Recensie Fang, Apeldoorn 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Phtncs

Stamgast
Forumpionier
397
06/07/21
173
17
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Aziatisch
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/female/escort-inbound/apeldoorn/9895373-fang
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Deze dame uiteindelijk toch maar eens geprobeerd daar mijn nummer 1 keuze niet ontving ;-(

Tja wat zal ik er van zeggen, communicatie verliep vlekkeloos, afspraak was zo gemaakt en kon bijna direct terecht.

Dame zag er goed uit maar is zeker ouder, hoeveel is lastig te zeggen maar gezien de flubberbuik en iets hangende tietjes +10 jr (zoals gebruikelijk :cautious:). De face to face communicatie verloopt heel wat lastiger daar de dame nauwelijks Engels spreekt en mijn Chinese woordenschat bestaat uit hallo, bedankt en tot ziens.Ze gebruikt een of andere vertaal app op haar telefoon maar het blijft al met al lastig.

Ze wast je persoonlijk in de badkamer aan de wasbak, er komt nog net geen borstel bij te pas maar dit scheelt niet veel. Eenmaal op bed aangeland nogmaals een vochtig babydoekje eroverheen en het feest kan beginnen. Volgens mij kennen ze in China geen voorspel of zo, (tong) zoenen was erg mager, heb geen tong gevoeld en het was allemaal erg afstandelijk en zonder enige vorm van passie. Fang aan de slag met mijn jongeheer (pzc), hij was toch wel behoorlijk snel op oorlogsterkte en ik kon mij niet aan de indruk onttrekken dat Fang hem wel erg groot vond (heb naar westerse begrippen een bovengemiddelde maat, dat weet ik, maar de meeste dames weten er wel raad mee). Ze kon hem zeker niet tot aan de buik naar binnen slobberen maar het was wel lekker. Om de haverklap wilde ze het condoom erom doen om vervolgens intiem verder te gaan, we waren pas 5 min onderweg (excl wassen) dus aangegeven nog even met het slobberwerk door te gaan. Na 15 min toch maar het condoom erom en gepenetreerd, je raadt het al veel gesteun en gezucht dat ie wel erg groot was, paar standjes gewisseld maar geen enkele was goed om eens lekker op volle lengte naar binnen te schuiven. Dus vanuit doggie op mijn rug gaan liggen en me eens lekker tot het einde af laten zuigen, ze bleef gelukkig lekker doorzuigen terwijl ik haar mondje vol spoot. Ze slikte het uiteindelijk niet door, ik hoorde haar in de badkamer op de typische Chinese manier rochelen en spugen, ze kan dit als de beste :eek:

Naderhand nog even van een massage mogen genieten en m'n tijd zat er weer op.

Al met al zwaar onvoldoende alleen het pijpen was ok, andere diensten onder maat of helemaal niet, kortom GEEN herhalingsgevaar voor mij.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan