Algemeen Eindhoven algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Is het nog erg rustig in de avond? Of ben je juist vanmiddag geweest.
Was er tussen 7 en 8 s'avonds, meeste ramen zijn open maar als je van slanke dames houd dan zat er weinig bij.
Paar bekende gezichten zoals karla nr19 rechts en ibbi nr5 rechts, mylene nr9 rechts? Verder op nummer 4 links irina en naast haar alexandra.
Anna op nummer 11 was er niet, ook geen Andrea op nummer 18. Beatrice was er ook niet die normaal op 14 rechts zit.
Zelfs ambra heb ik niet gezien, al was die er vorige week smiddags wel.
Isabella op 8 links was er wel en de donkere dame op nummer 10 rechts met de grote silicone boezems, maar verder eigenlijk geen bekende gezichten. Of bekende gezichten die je moet vermijden.
 
Ik was vorige week vrijdag op het plein en zag toen op nr 17 rechts en leuke blonde dame zitten. Ze was niet heel groot, heeft iemand ervaring met haar? Er is geen recensie...
 
Voor degenen die het interessant vinden om oude recensies te lezen. Ik had de oude interactieve kaartjes van Hookers.nl voor Den Haag en Amsterdam destijds bewaard, maar die van Eindhoven helaas niet aangezien ik daar nooit kom. Maar na wat onderzoek met URL's, heb ik die van Eindhoven kunnen vinden. Wel van het jaar 2015.

Eindhoven - Baekelandplein 28-07-2015: https://web.archive.org/web/20150728070115/http://www.hookers.nl/maps/showmap.php?f=F85
 
@Ebonylover Dit is een Snapshot van 28-07-2015. Dus in principe de opgeslagen content t/m 28-07-2015. Wil je specifiek de showthread van Eindhoven, die heb ik voor je gevonden. Van het jaar 2006 t/m 2016. Meestal waren alleen de eerste pagina's opgeslagen. Het is niet alles, maar beter dan niets.

Je kan in de tijdbalk een jaar kiezen en dan met je muis over een opgeslagen dag (gemarkeerd) en dan de aangegeven tijdstip klikken.
https://web.archive.org/web/*/http://hookers.nl/forumdisplay.php?f=85
 
Geweldig om je eigen recensies van jaren terug te lezen, en natuurlijk herinneringen op te halen aan al die mooie en lieve meiden: Michelle, Sophia en Maria, mijn favoriete Bulgaarse pareltjes uit die tijd. Dat was genieten geblazen.
... en de strakke blonde Duitse Sharon.. Damn, daar heb ik wel een kleine middenklas auto aan gespendeerd... (dit is lichtelijk overdreven maar om je een idee te geven)
 
weet iemand of de ebony dame die normaal links in de hoek zit er nog is en hoever haar aanwezigheid is in de week?
tenminste ze was er rond de september - november periode zover ik weet.
 
normaal ga ik vaker naar duitsburg maar nu met die extra corona maatregelen gaat de charme er voor mij wel een beetje af.
ben al lang niet meer op Baekelanfplein geweest. is het daar momenteel goed bezet? en zijn er nog dames met grote schaamlippen? daar heb ik wel een zwak voor
[h3][/h3]
 
Iemand ervaring met viky? En zit ze op baekelandplein of?

Ja 1 keer bezocht, lekker links laten liggen. Is wel eens over geschreven en gewaarschuwd door andere wandelaars.
Ondermaatse service, snel afwerken en zeuren om meer geld. Ze ziet er wel goed uit als je van een porno look houd, borsten zijn overigens wel een beetje hard.
Beter dat je bij Anna gaat, denk maar niet omdat ze naast elkaar zitten je de zelfde service krijgt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan