Dokkeaw - Zwewegem

roomtaart

Newbie
8 jul 2021
20
13
1 van mijn favoriete salons, maar helaas niet om de hoek. De salon is gevestigd in een wat ouder pand, maar er zijn meestal een aantal jonge dames aanwezig (rond de 25 jaar), wat nogal een uitzondering is in de scene. Heb de meeste van het jonge grut wel mogen ervaren en altijd een wow gevoel gehad naderhand... verslavend. Helaas Lisa nooit kunnen bezoeken vanwege de Corona sluiting. Er was wel eeens wat gezegd op hookers maar dat is verdwenen......
De foto's op redlight zijn helaas niet echt, maar komen in de buurt en de fysieke verschijning valt bijna nooit tegen (behalve van Zaya)

Is er iemand met ervaring over Nila?, ben vooral benieuwd of echt jeugdig (een twintiger is).

Helaas las ik op youppie.net dat Kiki er mee stopt:(:eek::cry::cry::cry:. Hier hele leuke ervaringen mee gehad...
 

wandelstudent

Newbie
8 jul 2021
5
0
Ikzelf heb Sky, Nila, Hana en Zaya bezocht in dit salon. Sky is helemaal mijn ding en ook in begin 20, haar massage kon wel beter. Heb nooit meer betaald voor seks bij haar, ben benieuwd of jij haar al hebt bezocht en hoe het was.

Bij Nila ben ik ook wel altijd tevreden naar buiten geweest en zij doet mij ook altijd 2 keer klaarkomen. Ze is heel klein en petite. Iets zegt me wel dat ze dichter bij de 30 zit qua leeftijd. Denk niet dat je mis kan gaan bij haar.

Zaya vond ik ook niet mis eerlijk gezegd. Hana heb ik ook enkel massage van gehad, misschien volgende keer wat meer.

Het is tijd geleden dat ik hier ben geweest aangezien ik meestal de dames in Rumst bezoek aangezien sommige daar zonder meerprijs ook pijpen.
Mocht je er hier in de buurt van Dokkeaw kennen die dit doen, laat gerust weten :)
 

Cooldehla

Newbie
20 sep 2021
6
0
Ikzelf ben 3x bij kiki geweest in 1 maand tijd. 2x massage + aftrekken en 1x massage + pijpen. ze zei dat ze intiem niet deed. Ze is jong en erg mooi. Niet thay petite maar ook niet chubby. Ze is half chinees van haar vaders kant, al is ze ingebed in thaise cultuur. Ze heeft een witte huidskleur.

Ik vond haar pijpkunsten erg matig en ze deed het ook niet zo lang, dus 50 euro extra meerprijs was weggesmeten geld.

Terwijl ze je rukt, komt ze wel naast u staan en hijgt ze in je nek of kust ze je nek zachtjes wat de masturbatie beter maakt. Ik begon altijd zachtjes haar anus en vagina te masseren wat ze toeliet. Vingeren zal ze mogelijk niet aanvaarden.

Ze luistert ook naar je noden. toen ik haar vroeg om harder aan mn nek te zuigen of aan mn oren te knabbelen, deed ze dat gewoon.

ze is er "definitief" mee gestopt maar ze zei dat als je int weekend belt, dat de kans wel zou bestaan dat ze aanwezig zou zijn. ik heb verstaan dat ze er in weekend zal staan eenmalig als ze snel was cash nodig heeft ofzo.

dus aan de topic starter, bel dokkeaw en vraag telkens naar kiki!


Ik heb lisa ook eens gehad maar vond haar erg matig. Ze is wel mooi, maar kijkt nors. ik heb haar facebook moest ge willen weten hoe ze eruit ziet
 

roomtaart

Newbie
8 jul 2021
20
13
Ik zal zeker eens een keer bellen als ik in het weekend kan, maar dat zal sporadisch zijn :( Ik vond haar extra's altijd zeer aangenaam, maar dat was in de tijd voordat ze gestopt was met intiem...
 

shaykh

Newbie
8 jul 2021
4
0
Ik ben er al drie keer geweest.

Eerste keer bij Nila en ik kwam er ook tevreden uit. Ze is idd klein en petite maar ik schat haar wel begin 30 en haar raad ik zeker wel aan. De tweede keer was bij Kiki en het is een zeer knappe jongedame, maar de service vond ik wat matig en ze was ook minder sociaal vond ik. De derde keer was bij Hanna en daar kwam ik ook zeer tevreden uit. Ze vraagt wel of je meer wilt en ik heb me laten pijpen voor 50 euro extra. Ze deed het echt goed waardoor ik te snel klaar kwam, maar of dit gezien kan worden als weggesmeten geld hangt af van hoe je het ziet.

Ik kom er zeker terug, maar bij wie precies weet ik nog niet.
 

Some

Meeloper
7 sep 2021
54
21
ik heb me laten pijpen voor 50 euro extra. of dit gezien kan worden als weggesmeten geld hangt af van hoe je het ziet.
NOOIT!!! extra betalen voor pijpen in een Thais salon en al zeker geen 50 euro. Heeft niks te maken met "hoe je het ziet". Zulke dames en klanten drijven de prijzen omhoog en de basisservice naar beneden. Ik ga al heeel lang naar de Thaise salons in Belgïe en dames als deze zijn gewoon golddiggers. Pijpen zit normaal gezien in de basisprijs. een extra van 50 is voor het volledige plaatje. Soms krijg je het zelfs zonder extra's te betalen.
 

coeltje

Newbie
19 sep 2021
6
2
NOOIT!!! extra betalen voor pijpen in een Thais salon en al zeker geen 50 euro. Heeft niks te maken met "hoe je het ziet". Zulke dames en klanten drijven de prijzen omhoog en de basisservice naar beneden. Ik ga al heeel lang naar de Thaise salons in Belgïe en dames als deze zijn gewoon golddiggers. Pijpen zit normaal gezien in de basisprijs. een extra van 50 is voor het volledige plaatje. Soms krijg je het zelfs zonder extra's te betalen.
Eneuuh, hoe leg je dit dan aan boord? Als je weet dat de standaardprijs 60 euro is voor half en 100 voor een uur? Vb half uur massage met pijpen? Krijg je zeker het antwoord 110... toch?
 

Some

Meeloper
7 sep 2021
54
21
Ik vraag nooit iets op voorhand. En halve uurkes doe ik ook al nooit. Standaardprijs is bij de meeste salons trouwens 80. 100 zie je tegenwoordig wel meer opduiken dus daar nog extra voor pijpen gaan betalen is absurd. Het is namelijk net door 20 of 50 extra te betalen dat sommigen hun prijzen hebben bijgesteld naar 100 om dan doodleuk je nog eens extra te kunnen laten betalen voor pijpen... Je moet ook al het geluk hebben dat dat extra pijpen langer dan een halve minuut duurt... Gewoon de gok wagen en indien blijkt dat ze direct overgaan tot trekken kan je op een normale respectvolle manier zeggen dat het op de andere plaatsen waar je al geweest bent wel in de prijs zit. Wil ze dan nog niet, respecteer dat dan en ga de volgende keer ergens anders.
 

Some

Meeloper
7 sep 2021
54
21
Voor alle duidelijkheid, 'k heb het enkel over extra voor pijpen he.

Als je wil weten hoe je "full service" verkrijgt zonder extra te betalen... Not!
Dat gebeurt enkel als de dame dat uit zichzelf doet of voorstelt. Dat zelf proberen af te dingen is not done!
 

roomtaart

Newbie
8 jul 2021
20
13
Niet perse voor deze salon, maar meer algemeen:
Ik ga meestal voor full service als de dame me bevalt, meestal is dat 2 keer de normale prijs... Soms durven ze veel meer te vragen, maar dan weet je al dat ze er eigenlijk geen zin in hebben, dan valt het meestal ook tegen, dus daar bedank ik dan voor...