Recensie Ervaringen met Ramontiek Producties 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
I am going to be joining the ramonteik GB again after my successful last one in February!

I will be joining the wonderland on 26th of March and Nymphomania on 6th of April. Please let me know if you're going too, I would love to get some help regarding transport as last time I had to walk 30 minutes to get to Organza hahahaha.
 
Korte review van Schoolgirls van 11 Maart.

Lekker op tijd van huis vertrokken, dacht onderweg dat ik nog de verkeerde tijd had en te laat zou zijn. Gelukkig had ik de goede tijd :).

Eenmaal aangekomen, betaald omgekleed en met goede zin naar binnen. Mooi ontvangen door Fleur en Bo die er allebei heerlijk uit zagen in hun school girl uniformpjes. Helaas was Isabel ziek en kon er niet bij zijn, de rest was wel allemaal aanwezig 30 man en 2 stelletjes.

Na de gebruikelijke introductie en regels, begon het feest. Als eerst aangesloten bij Bo ze heeft me nog even heerlijk gepijpt. Daarna even aansloten bij Charlee, ze had wat last van een kies en had wat moeite me pijpen, maar zo wat houdt zij van dirty talk, eerst haar lekker vastgehouden terwijl ze geneukt werd. Daarna heb ik haad ook nog lekker in doggy geneukt.

Na een korte pauze en de actie om me heen te bekijken.

Daarna nog lekker Bo geneukt in doggy, heerlijk die dikke billen van haar. Daarna weer bij Charlee en Fleur aangesloten.

Tegen het eind van de avond lekker Lana geneukt, die wou de hele avond alleen maar anaal hebben (en dat heeft ze ook gekregen). Ook lekker nog geknuffeld op de bank aan het einde.

Daarna de klassieke Bukkake om de avond af te sluiten.

Kortom: weer een geslaagde avond.
 
Ik was er vrijdagavond bij en kan vertellen dat het zeer kalm was. Geen idee waaraan het ligt. Dat mensen nog schrik hebben van een virus zal het niet zijn, getuige de volle Sportpaleizen en Ziggo Dome's van deze wereld. Voor mij persoonlijk was het TE kalm, ik ben zelfs niet klaargekomen. Ik kon wel tijdens de bukkake maar het maakte me allemaal niet geil genoeg en dan spaar ik liever op voor een moment dat ik wel geil sta.


Isabelle was er niet. Wel aangekondigd maar was ziek. Werd vervangen door Veertje. Maar die was er eigenlijk denk ik tegen haar goesting want ging normaal naar een andere club die avond. Later op de avond is ze ook vroeger vertrokken. Waarschijnlijk dus naar Partyplayers. Was het daar drukker dan in Organza misschien? Ik vind het al speciaal dat zelfs de Ramondames vroeger weg zijn. Was ze weg omdat het te kalm was in Organza?


Fleur en Lana waren weer geweldig zoals altijd. Bij Fleur ben ik begonnen. Later op de avond nog bij Lana. Maar dat stopt het ook. Kira, een dame van ik vermoed Afrikaanse afkomst aan haar huidskleur te zien, was blijkbaar voor haar eerste keer aanwezig. Ik had graag met haar eens nader kennis gemaakt maar was teveel een op een en als een man haar nam was het bijna altijd er volledig op gaan liggen dus tja. Dan was er Charlee, ook nieuw voor mij, maar niet aan toe gekomen: ze wordt omschreven als een echte nymfomane die maar blijft doorgaan maar ik heb haar niet zo ervaren. En opnieuw, als ze bezig was geraakte ik er amper bij door dat de mannen haar volledig innamen. Blijkbaar lees ik nu dat ze last had van haar pijnlijke kiezen, tja een andere keer misschien dan maar eens.


Er was ook weer een Chinese meid met bril aanwezig, het is duidelijk dat zij zichzelf zeer graag laat palen. Ikzelf heb niet bij haar aangeschoven. Stonden constant teveel mensen rond. Ik heb daar al meerdere keren gezien. Ze lijkt mij een beetje timide, maar van zodra ze los komt amai mijn kloten dan. Het gaat er bij haar redelijk kinky aan toe zeg maar. En dan was er nog één blonde kortharige dame aanwezig, bij haar geraakte ik wel maar hoe ze was kan ik u niet vertellen want ofwel was ik te bruin ofwel te dik ofwel stonk ik ofwel had ik teveel baard ofwel dit ofwel dat, feit is dat ik het niet weet want ze wees me af. Ze had wel constant mannen rond haar, velen (eigenlijk iedereen) werden gepijpt (maar ik dus niet) en ik denk dat ze ook anaal gepakt is geweest. Na twee sessies was ze naar huis. Het was geen Ramon dame, maar iemand die op haar eigen daar was.


Lana is door verschillende mannen anaal gepaakt geweest, de ene na de andere, op de zetel, in een redelijk moeilijke positie zeg maar. Iedereen die er al eens geweest is, weet dat die zwarte lederen zetels niet al te groot zijn.


Tijdens de bukkake waren er nog 5 dames. Lana heeft terwijl ze lag serieus wat ladingen over zich gekregen. Bo en Fleur werkten samen maar hadden niet even veel als Lana te verwerken gekregen. De Chinese dame en Kira werkte ook samen, zij waren zelf elkaar aan het tongzoenen. Maar hoe het daar aankwam allemaal kon ik moeilijk zien vanaf mijn plek. Ikzelf ben blijven opsparen aangezien het voor mij toch allemaal wat te kalm was waardoor ik niet 100 percent op mijn kookpunt geraakte.


Ga ik nog terug: ik heb 21 maart op mijn agenda staan en verlof is goedgekeurd. Dan is het in Partyplayers. Maar ik moet eerlijk zijn: er waren nu 31 aanmeldingen maar voor de juiste sfeer te hebben vrees ik toch dat er minstens 100 aanmedingen nodig zijn. Dus ik wacht nog even af, als het opnieuw maar 31 aanmeldingen zijn weet ik niet 100 percent of ik er voor sta te springen en kies ik evt misschien liever zelfs eens voor een privé date met een escort nog eens.
 
Laatst bewerkt:
Er was ook weer een Chinese meid met bril aanwezig, het is duidelijk dat zij zichzelf zeer graag laat palen. Ikzelf heb niet bij haar aangeschoven. Stonden constant teveel mensen rond. Ik heb daar al meerdere keren gezien.
Deze dame was als gast aanwezig en het was voor haar ook de eerste keer. Dus, je hebt haar nog niet eerder gezien. Ze vond het wel heel erg leuk, dus de kans is aanwezig dat ze vaker zal komen. Met Kira heeft ze inderdaad heerlijk gezoend.
 
Laatst bewerkt:
Deze dame was als gast aanwezig en het was voor haar ook de eerste keer. Dus, je hebt haar nog niet eerder gezien. Ze vond het wel heel erg leuk, dus de kans is aanwezig dat ze vaker zal komen. Met Kira heeft ze inderdaad heerlijk gezoend.
Weet ik, dat ze als gast aanwezig was. Maar van waar komt de info dat het haar eerste keer was? Als het effectief haar eerste keer was, dan moet ze vermoed ik een tweelingzus hebben.
 
Vrijdag 11 maart was het zover. Voor de eerste keer een event van Ramontiek bezocht. Voor de eerste keer dat we überhaupt zo'n event bezochten. Het thema van de avond sprak ons aan. De 'Schoolgirl's editie' in Club Organza. Amy is zelf een jonge studente, dus het thema 'schoolgirl' past zeker bij haar. We waren als koppel aanwezig. Bij binnenkomst werden we meteen hartelijk ontvangen.
Amy was zenuwachtig, ook door alle blikken van verschillende mannen. Zelf vond ik het ook spannend: 'is dit wel wat voor ons?' We vonden de sfeer erg fijn, dat zorgde ervoor dat we beter konden ontspannen. Kira kwam bij ons staan kletsen. Zij was ook nieuw en voor de eerste keer als artiest aanwezig. Ze gaf de nodige geruststelling en … inspiratie.


Ramon bleek erg veel energie te hebben, erg leuk, en na zijn speech en presentatie van de artiesten kon iedereen beginnen. Na de start waren de meiden binnen een minuut al vol in actie. Een romantisch voorspel hoort er dus niet bij. ;) We zagen dat de vrijwilligers van het team goed op alle meiden letten, de mannen leken ook allemaal respectvol. Het gaf een veilig gevoel. Na een half uurtje toekijken besloot Amy dus ook mee te gaan doen, hoewel ze heel weinig ervaring heeft. Ze stapte op het plateau op een leeg stukje matras. Meteen had ze alle aandacht, handen overal en binnen een paar minuten werd ook zij geneukt door een voor haar onbekende man, terwijl ze een ander lag te pijpen. Ze werd door het team van Ramontiek goed in de gaten gehouden en dat kon ik zeer waarderen. Alle mannen waren respectvol met haar bezig. Met een brede lach genoot ze intens van alle aandacht. Onder het genot van een drankje of een warme snack kon ik toekijken hoe ze werd genomen. Prachtig om te zien. Tot aan het einde, inclusief de bukkake, was ze actief met de mannen daar aanwezig. Ze heeft ook heerlijk kunnen zoenen met Kira. Ze waren super schattig samen.
Ze vond het allemaal fantastisch.
Ik vrees dat we vaker moeten gaan. ;)
 
Vrijdag 11 maart was het zover. Voor de eerste keer een event van Ramontiek bezocht. Voor de eerste keer dat we überhaupt zo'n event bezochten. Het thema van de avond sprak ons aan. De 'Schoolgirl's editie' in Club Organza. Amy is zelf een jonge studente, dus het thema 'schoolgirl' past zeker bij haar. We waren als koppel aanwezig. Bij binnenkomst werden we meteen hartelijk ontvangen.
Amy was zenuwachtig, ook door alle blikken van verschillende mannen. Zelf vond ik het ook spannend: 'is dit wel wat voor ons?' We vonden de sfeer erg fijn, dat zorgde ervoor dat we beter konden ontspannen. Kira kwam bij ons staan kletsen. Zij was ook nieuw en voor de eerste keer als artiest aanwezig. Ze gaf de nodige geruststelling en … inspiratie.


Ramon bleek erg veel energie te hebben, erg leuk, en na zijn speech en presentatie van de artiesten kon iedereen beginnen. Na de start waren de meiden binnen een minuut al vol in actie. Een romantisch voorspel hoort er dus niet bij. ;) We zagen dat de vrijwilligers van het team goed op alle meiden letten, de mannen leken ook allemaal respectvol. Het gaf een veilig gevoel. Na een half uurtje toekijken besloot Amy dus ook mee te gaan doen, hoewel ze heel weinig ervaring heeft. Ze stapte op het plateau op een leeg stukje matras. Meteen had ze alle aandacht, handen overal en binnen een paar minuten werd ook zij geneukt door een voor haar onbekende man, terwijl ze een ander lag te pijpen. Ze werd door het team van Ramontiek goed in de gaten gehouden en dat kon ik zeer waarderen. Alle mannen waren respectvol met haar bezig. Met een brede lach genoot ze intens van alle aandacht. Onder het genot van een drankje of een warme snack kon ik toekijken hoe ze werd genomen. Prachtig om te zien. Tot aan het einde, inclusief de bukkake, was ze actief met de mannen daar aanwezig. Ze heeft ook heerlijk kunnen zoenen met Kira. Ze waren super schattig samen.
Ze vond het allemaal fantastisch.
Ik vrees dat we vaker moeten gaan. ;)
Wat een mooi en opwindend verhaal Stag. Ik zal zelf 6 April bij Nymphomania voor het meedoen in een GB van Ramon. Zijn jullie er een ook? Ik kom graag kennismakdn 🙃
 
Ik was er vrijdagavond bij en kan vertellen dat het zeer kalm was. Geen idee waaraan het ligt. Dat mensen nog schrik hebben van een virus zal het niet zijn, getuige de volle Sportpaleizen en Ziggo Dome's van deze wereld. Voor mij persoonlijk was het TE kalm, ik ben zelfs niet klaargekomen. Ik kon wel tijdens de bukkake maar het maakte me allemaal niet geil genoeg en dan spaar ik liever op voor een moment dat ik wel geil sta.


Isabelle was er niet. Wel aangekondigd maar was ziek. Werd vervangen door Veertje. Maar die was er eigenlijk denk ik tegen haar goesting want ging normaal naar een andere club die avond. Later op de avond is ze ook vroeger vertrokken. Waarschijnlijk dus naar Partyplayers. Was het daar drukker dan in Organza misschien? Ik vind het al speciaal dat zelfs de Ramondames vroeger weg zijn. Was ze weg omdat het te kalm was in Organza?


Fleur en Lana waren weer geweldig zoals altijd. Bij Fleur ben ik begonnen. Later op de avond nog bij Lana. Maar dat stopt het ook. Kira, een dame van ik vermoed Afrikaanse afkomst aan haar huidskleur te zien, was blijkbaar voor haar eerste keer aanwezig. Ik had graag met haar eens nader kennis gemaakt maar was teveel een op een en als een man haar nam was het bijna altijd er volledig op gaan liggen dus tja. Dan was er Charlee, ook nieuw voor mij, maar niet aan toe gekomen: ze wordt omschreven als een echte nymfomane die maar blijft doorgaan maar ik heb haar niet zo ervaren. En opnieuw, als ze bezig was geraakte ik er amper bij door dat de mannen haar volledig innamen. Blijkbaar lees ik nu dat ze last had van haar pijnlijke kiezen, tja een andere keer misschien dan maar eens.


Er was ook weer een Chinese meid met bril aanwezig, het is duidelijk dat zij zichzelf zeer graag laat palen. Ikzelf heb niet bij haar aangeschoven. Stonden constant teveel mensen rond. Ik heb daar al meerdere keren gezien. Ze lijkt mij een beetje timide, maar van zodra ze los komt amai mijn kloten dan. Het gaat er bij haar redelijk kinky aan toe zeg maar. En dan was er nog één blonde kortharige dame aanwezig, bij haar geraakte ik wel maar hoe ze was kan ik u niet vertellen want ofwel was ik te bruin ofwel te dik ofwel stonk ik ofwel had ik teveel baard ofwel dit ofwel dat, feit is dat ik het niet weet want ze wees me af. Ze had wel constant mannen rond haar, velen (eigenlijk iedereen) werden gepijpt (maar ik dus niet) en ik denk dat ze ook anaal gepakt is geweest. Na twee sessies was ze naar huis. Het was geen Ramon dame, maar iemand die op haar eigen daar was.


Lana is door verschillende mannen anaal gepaakt geweest, de ene na de andere, op de zetel, in een redelijk moeilijke positie zeg maar. Iedereen die er al eens geweest is, weet dat die zwarte lederen zetels niet al te groot zijn.


Tijdens de bukkake waren er nog 5 dames. Lana heeft terwijl ze lag serieus wat ladingen over zich gekregen. Bo en Fleur werkten samen maar hadden niet even veel als Lana te verwerken gekregen. De Chinese dame en Kira werkte ook samen, zij waren zelf elkaar aan het tongzoenen. Maar hoe het daar aankwam allemaal kon ik moeilijk zien vanaf mijn plek. Ikzelf ben blijven opsparen aangezien het voor mij toch allemaal wat te kalm was waardoor ik niet 100 percent op mijn kookpunt geraakte.


Ga ik nog terug: ik heb 21 maart op mijn agenda staan en verlof is goedgekeurd. Dan is het in Partyplayers. Maar ik moet eerlijk zijn: er waren nu 31 aanmeldingen maar voor de juiste sfeer te hebben vrees ik toch dat er minstens 100 aanmedingen nodig zijn. Dus ik wacht nog even af, als het opnieuw maar 31 aanmeldingen zijn weet ik niet 100 percent of ik er voor sta te springen en kies ik evt misschien liever zelfs eens voor een privé date met een escort nog eens.
Met 31 aanmeldingen lijkt het juist een mooie verhouding waardoor je lekker aan de slag kunt. Ben benieuwd naar de nieuwe mooie Kira en een Chinese dame. Ging Veertje eerder weg? Dat is wel een domper, haar wil je tot het eind erbij hebben.
 
Wat een mooi en opwindend verhaal Stag. Ik zal zelf 6 April bij Nymphomania voor het meedoen in een GB van Ramon. Zijn jullie er een ook? Ik kom graag kennismakdn 🙃
Ziet er interessant uit. Misschien zijn we aanwezig die dag. Haar eerste kennismaking was erg positief. Amy heeft aangegeven het allemaal erg leuk te vinden. We zullen kijken of we die middag kunnen.
 
Ziet er interessant uit. Misschien zijn we aanwezig die dag. Haar eerste kennismaking was erg positief. Amy heeft aangegeven het allemaal erg leuk te vinden. We zullen kijken of we die middag kunnen.
Hou ons maar op de hoogte. Zou voor mij een reden zijn om te komen!
Doe jij zelf ook mee of ben je aandachtig toeschouwer?
 
Als ik het event zo lees van Nymphomania op 6 April, dan lijkt het ook vooral een swingersfeest te zijn. Is dat zo? Of is het toch wel meer een gangbang, zoals Schoolgirls in Club Organza ook is, alleen met meer mensen?
 
nope dit is echt een mega gangbang, wel met veel meer stellen en een ruime alleen voor paren( was vorige keer zo dus neem aan nu ook weer) waar stellen zich even kunnen terug trekken vangnet gb geweld in de rest van de club.
vorige was verreweg een van de leukste feestjes ooit. als jullie organza leuk vonden is dit nog veeel leuker.
ik ben in ieder geval weer van de partij
 
Ook wij hebben ons als stel aangemeld voor Nymphomania bij Fun4Two. Mijn girl (Aziatische studente) vond haar eerste ervaring op het 'Schoolgirls' event van 11 maart zo leuk dat ze eigenlijk meteen weer wilde gaan. Dit feest konden we daarom niet missen gezien de comments hierboven. Ook leuk dat Kira er ook weer is. Zij was voor haar wel een inspiratie om haar schooluniform ook maar uit te doen. ;)
 
Je hebt helemaal gelijk, ze staat inderdaad niet ingedeeld als een van de 'main artiesten' voor Nymphomania bij Fun4Two. MAAR... ze zal gelukkig wel als onafhankelijke dame de hele dag aanwezig zijn (puur voor eigen plezier). Dit wordt voor haar dus volop meegenieten en krijgt hiermee de volledige vrijheid om stellen/mannen/vrouwen heerlijk te verwennen! Dit event (Nymphomania) schijnt, naar ik heb gehoord, toch wel de leukste/geilste van het jaar te zijn. Weet niet of anderen dit reeds van voorgaande jaren kunnen bevestigen?

Singles en stellen kunnen mij (Kira leest mee op dit account) gerust PM'en, mochten jullie Kira graag willen ontmoeten op Nymphomania; ze zal je met liefde en geilheid graag 'one or multiple special treatments' geven, mogelijk zelfs in de 'Private Swingers Area' ;)...

Absoluut niet verplicht, maar ze zou het erg waarderen als je bij de aanmelding van dit event aangeeft dat Kira jou/jullie (extra) heeft gemotiveerd om op 6 april naar Nymphomania te komen:)

Kira zal jullie PM's persoonlijk beantwoorden! En nee, hiervoor ontvangt ze niets extra's, behalve (hopelijk) extra veel aandacht zodat ze zich de hele dag kan vermaken met stellen, mannen en vrouwen:)
Dan heb je bij deze een pm 😀
 
Ook wij hebben ons als stel aangemeld voor Nymphomania bij Fun4Two. Mijn girl (Aziatische studente) vond haar eerste ervaring op het 'Schoolgirls' event van 11 maart zo leuk dat ze eigenlijk meteen weer wilde gaan. Dit feest konden we daarom niet missen gezien de comments hierboven. Ook leuk dat Kira er ook weer is. Zij was voor haar wel een inspiratie om haar schooluniform ook maar uit te doen. ;)
Perfect! Dan kom ik ook zeker. Ik vind Aziatische dames prachtig.
 
Ik heb mijzelf aangemeld voor het feest van morgen en daar straks de mail gehad. Nog minder aanmeldingen dan bij Organza vorige keer, maar wel twee dames die mij ten zeerste kunnen aanspreken die ik nog niet en zeer benieuwd naar ben. Bovendien was mijn beste gangbang ooit ook in Partyplayers (ik ben er dus nog maar één maal geweest) en toen waren er minder aanmeldingen dan voor morgen. Dus ik ga het denk ik toch maar wagen. Derde reden die mij zeer weet te overtuigen is dat het morgen naar het schijnt weer opnieuw zeer mooi weer zou worden dus met dat buitenzwembad zie ik opnieuw mooie opportuniteiten. Er zijn nu dus 20 aanmeldingen, en er komen dus 4 dames (Jane, Meryem, Lucia en Ariel). Ramon zet ook nog Rosalie in als er nog wat aanmeldingen bijkomen.


Al twijfel ik toch ook om mij af te melden. Er is morgen ook een leuke gangbang in De Pinte bij Gent hebt ik gezien. Ashley Cumstar komt daar en dat kan mij eigenlijk wel aanspreken ook. Mocht ik door omstandigheden in tijdsnood geraken denk ik eerder naar Gent te zullen gaan (Gent is voor mij als Antwerpenaar veel dichter bij dan Lelystad).


Wat ik trouwens wel opvallend vind: Caroline staat voor twee gangbang aangekondigd: zowel in Lelysyad als in De Pinte. Als ik dan de infomail van Ramon bekijk staat daar helemaal geen Caroline bij. Logisch want er zijn te weinig aanmeldingen om 6 dames in te zetten. Maar het doet bij mij wel vragen rijzen over de betrouwbaarheid van die Caroline. Ik heb haar nog nooit persoonlijk ontmoet, maar heb al meerdere keren geweten dat zaken als dit gebeurde met Caroline.


(*Rosalie zodus ... ohow. Momenteel is het 4-0 tussen Rosalie en mezelf. Keer op keer slaagt ze er in mij te laten klaarkomen nog voor ik het zelf wil. MAAR de laatste keer (en dat was op een niet Ramon feestje maar iets privé georganiseerd, waarover ik helaas niks kan vertellen) wou ik het zelf eigenlijk best wel omdat ik wist dat er geen bukkake was op he einde. DUS EIGENLIJK is het 3 - 1 ! )


Ik zal zoinzo voor een verslag zorgen. Al dan niet over Ramontiek, als dan niet over Elle Naturelle. (Elle Naturelle = de organisatie achter die gangbang in De Pinte. Een subdivisie denk ik van Gangbangnation. En Gangbangnation is het bedrijf van Alexis Fox, onder velen van jullie denk ik wel bekend).
 
Met 31 aanmeldingen lijkt het juist een mooie verhouding waardoor je lekker aan de slag kunt. Ben benieuwd naar de nieuwe mooie Kira en een Chinese dame. Ging Veertje eerder weg? Dat is wel een domper, haar wil je tot het eind erbij hebben.
Verhouding wordt altijd in het oog gehouden. Gemiddeld 5 mannen per vrouw. Al vind ik 5 te ruim gerekend, want een vrouw is meestal maar met 3 man tegelijk bezig in goede condities (geneukt worden en 2 mannen bevredigen met de hand). Maar goed, het wordt dus wel in het oog gehouden.


Eerlijk gezegd, ik durf niks te doen met Veertje uit schrik voor haar jonge leetijd. Dus ik negeer haar altijd. Toch zeker in Nederland. En in België heeft Ramon maar één locatie momenteel. Maar inderdaad, ze was vroeger weg. Ze ging normaal al zoinzo naar een andere club (hoe geraakt die daar eigenlijk binnen als 19 jarige?) en toen ze zag dat het nogal doods was in Organza zal ze vertrokken zijn.
 
Hej, mam pytanie dotyczące Krainy Czarów. To mój pierwszy raz z seksem grupowym. Jak to działa w grupie i też czegoś potrzebuję ? Jadę samochodem z Lelystad, ktoś chce ze mną jechać?
 
Hej, mam pytanie dotyczące Krainy Czarów. To mój pierwszy raz z seksem grupowym. Jak to działa w grupie i też czegoś potrzebuję ? Jadę samochodem z Lelystad, ktoś chce ze mną jechać?
You don't have to worry, you're not alone. Just follow the others. You can just look for some time to see how everything goes. There are girls and you can have sex with them. ;) Just give everyone a share. Make sure you're clean, smell great and are healthy (do a std test regularly). Just bring some slippers with you.

p.s. Ask your question in English next time, had to use Google Translate. ;)
 
Ook wij hebben ons als stel aangemeld voor Nymphomania bij Fun4Two. Mijn girl (Aziatische studente) vond haar eerste ervaring op het 'Schoolgirls' event van 11 maart zo leuk dat ze eigenlijk meteen weer wilde gaan. Dit feest konden we daarom niet missen gezien de comments hierboven. Ook leuk dat Kira er ook weer is. Zij was voor haar wel een inspiratie om haar schooluniform ook maar uit te doen. ;)
Oooh that's exciting, looking forward to seeing you after reading the past few comments about your girl and kira hahaha.
 
Ook wij hebben ons als stel aangemeld voor Nymphomania bij Fun4Two. Mijn girl (Aziatische studente) vond haar eerste ervaring op het 'Schoolgirls' event van 11 maart zo leuk dat ze eigenlijk meteen weer wilde gaan. Dit feest konden we daarom niet missen gezien de comments hierboven. Ook leuk dat Kira er ook weer is. Zij was voor haar wel een inspiratie om haar schooluniform ook maar uit te doen. ;)
Ik verheug me zowel op Kira als op Amy. Wat een geile Asian hotties. Het wordt echt geweldig en een special treatement zoals Kira eerder aankondigde zal ik niet afslaan. 💦🍆💦🍆
 
Ik zal beginnen met de mop van de dag: het buitenzwembad (waarop ik doelde) was nog niet gevuld. De tuin was wel beschikbaar, dat wel. Maar is niet gebruikt geweest. Mss nog net niet warm genoeg voor de meesten, ofwel te kalm Want het was kalm maar daarover dadelijk meer. Het binnenzwembad was wel beschikbaar.


20 tal aanmeldingen dus. Maar het was beter dan ik had verwacht, dit door een enorme sexdrive van Lucia en vooral van Ariel. Daarover later meer. Eerst nog even kort over de club: de vloer in de hoofdspeelruimte (de enige ruimte eigenlijk die vandaag gebruikt werd) is veranderd denk ik tegenover de laatste keer. Was nu een betonnen vloer zeg maar, vorige keer meen ik mij te herinneren dat het tapiplijn was. Maar de vloer voelde niet koud aan, ook niet met blote voeten. Verder een goed ingerichte club met zwembad en jaccuzie en heerlijke warm regendouches.


Aanwezige dames waren Meryem, Jane, Ariel en Lucia. Ik zelf ben begonnen bij Lucia maar werd direct terug gestuurd. Oeps, vergeten te douchen. Nu was ik wel die ochtend gaan zwemmen onderweg naar Partplayers en ook thuis uiteraard gedouchet. Maar ja na dat zwemmen natuurlijk nog geplast en vooral gezweet op de fiets. De kans echter dat ik de keer ervoor geweigerd werd door een dame (niet van het team) om dezelfde reden lijkt me onmogelijk want toen had ik wel gedocuhet.

Soit gaan douchen dus, even het zwembad in, even de jacuzzie in en dan na een tijdje voor echt begonnen bij Jane. Maar mijn eikel stond te gevoelig (geen idee waarvan) dus vrij rap afgebroken. Jane had trouwens lang haar opnieuw (nuja, een pruik). Haar lichaam blijft echter heerlijk, laten we het daarover eens zijn. Dan terug naar Lucia, nu was het gelukkig allemaal in orde. En wat kan Lucia heerlijk pijpen. Niet normaal. Geruimte tijd met haar gespeeld maar dan plaats gemaakt voor een medestrijder. Deze keer wou ze me niet laten gaan maar ik heb mooi beloofd nog te zullen terug komen.

Toen maakte ik kennis met Ariel, een dame met half lang blond haar en een bril. En vooral super lief en rekening houdend met ieder's wensen. Een heerlijke pijppgodin ook. Na een tijdje nood aan een pauze, en daarna nog even terecht gekomen bij Jane maar ook daar moest ik het na een tijdje opgeven of ik zou 17 h nooit halen.


Tussendoor een aantal keren gedouchet en in het zwembad en de jaccuzzie geweest. Intussen was Lana trouwens onverwacht onaangekondingd binnen gekomen, altijd leuk om te zien hoe hoog de sexdrive ligt van sommige Ramontische dames. Maar niks met haar gedaan, ben er niet toe gekomen.

Daarna terug bij Ariel zodus erecht gekomen en het was ondertussen niet echt druk meer. Dus een leuke sessie gehad met Ariel. 69 lukte wel niet goed, ik durfde niet door te hangen uit schrik haar bril te breken. Dan even geneukt, redelijk hard tegen mijn principes maar voor Ariel had ik het wel over om risico te lopen straks (ik schrijf dit vlak voor ik ga slapen) op te staan met huiduitslag rond mijn penis. Goed, dat was dus leuk en het was weer even tijd voor een pauze, ik moest het immers nog 45 minuten uithouden. Even douchen, zwembad (en Lana daar tegen gekomen), bubbelbad en dan zoals beloofd terug aangesloten bij Lucia.


Heerlijk. Zoals zij pijpt, ben ik nog niet vaak gepijpt geweest. Ze weet ook niet van ophouden, zelfs als mijn aandacht even naar iets of iemand anders ging bleef ze mijn ballen vasthouden. Ze kijkt u ook heerlijk geil aan met zaadvragende ogen. Terwijl ze mij en een andere strijder pijpte en aftrok ben ik ook even haar kutje gaan vingeren wat zeker leuk was.

Ondertussen werd ik nog steeds gepijpt toen de bukkake ging beginnen. Bij Meryem was ik nog niet langs geweest dus besloot ik haar te voorzien van zaad, maar onze wensen waren wat anders aangezien ik vooral nog verwend wou worden voor het spuiten. Maar Meryem moest haar haren vasthouden, zodat er niks zou invliegen. Ze zei, "anders moet je bij haar gaan" wijzend naar Lucia die nog steeds eigenlijk aan mijn ballen hing. "ja goed dan Lucia, verwent gij mij dan maar". En of ze dat gedaan heeft. Ik was trouwens had ik de indruk de enige die er nog uit kreeg. We waren ook maar met amper 5 mannen op het einde. Maar zodus heb ik een goede lading aan Lucia gegeven. Hierbij heb ik perongeluk haar oog geraakt maar uiteraard voor geëxcuseerd. Lucia als u meeleest: nog eens mijn excuses. Lana zat nog in het zwembad toe te kijken (desondanks ze beloofd had mee te zullen doen aan de bukkake, maar goed op de gangbang was ze actief), achteraf zei ze nog dat het leuk was om het eens van uit een andere hoek te zien.


Het was dus zeker vele beter dan Organza de vorige keer. Meer nog, ik heb mij zelfs goed geamuseerd. Toch ga ik nu even wachten tot minstens april om nog eens een Ramontisch feest te bezoeken. Ik wil nu ook eens wat nieuwe zaken ontdekken, nog eens afspreken met een privé escort en vooral ook gaan veel concertzalen hun deuren terug open dus wil ik ook terug naar wat meer muziekoptredens en muziekfestivals gaan.
 
Wat een perfecte gangbang vanmiddag in Dordrecht. Ramon heeft het elke keer weer goed voor elkaar.
Vandaag met Bo, Rosalie, Marie-Louise en Ariël, een goede line-up. Ik wilde graag nog een keer Lucia ontmoeten, maar die was er helaas vanmiddag niet bij. Hoop dat ze nog een keer langskomt op de feestjes van Ramontiek.

In het begin mij goed laten pijpen door Marie-Lousie en Ariel. Daarna goed samengewerkt met een mede banger om Rosalie een DP te bezorgen. (dank daarvoor!) Wat een mooie lieve dame met een perfect lijf om en DP doen! Ik waande mijzelf in een goede porno. Na de DP heerlijk klaargekomen in de mond van Rosalie, iets wat ze geil in ontvangst nam.

Even refreshments halen aan de bar en daarna heerlijk buiten in de zon zitten en genieten van de dames die de heren heerlijk verwende.

Lekker socializen met o.a. de ongekroonde gangbangkoning van Den Haag (en omstreken), terwijl Bo liet ons allemaal extra liet genieten van haar pijpkunsten en haar goddelijke lichaam.

Het feest werd hierna weer naar binnen verplaatst en Bo kon het niet laten mij voor de bukakke leeg te zuigen. Iets waar ik geen weerstand tegen kon bieden en ik ben dus iets voor tijd, met een grote glimlach, naar huis gegaan.
 
Vandaag mijn eerst gangbang gedaan, met de 4 meiden uit de vorige reactie. Was toch wat "gespannen" naar de villa afgereisd, maar was snel over ! Ramon had me gerustgesteld - alle mannen respecteerden elkaar - en vooral : was pure porno !! Aangezien ik eerder van kleine borsten hou, me vooral beziggehouden met Marie-Louise (wat kan die die blijven gaan !! Mijn favorietje) en Ariel (ziet er als het brave buurmeisje uit, maar kan er wat van). Begonnen met Marie-Louise, lekker gelikt, Daarna over naar Ariel. Zij kreeg eerst mijn zaad (heerlijk hoe nog een drupje uit haar mond liep), daarna Marie Louse lekker buiten geneukt en condoompje gevuld), om dan nog eens lekker met Ariel alle restjes eruit getrokken. 2 heerlijke, lieve meiden !
Moest wat vroeger door, dus de afsluiter gemist, volgende keer dan maar.
Wie twijfelt, toch eens doen hoor....175€ kan veel lijken, maar was elke euro waard door de inzet van Ramon's meiden !
 
Ik kan de voorgaande reacties helemaal beamen, het was een geweldige middag. Ik heb eerder een keer een review geschreven over de SplashBANG! hier, daarom nu wat korter.

Aangezien je niet drie uur lang kunt bangen zijn randzaken ook belangrijk. Zo is de catering geweldig, lekkere broodjes, soep en vooral ook de gigantische hoeveelheid kibbeling. Het zwembad was dit keer lekker warm, dat was de vorige keer anders. Dat nodigde dus uit waardoor flink wat mensen er in gingen. Aan het einde vond hier ook nog wat actie plaats waarbij zowel de dames als heren op de rand plaatsnamen ter orale bevrediging. Zowel de dames als heren konden dat goed waarderen als ik het goed zag. Volgens mij waren alle vier de dames aan het eind hier ook bezig. Het was lekker zonnig waardoor mensen ook regelmatig naar buiten gingen, een deel van de actie vond hier ook plaats. Verder liepen er ook dames rond van het privéhuis, boven werd er ook één op één gewerkt. Een van die dames vermaakte zich ook goed met de heren leek het, zo gaf ze o.a. een stripact bij de aanwezige paal.

Dan wat over de dames en de actie. De dames waren goed bezig, zelf ben ik vooral fan van de rondingen (billen) van Bo en Rosalie. Sowieso is Bo ook gewoon een superleuke vrouw, altijd vriendelijk en actief. Op een gegeven moment lag ze op haar rug klaar om te ontvangen, ik kon zo aanschuiven. Ze genoot er zelf ook erg van, ze begon zichzelf te vingeren met speeksel, terwijl ze met haar mond ook nog bezig was met een medebanger. Na zo een tijdje neuken en vingeren kwam ze schokkend klaar. En zo ongeveer tegelijkertijd ik en de medebanger ook :LOL: Synchroonkomen (y) Rosa was ook goed bezig, heerlijke vrouw. Ze kan je ongelofelijk geil aankijken terwijl ze je pijpt of berijdt. Ze werd dan ook een aantal keer goed ondergeschoten. Naast de line-up van Ramontiek was er overigens ook nog een actieve single dame aanwezig.

Verder was het qua drukte ook super dit keer. Het eerste half uur wacht ik meestal even, dan zijn er teveel tegelijk bezig. Maar daarna is het prima te doen. En zeker tegen het eind, redelijk wat heren waren toen al weg, daardoor vond er ook wat één op één actie plaats. En Ramon is hierin ook super, hij houdt goed in de gaten dat iedereen het naar zijn zin heeft. De aanwezige heren waren echter bestwel op. Tot een bukake kwam het dan ook niet meer.

Bedankt weer Ramon!
 
Ik ben eigenlijk geen grote reviewschrijver, maar hier moet ik écht even wat van zeggen:
Splashbang in Villa Weizigt, Dordrecht op donderdagmiddag 24 maart was waanzinnig leuk en supergezellig! De sfeer onder de mannen was héél erg goed te noemen en het enthousiasme van de vier mooie dames was ongelofelijk! Eten en drinken was ook top, maar het allermooiste vond ik nog dat we drie van de vier dames heerlijk buiten in het zonnetje konden neuken! ☀️ 🕶️💦

Dit was mijn eerste keer bij een feestje van Ramontiek en het beviel on-ge-lo-fe-lijk goed! Een dikke 10 hiervoor!
 
Ik zal beginnen met de mop van de dag: het buitenzwembad (waarop ik doelde) was nog niet gevuld. De tuin was wel beschikbaar, dat wel. Maar is niet gebruikt geweest. Mss nog net niet warm genoeg voor de meesten, ofwel te kalm Want het was kalm maar daarover dadelijk meer. Het binnenzwembad was wel beschikbaar.


20 tal aanmeldingen dus. Maar het was beter dan ik had verwacht, dit door een enorme sexdrive van Lucia en vooral van Ariel. Daarover later meer. Eerst nog even kort over de club: de vloer in de hoofdspeelruimte (de enige ruimte eigenlijk die vandaag gebruikt werd) is veranderd denk ik tegenover de laatste keer. Was nu een betonnen vloer zeg maar, vorige keer meen ik mij te herinneren dat het tapiplijn was. Maar de vloer voelde niet koud aan, ook niet met blote voeten. Verder een goed ingerichte club met zwembad en jaccuzie en heerlijke warm regendouches.


Aanwezige dames waren Meryem, Jane, Ariel en Lucia. Ik zelf ben begonnen bij Lucia maar werd direct terug gestuurd. Oeps, vergeten te douchen. Nu was ik wel die ochtend gaan zwemmen onderweg naar Partplayers en ook thuis uiteraard gedouchet. Maar ja na dat zwemmen natuurlijk nog geplast en vooral gezweet op de fiets. De kans echter dat ik de keer ervoor geweigerd werd door een dame (niet van het team) om dezelfde reden lijkt me onmogelijk want toen had ik wel gedocuhet.

