou in den haag of antwerpen werken. Heeft voordien gewerkt in eindhoven onder naam rebecca en bianca.
Is een roemeense. Droeg destijds beugel.
Heeft ook wat tattoos.
Iemand een idee?
 
Terug
Bovenaan Onderaan