Soit gaan douchen dus, even het zwembad in, even de jacuzzie in en dan na een tijdje voor echt begonnen bij Jane. Maar mijn eikel stond te gevoelig (geen idee waarvan) dus vrij rap afgebroken. Jane had trouwens lang haar opnieuw (nuja, een pruik). Haar lichaam blijft echter heerlijk, laten we het daarover eens zijn. Dan terug naar Lucia, nu was het gelukkig allemaal in orde. En wat kan Lucia heerlijk pijpen. Niet normaal. Geruimte tijd met haar gespeeld maar dan plaats gemaakt voor een medestrijder. Deze keer wou ze me niet laten gaan maar ik heb mooi beloofd nog te zullen terug komen.

Toen maakte ik kennis met Ariel, een dame met half lang blond haar en een bril. En vooral super lief en rekening houdend met ieder's wensen. Een heerlijke pijppgodin ook. Na een tijdje nood aan een pauze, en daarna nog even terecht gekomen bij Jane maar ook daar moest ik het na een tijdje opgeven of ik zou 17 h nooit halen.


Tussendoor een aantal keren gedouchet en in het zwembad en de jaccuzzie geweest. Intussen was Lana trouwens onverwacht onaangekondingd binnen gekomen, altijd leuk om te zien hoe hoog de sexdrive ligt van sommige Ramontische dames. Maar niks met haar gedaan, ben er niet toe gekomen.

Daarna terug bij Ariel zodus erecht gekomen en het was ondertussen niet echt druk meer. Dus een leuke sessie gehad met Ariel. 69 lukte wel niet goed, ik durfde niet door te hangen uit schrik haar bril te breken. Dan even geneukt, redelijk hard tegen mijn principes maar voor Ariel had ik het wel over om risico te lopen straks (ik schrijf dit vlak voor ik ga slapen) op te staan met huiduitslag rond mijn penis. Goed, dat was dus leuk en het was weer even tijd voor een pauze, ik moest het immers nog 45 minuten uithouden. Even douchen, zwembad (en Lana daar tegen gekomen), bubbelbad en dan zoals beloofd terug aangesloten bij Lucia.


Heerlijk. Zoals zij pijpt, ben ik nog niet vaak gepijpt geweest. Ze weet ook niet van ophouden, zelfs als mijn aandacht even naar iets of iemand anders ging bleef ze mijn ballen vasthouden. Ze kijkt u ook heerlijk geil aan met zaadvragende ogen. Terwijl ze mij en een andere strijder pijpte en aftrok ben ik ook even haar kutje gaan vingeren wat zeker leuk was.

Ondertussen werd ik nog steeds gepijpt toen de bukkake ging beginnen. Bij Meryem was ik nog niet langs geweest dus besloot ik haar te voorzien van zaad, maar onze wensen waren wat anders aangezien ik vooral nog verwend wou worden voor het spuiten. Maar Meryem moest haar haren vasthouden, zodat er niks zou invliegen. Ze zei, "anders moet je bij haar gaan" wijzend naar Lucia die nog steeds eigenlijk aan mijn ballen hing. "ja goed dan Lucia, verwent gij mij dan maar". En of ze dat gedaan heeft. Ik was trouwens had ik de indruk de enige die er nog uit kreeg. We waren ook maar met amper 5 mannen op het einde. Maar zodus heb ik een goede lading aan Lucia gegeven. Hierbij heb ik perongeluk haar oog geraakt maar uiteraard voor geëxcuseerd. Lucia als u meeleest: nog eens mijn excuses. Lana zat nog in het zwembad toe te kijken (desondanks ze beloofd had mee te zullen doen aan de bukkake, maar goed op de gangbang was ze actief), achteraf zei ze nog dat het leuk was om het eens van uit een andere hoek te zien.


Het was dus zeker vele beter dan Organza de vorige keer. Meer nog, ik heb mij zelfs goed geamuseerd. Toch ga ik nu even wachten tot minstens april om nog eens een Ramontisch feest te bezoeken. Ik wil nu ook eens wat nieuwe zaken ontdekken, nog eens afspreken met een privé escort en vooral ook gaan veel concertzalen hun deuren terug open dus wil ik ook terug naar wat meer muziekoptredens en muziekfestivals gaan.
Een muziekfestival bezoeken , dat is een hele andere categorie dan een gangbang.
Ik ben eigenlijk geen grote reviewschrijver, maar hier moet ik écht even wat van zeggen:
Splashbang in Villa Weizigt, Dordrecht op donderdagmiddag 24 maart was waanzinnig leuk en supergezellig! De sfeer onder de mannen was héél erg goed te noemen en het enthousiasme van de vier mooie dames was ongelofelijk! Eten en drinken was ook top, maar het allermooiste vond ik nog dat we drie van de vier dames heerlijk buiten in het zonnetje konden neuken! ☀️ 🕶️💦

Dit was mijn eerste keer bij een feestje van Ramontiek en het beviel on-ge-lo-fe-lijk goed! Een dikke 10 hiervoor!
Dat belooft wat voor deze zomer. Lekker buiten neuken met de Ramontiek dames
 
Ik was gisteren ook aanwezig en de eerdere geschreven recensies kan ik geheel beamen. Heerlijke middag gehad en er was ruimte genoeg om met de dames te kunnen spelen. Ook buiten was het fantastisch. Mij door Ariel, Bo en Marie Louise meerdere keren klaar laten zuigen. Voor de dames, ik was degene met die ring door z'n piel. Ik kom zeker nog een keer terug!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan